IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
@lume jasné budem, len teraz som tu už hodinku ležala a už ma to nebaví, musím chodiť, odbieham sem 🙂 sestrička hovorila, hlavne žiadny stres a všetko piánko 🙂
my máme ešte dve embryjká, budem volať v piatok ako sa majú a či sú vhodné na zamrazenie, samozrejme ma upozornili, že sa nemusia potom dobre rozmraziť...
ja chodim do martina do heliosu som snimi velmi spokojna maju tam ludsky pristup a ty chodis do bratislavy ako som sa docitala ja nemam ziadnych mrazacikou mala som tri jedno odumrelo druhe bolo na dvojku a tretie na jednotku vlozili mi dve... privi krat som bola tehotna po ivf s cerstvych len som zacala potom vo stvrtom tyzdni krvacat a bolo to vsetko....vriti s prepacenim ale co uz pevne verim ze sa nam to raz podari a budeme aj my maminami len to je tak vo mne je problem aj v priatelovi on ma lenive spermiie a ja mam polocitisticke vajecniky bez ovulacii
@mabumi chodim do martina heliosu
@pierecko2222 ja chodim do iscare MT. ja som ale nikdy tehotna nebola, ani po ivf. tiez mam PCO 😀 , a okrem toho aj endometriozu. mm ma horsiu morfologiu. takze velmi podobne az na to tehotenstvo 😖
ahojte babulky ....dnes som sem len tak ankukla a nasla som si tuto temu do ktorej patrim zjavne aj ja 🙂 zajtra zacinam so stimulkou ...mam kratky protokol, chodim do Iscare, a idem na svoje 1 IVF 🙂...hadam bude uspesne ...drzim vam vsetkym palce..... je tu niekto kto stimukuje alebo bude stimulkovat so mnou ? 🙂
@gabi.k ahoj gabi 🙂no super myslela som ze nik tu taky nieje 🙂 ja idem zajtra na prvu injekciu do Iscare a uvidime ako budem pookracovat .... co je provera ? to su lieky ? a co si budes pichat ? Ja mam Merional. Jasne ze bude uspesne 🙂 Myslime pozitivne ...Beries aj nejake vitaminy ? ja iba femibion 800 nic viac ....odkila si ? a kam chodis do Iscare tiez ? ci ?
@silvinnka , no prvy krat mi zobrali krv a absolvovali sme vysetrenie spermiogramu a to bolo asi vsetko. Teraz by som to chcela trosku detailnejsie poriesit tak sme sa rozhodli pre kliniku v zahranici a samozrejme vsetko mat pod kontrolou. A moze mi troslu blizie opisat na co sluzi vysetrenie: hormonalny profil a hematologicke vysetrenie? To je odber krvi? Silvinnka velmi pekne dakujem ze si mi odpisala a z celeho srdiecka ti zelam a aj ostatnym zeinkam zdrave baaabatka, aspon dva.... 😉
@fibi21 jooj teraz som docitala tvoje otazky do konca...hups 🙂 no ci berem nejake vitaminy? hmm ak nezabudnem, co sa mi stava casto, tak Acidofolan-kys. listovu... ale nic viac... no od 31.5.mam naordinovany Diphereline pod kozu a potom ten Puregon v pere... takze doma mame liekov pomaly ako v lekarni... 🙂
@pierecko2222 tak ako si dopadla?????? myslim na teba 😉

@silviami aj ja podavam ziadost hned po mrche 😉 . ak to bude niekedy odmenene takym stastim ako vasa bambulka, tak hned na vsetko zle zabudnem. ale dovtedy je to take tazke ☹ . a hlavne ze neexistuje ziadna istota 😖 .
drzim palce, kam chodis do car?