IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
@pici
@isabelle777 V mojom pripade to bolo podobne. 4 sa dali prirodzene oplodnit a oplodnilo sa len 1 uspesne a 5 sa dalo napichnut, z toho boli uspesne 4. Pici ale drzim palce. Urcite to budu bojovnici.
@petuska123 nie, pani z labaku mi povedala mi zavolaju den pred vkladom... tak ale vo stvrtok si asi zavolam ako sa to vyvija
@pici myslela to ze dnes posledne 2 inekcie ...atd 😀
@petuska123 lenze vies co je sranda? ved to kde sa vypisuje, ukazuje aktualne co mas vo fotoblogu napisane nie? a ja tam mam davno iny status
@pici no to neviem ako to je
baby môzem mat este jednu otazku? mali ste niektora puregon pero? Studujem to tu ale vôbec neviem ako to funguje, viete mi poradit, prosim? Ako si viem nastaviť dávku? dakujem vám a prepacte ze som sa k vam znova votrela... 😅
@tildus ahoj,opýtaj sa sestričky v centre,nech ti to ukáže.mne to vysvetlila vrchná v našom centre alebo si to môžeš pozrieť aj na nete cez youtube,určite nájdeš pár videí,kde si to kočky nahrali ako sa to robí ale lepšie je to priamo vidieť od sestričky.

@pici a teraz mas kazdy den volat a informovat sa ako sa vyvyjaju??