IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
@annamary27 - ahoj ako sa máte??? čo nové...tento mesiac sa snažíte, však???? čítala som, že si sa dala na chudnutie, mala si nejakú diétu, alebo si len obmedzila stravu??? ja som tiež držala nejakú 2 týždňovú dietu, išlo dole 6 kg, ale ešte potrebujem zhodiť pár kilečiek, ale to budem riešiť až po pôrode 😀 .... držím palčeky.... nech to výdje presne podľa "plánu".....
@sony44 ahoj,dakujem za opýtanie,ano-ano,o pár dní sa do toho pustíme 😀 😀 😀 😀 😀 chudnutie bolo v štýle menej jesť a častejšie,obmedziť sladkosti a sladké vody a po 18tej nejesť blbosti ale len jablčko,plus pilates a teraz,ked je sem-tam krajšie aj rýchla chôdza a bicykel.5kilečiek zišlo 😀 😀 😀 a ešte také 2-3ba som chcela dať dole.čítam,že picháš puregon,čo,že?ďalšie ivf si odštartovala? 😵
@annamary27 - áno, od soboty pichám puregon...naše tretie a dúfam že aj posledné ivf. do tretice všetko dobréééé 😉 zajtra idem na kontrolu ako to napreduje...
tak to si tiež super zhodila, ja som držala tú diétu a chodila na zumbu, teraz som to obmedzila.... aby som si nejako "neuškodila"
a máte k "výrobe bábatka" aj nejaké konkrétne pokyny???
@sony44 no v protokole mam napisane, ze si mam dat 7 den cyklu puregon 200 IU.. a 8 deň puregon 300IU. Mam jedno balenie puregonu po 300iu - tak toto balenie si musim dat asi ten 8-mi deň. Ale mam dalej jedno balenie puregonu 900 IU a k tomuto baleniu až 9 ihiel - a neviem ako si mam dať len 200 iu z jedného 900iu ampulky. Ako si ty dávkujes množstvo? Ja som si povedala, že ak je k tomu baleniu 9 ihiel, tak asi ak dám na ampulku jednu ihlu - tak mi ta nadávkuje 100 iu, ale fakt neviem - vies mi s tym poradiť?... som z toho dost mimo, asi budem musiet zavolat do centra - ty si to ako pichas?
ahojte babule... mám na váááás prosbu .......... presne takto pred týždňom - v utorok som bola na ET... od štvrtku mám v kuse zvýšenú teplotu .. v kuse to znamená... ked ráno otovorím oči.. všetko je v pohode.. akonáhle sa začnem hýbať hneď mám zvýšenú - t.j do 37.5 ... dnes už stúpla na 37.7... test som si ešte nerobila.. aj ked necítim sa práve najlepšie... okrem tej teploty... neuveriteľne bolia kríže.... a od dnes tiež taký divný šedastý výtok - alebo čo to je... kedže beriem utrogestan, neviem či to je z neho alebo príznak niečoho iného..
... chcela som sa spýtať.. nemala ste niektorá takéto niečo?........
vopred ďakujem za akúkoľvek odpoveď...
bre rano dievcata..
@petuska123 aj tebe dobré ráno 🙂
@tinasc ako sa mas???
@petuska123 ale no fajn, ďakujem za opýtanie, je tu hrozne ufúkané počasie, sa mi vôbec nechce von...
@tinasc neboj sa aj tu.ja uz v praci a makam na nete 😀
@petuska123 to predtým patrilo tebe, som si to sama poslala 😀
@sony44 pokyn-na tretí den po skončení ms,sexíkovať ráno 😀 😀 😀 😀
baby da sa niekde zavolat a zistit stav kde sa nachadza ziadost na ivf?? trebars rovno do poistovni??
@petuska123 podla mna zavolat priamo do poistovne.
@lume a to do centralnej do BA???
@petuska123 No podla mna asi ano. Mozno by si mala vediet aj meno revizneho lekara, ale kedze je doba pocitacov, tak by to mali vediet zistit aj bez toho.
@petuska123 neboj sa schvalia ti to...
baby a akými ihlami to picháte? ja som si pýtala tie najmenšie, také oranžové mi dali, dúfam, že tú to tie pravé 🙂 a fialové na zarábanie 😉
Inak ja som mala problem zohnat v lekarnach tie fialove/ruzove ihly na zarabanie, kedze sa mi nechce chodit do zdravotnickych potrieb. 😠

@tildus ahoj, ja si teraz pichám puregon.... čo potrebuješ konkrétne????