icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

mabumi
25. máj 2011

@silviami aj ja podavam ziadost hned po mrche 😉 . ak to bude niekedy odmenene takym stastim ako vasa bambulka, tak hned na vsetko zle zabudnem. ale dovtedy je to take tazke ☹ . a hlavne ze neexistuje ziadna istota 😖 .
drzim palce, kam chodis do car?

mabumi
25. máj 2011

@tinasc urcite napises 😉

tinasc
25. máj 2011

@mabumi 🙂 🙂 🙂 inak transfer bol úplne super, vôbec nič som necítila, poležala som si skoro trištvrte hodku, skoro som im tam zaspala...

silviami
25. máj 2011

@mabumi chodím do GF v Ba

lume
25. máj 2011

@miskab Aj ja som mavala na cas a potom ako na schval to meskalo. Pri prvej stimulacii som dostala menstruaciu nacas a pri druhej stimulke to uz meskalo. Ak chces byt kludna, tak bud zavolaj do centra alebo tam zajdi osobne. Aj po vyvolacke moze trvat niekolko dni nez sa to spusti.

lume
25. máj 2011

@tinasc Drzim palce a setri sa par dni. Ale to asi vies.

lume
25. máj 2011

@mabumi 2.IVF bude uspesne, neboj. Ani nam po prvom nezostali ziadne embrya na mrazenie a po druhom mame az 6. Bola som prijemne prekvapena z urody.

mabumi
25. máj 2011

@lume tak to je fajn 😵 . aj uspesne ivf, a este aj surodenci v mrazaciku 😵 😵 😵 . dufam, ze aj nam sa to podari. ale ty si tusim mala uspesne aj prve, vsak? len so zlym koncom ☹ . no ja sa bojim, ci vôbec som schopna otehotniet. akosi mam zly pocit ze nie ☹

lume
25. máj 2011

@mabumi Uz som ti napisala do druheho fora aj na tuto temu, aby si stale verila. Ta kamaratka, ktoru tam spominam to uz chcela vzdat, ale ja som jej hovorila nech to nevzdava, holywoodske hviezdy maju deti po IVF aj v 45-ke. Preco by sme my mali byt vynimky 😀

mabumi
25. máj 2011

@lume presne tak 😉 . ono sa to raz musi podarit 😵 😵 😵 . a aj sa podari

tinasc
25. máj 2011

@lume jasné budem, len teraz som tu už hodinku ležala a už ma to nebaví, musím chodiť, odbieham sem 🙂 sestrička hovorila, hlavne žiadny stres a všetko piánko 🙂
my máme ešte dve embryjká, budem volať v piatok ako sa majú a či sú vhodné na zamrazenie, samozrejme ma upozornili, že sa nemusia potom dobre rozmraziť...

pierecko2222
25. máj 2011

ja chodim do martina do heliosu som snimi velmi spokojna maju tam ludsky pristup a ty chodis do bratislavy ako som sa docitala ja nemam ziadnych mrazacikou mala som tri jedno odumrelo druhe bolo na dvojku a tretie na jednotku vlozili mi dve... privi krat som bola tehotna po ivf s cerstvych len som zacala potom vo stvrtom tyzdni krvacat a bolo to vsetko....vriti s prepacenim ale co uz pevne verim ze sa nam to raz podari a budeme aj my maminami len to je tak vo mne je problem aj v priatelovi on ma lenive spermiie a ja mam polocitisticke vajecniky bez ovulacii

pierecko2222
25. máj 2011

@mabumi chodim do martina heliosu

mabumi
25. máj 2011

@pierecko2222 ja chodim do iscare MT. ja som ale nikdy tehotna nebola, ani po ivf. tiez mam PCO 😀 , a okrem toho aj endometriozu. mm ma horsiu morfologiu. takze velmi podobne az na to tehotenstvo 😖

ursula5
25. máj 2011

@tinasc držím moc palce nech sa ujmú obe 😀 je krásne mať dvojičky ale ve ľmi ťažké držím plačeky 😀

ursula5
25. máj 2011

@miskab tak dúfam aj ja že Ti to zaúčinkuje, lebo u mňa to fungovalo skvele ale pre takými 17 rokmi 😀DD

miskab
25. máj 2011

@lume no ja dufam ze coskoro ju dostanem

miskab
25. máj 2011

@ursula5 no dala som si ten cajik hadam sa pustia

fibi21
25. máj 2011

ahojte babulky ....dnes som sem len tak ankukla a nasla som si tuto temu do ktorej patrim zjavne aj ja 🙂 zajtra zacinam so stimulkou ...mam kratky protokol, chodim do Iscare, a idem na svoje 1 IVF 🙂...hadam bude uspesne ...drzim vam vsetkym palce..... je tu niekto kto stimukuje alebo bude stimulkovat so mnou ? 🙂

gabi.k
25. máj 2011

@fibi21 ahojko....mozme spolu ak chces.. 🙂 ja tiez zacinam... teda uz som to tu kdesi spomenula, ze berem PROVERU a 31.maja si zacinam pichat injekcie.. je to nase, teda moje prve IVF... verim, ze uspesne, lebo zevraj treba m,ysliet pozitivne... 🙂 tak co a ty si ako na tom??

fibi21
25. máj 2011

@gabi.k ahoj gabi 🙂no super myslela som ze nik tu taky nieje 🙂 ja idem zajtra na prvu injekciu do Iscare a uvidime ako budem pookracovat .... co je provera ? to su lieky ? a co si budes pichat ? Ja mam Merional. Jasne ze bude uspesne 🙂 Myslime pozitivne ...Beries aj nejake vitaminy ? ja iba femibion 800 nic viac ....odkila si ? a kam chodis do Iscare tiez ? ci ?

nurili
25. máj 2011

@silvinnka , no prvy krat mi zobrali krv a absolvovali sme vysetrenie spermiogramu a to bolo asi vsetko. Teraz by som to chcela trosku detailnejsie poriesit tak sme sa rozhodli pre kliniku v zahranici a samozrejme vsetko mat pod kontrolou. A moze mi troslu blizie opisat na co sluzi vysetrenie: hormonalny profil a hematologicke vysetrenie? To je odber krvi? Silvinnka velmi pekne dakujem ze si mi odpisala a z celeho srdiecka ti zelam a aj ostatnym zeinkam zdrave baaabatka, aspon dva.... 😉

ursula5
26. máj 2011

@miskab zabudla som povedať, že to musíš vypiť bez cukru a dosť tuhý si ho urob 😀

tinasc
26. máj 2011

@ursula5 ďakujem 🙂

gabi.k
26. máj 2011

@fibi21 🙂 som zo ZV a chodim do Iscare v MT... provera su tabletky..zacala som 16 DC a je to vlastne pripravna faza dlheho protokolu... idem si pichat Puregon... a ty kam chodis... predpokladam, ze do BA...

gabi.k
26. máj 2011

@fibi21 jooj teraz som docitala tvoje otazky do konca...hups 🙂 no ci berem nejake vitaminy? hmm ak nezabudnem, co sa mi stava casto, tak Acidofolan-kys. listovu... ale nic viac... no od 31.5.mam naordinovany Diphereline pod kozu a potom ten Puregon v pere... takze doma mame liekov pomaly ako v lekarni... 🙂

miskab
26. máj 2011

@ursula5 vypila som ho bez cukru , a ni nedostala som este , dnes mam volat do centra o dvoch. 😒

mabumi
26. máj 2011

@pierecko2222 tak ako si dopadla?????? myslim na teba 😉

ursula5
26. máj 2011

@miskab a prečo máš volať do centra keď si nedostala??? a máš vôbec dostať??? daj vedieť čo Ti povedali 🙂

alibabaa
26. máj 2011

@ursula5 ahoj, od nas si geneticke testy pytali v centre. kedze mam gyndosa, ktory to vedel, poslal nas na ne sucasne ako som volala do centra a objednavala sa na prve stretnutie.
to vysetruju vsetko hlavne dedicne choroby a aj mozne rizika potratovosti a tak..