IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
@petuska123 jasne neboj sa dam ti info z prvej ruky :D
@lume keď ja ti už neviem čo si mám o tom myslieť, necítim zatiaľ žiadne tehotenské bolesti a "nechute" 😒
@squella dík squella aj sa snažím, dnes som nemala nemala "sekundu" sledovať sa , až teraz som zhodnotila, že nič mimoriadne som dnes necítila 😠
@pici to je super pici držím palčeky 😉
tak vám želám dámy zajtra krásny deň, ja tu zase prídem až večer 🙂
uz som po...
@isabelle777 a ako????
@isabelle777 zlatko napis mi prosim ake to bolo
@squella
@pici no bolo to lahsie ako som myslela. ja som taky bojko, ale zvladla som to v pohode. takze ked som to zvladla ja zvladne to kazda 🙂) je to naozaj chvilka a uz ste opat na izbe, narkoza bola prijemna, take jemne zaspatie. trosku horsie to je pred ked vam robia vyplach (kvoli dezinfekcii)... to je dost neprijemne, to bolo asi jedine na tom, inak vsetko fajn. Po som mala hned infuzku, lebo som mala vela folikov a aj vajok, ako mi neskor embryologicka prisla povedat - az 20... uff, dala som si 10 z nich napichnut, 10 prirodzene oplodnit. Zostalo mi 10 embryjok, Mam predlzenu kultivaciu, takze teraz cakam kedy mi oznamia kedy bude ET, predpoklad je sobota alebo nedela... uz sa tesim...ozaj a musim vela pit kvoli OHSS, az 5 l tekutin denne pripadam si jak cisterna na vodu...
@isabelle777 aký výplach? to som ešte nepočula. a som po čerstvom ET a toto mi nerobili. 🙂
@isabelle777 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj super... tak drzim palce :D
@isabelle777 To si mala fakt bohatu urodu. Nech su vsetky perfektne.
@pici Ty ktory den uz stimulujes?
@dorotka66 ahojky dorot ty chces dnes testovat?hmmm? 😉
@dorotka66 ja som po OPU, ET ma este len caka, pred odberom na operacke mi robili este vyplach, kym som zaspavala, mozno niektore z vas si to nepamataju lebo uz spali, ja este bohuzial nie...
@dorotka66 drzim palce
@lume dakujem dufam ze sa zadari
@pici dakujem drzim palce na OPU, nech mas len samu kvalitku 🙂

@pici fuuuuu tak ty uz ides za cfvilu na rad no som zvedava potom mi vsetko napis do ip.diky ja idem v piatok podpisovat ziadost tak som zvedava comi navrhnu 😒