icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

petuska123
6. apr 2011

@pici fuuuuu tak ty uz ides za cfvilu na rad no som zvedava potom mi vsetko napis do ip.diky ja idem v piatok podpisovat ziadost tak som zvedava comi navrhnu 😒

pici
6. apr 2011

@petuska123 jasne neboj sa dam ti info z prvej ruky :D

lume
6. apr 2011

@pici A ako to vyzera? Povedali Ti kolko mas folikulov? Ja zacinam so stimulaciou v sobotu.

squella
6. apr 2011

@pici jasne, ze je to v poriadku, ved ich hormonikujes, dopujes ako sa patri, a to je dobre, bude krasne uroda!!! Drzkaj sa.

pici
6. apr 2011

@lume no to mi praveze vobec nepovedali.. ale zajtra sa opytam :D

pici
6. apr 2011

@squella dakujem zajtra budem mudrejsia :d

alibabaa
6. apr 2011

@pici tiez som sa nespytala, ked mi robili sono a brali krv v ten piatok pre iui.. a podla toho co si tu baby pisu, tak by som aspon vedela porovnat... ale .. neviem. uz len vydrzat do pondelka a ty kedy ides na vajicka?na ktory den ti to vychadza??

pici
6. apr 2011

@alibabaa zajtra idem na kontrolu tak tam mi povedia co dalej... a ja si myslim ze mi to ta doktorka mala povedat ked tam tukala jak diva... ale tak kaslat na to, zajtra sa opytam... co a ako dalej, mimochodom ani pred iui mi nepovedali pocet, ale povedal ze na pravom sa rodia :D

lume
6. apr 2011

@pici Je to jasne, u vacsiny doktorov, ked sa neopytas, tak Ti to nepovedia. Treba sa pytat a pytat... 😕

pici
6. apr 2011

@lume no si myslim ze by povedat mali bez toho ze sa pytas. ved to nie som v pekarni a necakam na rozky nie?

alibabaa
6. apr 2011

@lume no je zjavne ze pre nich je to rutina... no pre nas nie... keby som isla neskor na iui, tak uz sa spytam, kedze to tu stale citam ze sliznica tolko a tolko aky je folik ci je ich viac... no nabuduce budem mudrejsia...

dorotka66
6. apr 2011

@lume keď ja ti už neviem čo si mám o tom myslieť, necítim zatiaľ žiadne tehotenské bolesti a "nechute" 😒
@squella dík squella aj sa snažím, dnes som nemala nemala "sekundu" sledovať sa , až teraz som zhodnotila, že nič mimoriadne som dnes necítila 😠
@pici to je super pici držím palčeky 😉

tak vám želám dámy zajtra krásny deň, ja tu zase prídem až večer 🙂

lume
7. apr 2011

@dorotka66 Ja som zacala nieco citit, az ked som si urobila tehot.test a mala som tonasledne aj povrdene z krvi. Ale potom tie pocity zmizli 🙄

squella
7. apr 2011

@isabelle777 a ako????

pici
7. apr 2011

@isabelle777 zlatko napis mi prosim ake to bolo

pici
7. apr 2011

@dorotka66 dakujem

isabelle777
7. apr 2011

@squella
@pici no bolo to lahsie ako som myslela. ja som taky bojko, ale zvladla som to v pohode. takze ked som to zvladla ja zvladne to kazda 🙂) je to naozaj chvilka a uz ste opat na izbe, narkoza bola prijemna, take jemne zaspatie. trosku horsie to je pred ked vam robia vyplach (kvoli dezinfekcii)... to je dost neprijemne, to bolo asi jedine na tom, inak vsetko fajn. Po som mala hned infuzku, lebo som mala vela folikov a aj vajok, ako mi neskor embryologicka prisla povedat - az 20... uff, dala som si 10 z nich napichnut, 10 prirodzene oplodnit. Zostalo mi 10 embryjok, Mam predlzenu kultivaciu, takze teraz cakam kedy mi oznamia kedy bude ET, predpoklad je sobota alebo nedela... uz sa tesim...ozaj a musim vela pit kvoli OHSS, az 5 l tekutin denne pripadam si jak cisterna na vodu...

dorotka66
7. apr 2011

@isabelle777 aký výplach? to som ešte nepočula. a som po čerstvom ET a toto mi nerobili. 🙂

lume
7. apr 2011

@dorotka66 Ten vyplach to asi mysli umytie zvnutra pred punkciou oocytov.

dorotka66
7. apr 2011

@lume no aj som pochopila, asi sa to nerobí v každom care? alebo sa mýlim? 🙂

lume
7. apr 2011

@dorotka66 No ja neviem, mne to robili. Takze o par dni budes vediet vysledok? Drzim palce.

dorotka66
7. apr 2011

@lume ďakujem, práve lúskam tému čakanie po...od prvých stránok 🙂 skracujem si čakanie....

pici
7. apr 2011

@isabelle777 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj super... tak drzim palce :D

lume
8. apr 2011

@isabelle777 To si mala fakt bohatu urodu. Nech su vsetky perfektne.
@pici Ty ktory den uz stimulujes?

makovicka53
8. apr 2011

@dorotka66 ahojky dorot ty chces dnes testovat?hmmm? 😉

isabelle777
8. apr 2011

@dorotka66 ja som po OPU, ET ma este len caka, pred odberom na operacke mi robili este vyplach, kym som zaspavala, mozno niektore z vas si to nepamataju lebo uz spali, ja este bohuzial nie...

isabelle777
8. apr 2011

@dorotka66 drzim palce

isabelle777
8. apr 2011

@lume dakujem dufam ze sa zadari

isabelle777
8. apr 2011

@pici dakujem drzim palce na OPU, nech mas len samu kvalitku 🙂