icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

tinasc
28. apr 2011

@lume tak držím palce 🙂

tinasc
28. apr 2011

@mabumi jasne máj je náš 🙂 a bielkoviny nie sú problém, mlieko mám rada, aj jogurty a pod... 😉

tinasc
28. apr 2011

babule ešte sa chcem opýtať, keď si picháte injekciu tak tá ihla musí zájsť celá pod kožu až po ten farebný plast, alebo len kúsok? a musia sa vždy pichať v tú istú hodinu? či plus, mínus?

lume
28. apr 2011

@tinasc A Ty si na tom ako? Len dufam, ze dovtedy uplne vyzdraviem.

lume
28. apr 2011

@tinasc Injekcie by sa mali pichat priblizne v tu istu hodinu. My sa snazime tak +/- hodina. Ked mi manzel picha puregon, tak mi pichne celu ihlu, a pri diphereline ked som to tak sledovala, tak tiez bola vo vnutri skoro cela ihla.

tinasc
28. apr 2011

@lume hmm jasné... ja mám za sebou dva diphereliny 🙂 takže na začiatku 😉 a picháš si to tak zošikma?

lume
28. apr 2011

@tinasc Picha mi to manzel, ale presne v tom 45 stupnovom uhle. Puregon mi picha kolmo.

tinasc
28. apr 2011

@lume takže diphereline budem pichať zošikma, ostatné sa uvidí 🙂

lume
28. apr 2011

@tinasc Ak budes pichat puregon, tak pri tom pere je navod ako sa ma spravne pichat a je to tam vyznacene, ze kolmo sa ma pichat.

tinasc
28. apr 2011

@lume puregon nemám, mám ešte fostimon, tuším nejako podobne sa pichá ako diphereline ale to mi ukážu 😉

pici
28. apr 2011

@tinasc puregon aj gonal aj vsetky pera sa pichaju sikmo ostatne podkozaky sa pichaju pod 45 uhlom

monikad
Odpoveď bola odstránená
tinasc
28. apr 2011

@monikad super oddýchni si, možno je to v poriadku, že ti tŕpne, uvidíš ako sa budeš cítiť...

lume
28. apr 2011

@pici ale 45 stupnov je tiez sikmo, nie? Mne manzel picha puregon kolmo alebo takmer kolmo.

pici
28. apr 2011

@monikad neviem povedat ok to bude si myslim. ja som mala v dlani kanylu tak neviem posudit

pici
28. apr 2011

@lume 45 je sikmo ale kolmo je 90

lume
29. apr 2011

@pici Ja viem, ale Ty si napisala toto: puregon aj gonal aj vsetky pera sa pichaju sikmo ostatne podkozaky sa pichaju pod 45 uhlom. Takze som zacala trochu vahat 😀
U mna vyzera ist na OPU v nedelu alebo v pondelok. Uvidim podla vysledkov krvi dnes.

pici
29. apr 2011

@lume pardon tak som asi mala myslienky inde... myslela som ze pera sa pichaju kolmo a ostatne 45 ihlove

lume
29. apr 2011

@pici Takze sme uvazovali rovnako. Papapa.

pici
29. apr 2011

@lume papa

lume
29. apr 2011

Uz viem vysledok. V pondelok idem na punkciu folikulov a potom sa uvidi 😀

lume
29. apr 2011

@monikad Davali ste aj predlzenu kultivaciu? Ako Vam dopadlo to oplodnenie?

pici
29. apr 2011

@lume supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer... tesis sa? dufam ze bude kopec vajicok

lume
29. apr 2011

@pici Este nechcem zakriknut, ze kolko, napisem v pondelok. Ale podla lekarky reagujem pekne na stimulaciu. Ano tesim sa, ale nejdem ani nic dopredu ocakavat. Tesim sa, ze zajtra picham posledne injekcie, ale v den ET zacnem pichat heparin, takze pokoj od injekcii budem mat tak na tyzden. Ty ides kedy na KET?

monikad
Odpoveď bola odstránená
monikad
Odpoveď bola odstránená
tinasc
29. apr 2011

@monikad ja nič, len tak medzi rečou a dobre si reagovala na stimulku? lebo sa mi zdá, že trošku málo vajok si mala... alebo je to len môj pocit...

monikad
Odpoveď bola odstránená
tinasc
29. apr 2011

@monikad fu, tak to ma mrzí, dúfam, že vám aspoň dve vydržia na mrazenie... ja sa teraz bojím či tým fostimonom niečo vôbec nastimulujem... ty si okrem dipherelinu a fostimonu nemala nič?

monikad
Odpoveď bola odstránená