icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

zlatanka30
16. máj 2011

@monikad neviem,ci budu aj zmrzlinky .my sme po prvom ivf zmenili aj car.toto druhe ivf je uplne ine i ked zo zaciatku to vyzeralo vseliako.ale teraz sme v dobrych rukach.

tinasc
16. máj 2011

@zlatanka30 a kam chodíš do car?

zlatanka30
16. máj 2011

@tinasc chodime do iscare do mt

tinasc
16. máj 2011

@monikad určite sa to na druhýkrát vydarí... keď tie hormóny už lepšie nastavia, tak to určite pôjde 😉 a budete mať aj do zásoby 🙂

tinasc
16. máj 2011

@zlatanka30 aha, tak to je od nás ďaleko 😉

zlatanka30
16. máj 2011

@tinasc no my to mame nejakych 40km

pici
16. máj 2011

@monikad urcite ano... no mrzi ma ze musis vsetky tie injekcie absolvovat znova... ale zvladnes to.. ze ?

monikad
Odpoveď bola odstránená
pici
16. máj 2011

@monikad ja som isla autom domov. myslim ze to na to nema vplyv...

monikad
Odpoveď bola odstránená
pici
16. máj 2011

@monikad nie.. normalne som fungovala. ja si myslim ze ak sa ma zahniezdit tak sa zahniezdi.. nehovorim ze aj pri bunjee jumpingu ale proste nemozem byt bez pohybu...

monikad
Odpoveď bola odstránená
pici
16. máj 2011

@monikad tak nehaluskuj... ja som nic tazke nedvihala, v podstate okrem bezneho pobytu som nerobila nic extra... mala som dve ukazkove blastocyty a neujalo sa ani jedno... tak si nic nevycitaj

mabumi
16. máj 2011

@monikad
@pici ja som po ivf vacsinou lezala. teda nie s nohami na stene, ale maximalne som sa setrila. a nic 😒 . sice autom som isla tiez normalne "posediacky" domov, ale myslim si, ze je to jedno, ze nemôzes chodit po hlave. ak to ma byt, tak to bude 😉

pici
16. máj 2011

@mabumi tiez si myslim...

monikad
Odpoveď bola odstránená
pici
16. máj 2011

@monikad neboj... myslim ze do velkej miery to neovplyvnime... pokial sa ako tak setris tak urcite nie

tinasc
16. máj 2011

kočky, akurát tu rozmýšľam že ako by sme inak išli domov, keď nie posediačky autom... však tie embryjká z maternice nevypadnú 😉 ono to určite na to nemá vplyv... a tiež si myslím, že ak sa má uhniezdiť tak sa podarí, samozrejme že treba vynechať ťažkú manuálnu prácu ale inak asi fungovať normálne sa dá 🙂 veď v posteli budeme za chvíľku otlačené 😀

mabumi
16. máj 2011

inak mne po ET hovoril docent, ze to embryo je teraz (po ET) v tej sliznici ako ked posolis smidku chleba a prilozis ju dalsou smidkou. ze to zrnko soli zostane v tom chclebe aj ked s nim hybes 😉

zuzulka255
17. máj 2011

ahojte snažilky 🙂 chcem sa opytať za kamosku...je po 2Uo zo zamrazenych vajicok teraz je to 11 den,včera ciže po 10tich dnoch si robila tehu test a ukazal negativny...v piatok ma isť na krv....myslite že už je to predzvesť dalsieho neuspechu? ktora mate skusenosť??? dakujem za odpovede 🙂

lume
17. máj 2011

@mabumi Tak ta definicia sa mi paci. Myslim to o tej soli.
😀

mabumi
17. máj 2011

@lume je to take mile, vsak? to mi povedal docent v centre ked sme tiez "stresovali" ze ako urobit maximum aby to tam vydrzalo 😵

mimi321
17. máj 2011

ahojte baby chcem sa vás spýtať koľko vás asi tak vyjde ivf keď vám ho preplatí poisťovňa? jedna babula mi vravela že ešte okrem toho okolo 1000 € aj vás to vyšlo tak veľa?

mabumi
17. máj 2011

😖 @mimi321 zial je to tak 😒 , a to este ak potrebujete ICSI alebo nieco ine, tak aj viac. nas to vyslo s ICSI a predlzenou kultivaciou cca 1200€ a kedze to nevyslo tak KET dalsich 150€ 😖

tinasc
17. máj 2011

@mimi321 obvykle to vyjde okolo tých 1000 Euro...

lume
17. máj 2011

@mabumi Veru, je to mile. Kedy si mala ten vklad?

lume
17. máj 2011

@mimi321 Presne treba pocitat tak 1000 €.

mabumi
17. máj 2011

@lume 12.5. som mala KET 🙂 , ale to o tom chlebe a soli mi povedal po ET vo februari 😉

rabarka
18. máj 2011

@mabumi ahoj, ako sa cítiš, ešte špiníš?

mabumi
18. máj 2011

@rabarka zatial nie 🙂 , ale to "rizikove" obdobie kedy mi zacali bolesti a spinenie po ET je az od zajtra 😖 . a ty sa mas ako???? mas nejake pocity? lebo ja okrem obcasnej bolesti brucha vôbec nic 😒 . a prsia ani necitim ze mam 😔