IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
Ahojte, nie je tu niekto poozitivne naladeny po uspesnom prvom IVF? ZA dvaa tyzdne zacinam stimulovať, mam strasny chaos a bojim sa... Nejake dobre spravy by snad pomohli...
Ahojte, viem ze sa tu toho vela popisalo a rada by som predsa len cerstve spravicky. Som po neuspesnom IVF asi z pred troch rokov. Chystame sa znovu. No rada by som sa dozvedela ake vysetrenia by som mala absolvovat este pred tym ako pojdeme do toho no a aby to vyslo. Moze mi niekto poradit? Veeeelmi pekne dakujem za kazde info.
@dominikaaromanko ahojky... ja niesom po IVF...ale akurat zacinam svoje prve.. ale myslim pozitivne uz teraz.. 🙂 dnes som zacala brat PROVERU a od 31.5. si zacinam pichat injekcie... toto bude este len zaujimave...
@dominikaaromanko Pozri, treba mysliet pozitivne. Uspesnost IVF je 30-40 %. Tak sa rataj medzi to 😎
CAUTE BYBY KONECNE SOM NASLA NIECO SKYM MOZEM POKECAT O SVOJOM PROBLEME AJ JA CHODIM NA UMELE DO MARTINA 1 IVF MAM ZA SEBOU ZIAL SOM ZACALA KRVACAT ...TERAZ SOM PO KET 14 DEN A VOBEC NIC MI NENI NEVIEM CI JE TO V PORIADKU VOBEC SOM NEKRVACALA ANI NESPINILA AKO PRI IVF ANI PRIZNAKY TEHOTENSTVA NEMAM TAK SOM V POMYKOVE TROSKU JE TO V PORIADKU KED MI NIC NENI
@mabumi AHOJ ANI MNA VOBEC NEBOLIA PRSIA CO PRI IVF MA TAK BOLELI SOM MYSLELA ZE MI PRASKNU TROSICKU MA POBOLIEVA SPODOK BRUSKA AKO NA MENSTRUACIU OD SOBOTY AKURAT SOM MALA MAT MENSTRUACIU INAC MI NIC NENI KEDY BUDES VEDIE VYSLEDKY A MAS AJ VOLAKE TEHOTENSKE PRIZNAKY LEBO JA NEMAM ZIADNE
Ahojte tak sa pridávam do Vašej témy, včera sme podpísali žiadosť na naše 1IVF, dosť sa obávam ako to dopadne všetko a ako tu čítam tak by som si mala asi pýtať robiť nejaké genetické testy??? z akého dôvodu sa to robí??? ja som v úplnom poriadku u nás je problém na strane manžela som po 1IUI a ďalšie nám neodporučali takže ideme do IVF. Som zvedavá čo to všetko pre mňa znamená 🙂
@zuzanka7834 my sme mali konzultáciu k IVF včera a tiež sme si radšej vybrali to pero tie náklady navyše pri tých výdavkoch nás už z biedy nevytrhnú hlavne aby to bolo jednoduchšie pre nás, sám manžel to navrhol že radšej to pero .... 😀 možno aj preto aby ma netrápil ešte viac ako je treba 🙂)) je toho dosť čo si musíme vytrpieť (slová môjho mužíka), tak sa kočky všetky držte ja som zvedavá ako to bude vychádzať mne kedy sa to začne, počítam že žiadosť schvália až koncom júna začiatkom júla takže hneď pôjdeme na to, strašne by som si priala aby som otehotnela v auguste a maličké sa narodilo v Máji lebo aj my sme obaja májovi 😀 len uvidíme či to naše prvé IVF bude úspešné musíme tomu veriť.
@pierecko2222 ahoj, tak to sme na tom uuuuuuuplne rovnako. aj s IVF aj s KET 😀 😀 😀 . ja som bola dnes na krv a cakam na vysledky. tak dufam, ze aj v tomto budeme na tom rovnako a obe budeme mat POZITIVNE VYSLEDKY!!!!!!!!! ja dnes a ty zajtra 😅 😅 😅
ahojte, takže oddnes mám dve embryjká v brušku, tak držte palce, nech to vyjde 🙂
inak mne doktor v centre nedal na výber aké injekcie chcem 😉
@mabumi ahoj velmi ti drzim palce aby ti to vynslo ako ma a prosim ta aj si krvacala alebo spinila a bola si aj dnes na sono v martine robia hned aj sono a krvny tehotensky test
@mabumi daj vediet ako si dopadla silno drzim palce
@pierecko2222 ano, robia aj sono aj krv. na sone nebolo nic vidiet, ale to este nebolo smerodajne, sliznicu som mala 7,5 mm. ale pred chvilou volali, ze krv je negativna ☹ . takze u mna nic. snad budes mat viac stastia 😵 . ani som nespinila, ani nekrvacala. nic. 😒
@mabumi to mi jestrasne luto aj planujes ist na druhe ivf ja ano ked mi toto nevinde co je pravde podobne ze nie lebo sa moc dobre citim len to je nevyhodou ze to dost stoji penazi ale co uz ked sme sa na to dali tak dobojujeme do konca
@pierecko2222 idem hned do druheho ako sa bude dat. tipujem ze teraz budem na ziadost cakat cele leto a aj v car budu dovolenky. aj tak dobre, aspon si v lete trochu od vsetkeho oddychnem. hoci neviem ako to bude s robotou ☹
ty tiez uz nemas ziadnych mrazacikov? sme ako dvojicky 🙂 . a kam chodis do car?
baby verte si, naša bambuľka je z druhého KET v 2.IVF, tretí KET nevyšiel, ideme ďalej, určite sa to podarí, ja som podala teraz žiadosť na poisťovňu a hneď ako to schvália pokračujeme, dr. že leto, či nejdem na dovolenku, hovorím jej, že si dovolenku posuniem tak, aby som to zvládla, nebudem čakať

@lume mne meškala tiež týždeň 🙂