IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
@pici no musím mať teraz pauzu jeden mesiac, ale to je tak len v splne, už som čítala, že niekde môžeš hneď po ET. No a 1-3 deň menzesu ideš na ultrazvuk a začneš brať hormonálne lieky (ale je to vraj len jemné, nie ako pri IVF) a potom ti vložia rozmrazené embryjko. vraj to je rýchlovka a nemal by tak zaťažiť organizmus, ale zase s menšou úspešnosťou. ale pici, ty teraz kašli na KET, lebo ťa čaká úspešné ETTTTTTTTT 🙂
@dorotka66 pri KET sa berie iba estrimax - najskor 2x1 tabletka, cca po tyzdni sa berie 3x1 tabletka - je to na pripravu sliznice.... Pred KETom sa prida utrogestan rano a vecer po 2 tabletky.... A s tym sa pokracuje az do krvi a potom dalej, ked je pozitivne.... Ziadne ine hormony sa neberu.... S tym cakanim jedneho celeho cyklu podla mna ma nieco do seba, lebo teraz si nadopovana hormonmi, pockas na ms a hned 1.den ms by si musela zacat zasa tlacit lieky....
cavte baby...zajtra bude tyzden po vypisanej ziadosti no len ci ju uz poslali to netusim 😒
@petuska123 ahoj určite poslali neboj sa....len buď v kľude
Baby, viete ako je to v pripade, ked ste na 25.den cyklu zacali brat diphereline a meskala Vam potom menstruacia?
@petuska123 zlatko neboj sa tolko, ziadost schvalia. ja som napriklad m ala ziadost a lieky den pred poslednou injekciou.. este ze mi lieky zapozicali
@petuska123 my sme cakali na schvalenie ziadosti 2,5 mesiaca.chodim tiez do toho caru ako ty.
@zlatanka30 co im drbe? ja neviem ci je to aj v sulade so zakonom, mne sa zda ze do 30 dni sa musia vyjadrit a ne ze tri mesiace... uplne hrozne.. hned som sa nasrala...
@pici
@zlatanka30 no tak to je riadne kokotina asi zalezi od toho kedy to z caru poslu do poistovni lebo ja som pisala mail priamo do poistovni a my odpisali ze maju lehotu 30 dni. 😠 takze ak do 30 dni to neschvalia to znamena ze car ziadost posielal neskor a nie vtedy ked som ho bola podpisovat 😖
@pici ano tak dlho to trvalo.mala som nervy.v poistovni to dlho nedrzia ale car to drzal.my sme ju podpisali 14.1 a volali nam 28.3
@zlatanka30 no to je neuveritelne :D
@petuska123 hej hej presne. a to je super ze car to zdrzuje
@pici to ano ,ale mame to schvalene a mozme zacat.
@zlatanka30 a ty uz stimulujes na ivf??
@petuska123 zajtra zacinam s proverou.mam z toho zmiesane pocity.tak ako pri prvom ivf
@zlatanka30 tak ty si uz absolvovala 1 ivf???a nemali ste mrazacikov??idete na ivf ci + icsi??
@petuska123 ano absolvovala.nic nam neostalo.takze ideme odznova.dame aj icsi.uvidime kolko bude teraz
Babulky a to ICSI to vlastne kazda si davate, je to lepsie si dat ci??
@lume ja som brala diphereline od 26. dna cyklu, menzes mi meskal tyzden, stale ho musis brat aj ked meska. Tym padom sa mi cela stimulka predlzila o tyzden, takze som stimulovala vyse 3 tyzdne. Inak v care mi povedali ze ked do tyzdna meska je to ok, kebyze viac ako tyzden mala som prist na sono aby pozreli sliznicu...

@dorotka66 zlatko a ket ma nejaku speci pripravu?myslim hormonalnu?