IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
@ursula5 ja si picham diphereline zatial a na 4 ty den menzesu by som mala zacat s fostimonom, v pondelok som mala dostat menzes a nic, mne este nikdy takto nemeskal vzdy mavam na cas , tak som tam dnes volala a ze mam pockat este cez vikend a ked nedostanem mam prist do centra. a ked dostanem tak na ten 4 ty den mam prist . tak uvidim ci dojde ta mrcha. 😠 🙂
v pondelok som objednana na osmu na interne, tak ked nedostanem menzes dovtedy tak v utorok pojdem do centra.
@fibi21 jaaaj takto to je.... noo ja som sa tiez bavila ked sme mali stretnutie s koordinatorkou... aj na 3x som si pichla injekciu...sa smiala, ze ak to budem takto robit naostro, ze budem dopichana ajajajaj.... 🙂 no moj drahy sa tiez chysta ze mi bude pichat, len mi bolo povedane, ze ak si to budem- teda dokazem pichnut sama, ze nebudem na nikoho odkazana...a kedze manzel ma vela sluzobnych ciest, musim skusit aj sama...
...no a teraz ty si ako dlho pichas,,,to sa zacina inym DC vsak? ja som sa ani nepytala, preco sa rozhodli na dlhy protokol....hmm.... ved oni vedia 🙂
@gabi.k Ja som zacala vcera t.j. druhy DC, cize mam uz dve za sebou .... len ja si to sama nezvladnem lebo to je do zadku 🙂)) tak neviem ako by som triafala ....v pondelok idem na kontrolu a maju mi este nieco pridat a to uz budem pichat aj sama ....🙂 cele by to malo trvat cca 10 dni ....uvidim co mi povie pondelok
ahojte,jupiiiiiiiiiiii,dnes som bola na poslednej kontrole po menstruacii....stal sa zazrak ta hnusna velka cysta cez menzes praskla a pekne sa vstrebava,takze nemusim ist pod noz,ale ma mozu zacat pripravovat na druhe ivf....tesiiiiiiiiiiim sa 🙂

@alibabaa u teba v centre pýtali genetické testy? mne nič také a ani na žiadne vyšetrenie pred ivf ma neposlali ani nerobili...