icon

IVF jar 2011. Kto ide do toho?

matkal73
27. jan 2011

Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))

tinasc
26. máj 2011

@alibabaa u teba v centre pýtali genetické testy? mne nič také a ani na žiadne vyšetrenie pred ivf ma neposlali ani nerobili...

miskab
26. máj 2011

@ursula5 ja si picham diphereline zatial a na 4 ty den menzesu by som mala zacat s fostimonom, v pondelok som mala dostat menzes a nic, mne este nikdy takto nemeskal vzdy mavam na cas , tak som tam dnes volala a ze mam pockat este cez vikend a ked nedostanem mam prist do centra. a ked dostanem tak na ten 4 ty den mam prist . tak uvidim ci dojde ta mrcha. 😠 🙂

tinasc
26. máj 2011

@miskab neboj sa dočkáš sa, zatiaľ ti málo mešká nie? mne meškala týždeň, preto sa mi aj pichanie pretiahlo, ale nakoniec prišla...

miskab
26. máj 2011

@tinasc No ja dufam ze coskoro pride brucho ma pobolieva ale mrcha neprichadza, ked nepride tak v nedelu si urobim test dalsi,ale to pochybujem ze by som bola tehu to by bol ozaj zazrak. a ty ako sa mas zlatko?

tinasc
26. máj 2011

@miskab ja sa mám dobre, ďakujem za opýtanie... ešte zajtra si dám taký lážo plážo deň a potom sa už pustím aj do domácnosti, tak piánko 🙂

miskab
26. máj 2011

@tinasc len pekne oddychuj a setri sa , prajem ti z celeho srdiecka aby sa fazulky uchytili ... drziiiiiim moooooooc palceky . 😉

tinasc
26. máj 2011

@miskab ďakujeeeeeeeeeeeem 🙂 🙂 🙂

miskab
26. máj 2011

@tinasc a daj vediet potom 🙂 a setri sa a oddychuj pekne 😉

tinasc
26. máj 2011

@miskab neboj dám ale to je ešte ďaleko... 😉

lume
26. máj 2011

@miskab To je to cakaj tyzden a ak nedorazi ani potom menzes, tak Ti pichnu vyvolavacku. Predoperacne vysetrenia si uz absolvovala?

miskab
26. máj 2011

v pondelok som objednana na osmu na interne, tak ked nedostanem menzes dovtedy tak v utorok pojdem do centra.

miskab
26. máj 2011

@tinasc aaale neni za chvilku je to tu 😉 to rychlo ubehne

miskab
26. máj 2011

@lume v pondelok som objednana na osmu na interne, tak ked nedostanem menzes dovtedy tak v utorok pojdem do centra.

alibabaa
26. máj 2011

@tinasc zvlastne lebo mna sa na to hned pytali... a ja ze to uz mam.

tinasc
26. máj 2011

@alibabaa hmm, tak asi ako u koho 🙂

fibi21
27. máj 2011

@gabi.k ano chodim do BA 🙂 🙂

fibi21
27. máj 2011

@gabi.k aha ty mas dlhy protokol ...ja mam kratky .... takze ja si iba picham Merional ....dnes bol so mnou manzel naucit sa pichat mi to ...sme sabavili na tom aj vsetky sestricky s nami 🙂
takze zajtra mi picha on 🙂)))

gabi.k
27. máj 2011

@fibi21 jaaaj takto to je.... noo ja som sa tiez bavila ked sme mali stretnutie s koordinatorkou... aj na 3x som si pichla injekciu...sa smiala, ze ak to budem takto robit naostro, ze budem dopichana ajajajaj.... 🙂 no moj drahy sa tiez chysta ze mi bude pichat, len mi bolo povedane, ze ak si to budem- teda dokazem pichnut sama, ze nebudem na nikoho odkazana...a kedze manzel ma vela sluzobnych ciest, musim skusit aj sama...
...no a teraz ty si ako dlho pichas,,,to sa zacina inym DC vsak? ja som sa ani nepytala, preco sa rozhodli na dlhy protokol....hmm.... ved oni vedia 🙂

gabi.k
27. máj 2011

@fibi21 chcela som sa spytat ci si na PN?

tinasc
27. máj 2011

@gabi.k určite je lepšie ak to pichanie zvládneš sama, určite manžel nebude vždy nablízku a nebudeš na nikoho odkázaná 🙂 neboj určite to pichneš aj sama 😉 ...

fibi21
27. máj 2011

@gabi.k Ja som zacala vcera t.j. druhy DC, cize mam uz dve za sebou .... len ja si to sama nezvladnem lebo to je do zadku 🙂)) tak neviem ako by som triafala ....v pondelok idem na kontrolu a maju mi este nieco pridat a to uz budem pichat aj sama ....🙂 cele by to malo trvat cca 10 dni ....uvidim co mi povie pondelok

fibi21
27. máj 2011

@gabi.k nie niesom na PN ...teda nemusim byt ....zatial 🙂

monikad
Odpoveď bola odstránená
mabumi
27. máj 2011

@monikad no aj ja to neviem stale pochopit preco to tak je ☹ ☹ ☹
aj ja sa chystam podpisovat novu ziadost, len cakam na mrchu po neuspesnom KET, lebo mam ist najskôr na kontrolu 😒 . tak mozno nam to vyjde na "spolucakatelstvo" 😉

monikad
Odpoveď bola odstránená
silvinnka
27. máj 2011

ahojte,jupiiiiiiiiiiii,dnes som bola na poslednej kontrole po menstruacii....stal sa zazrak ta hnusna velka cysta cez menzes praskla a pekne sa vstrebava,takze nemusim ist pod noz,ale ma mozu zacat pripravovat na druhe ivf....tesiiiiiiiiiiim sa 🙂

mabumi
27. máj 2011

@monikad snad ano 😎 , ved raz sa nam to uz musi hadam podarit 😕

mabumi
27. máj 2011

@silvinnka super 😅 , to je fajn 😉 . tak uz sme tu tri ostrielane cakatelky na dalsie ivf 😵

silvinnka
27. máj 2011

@mabumi ano,takze povinne sa pridam k Vam a verte,ze teraz sa to podari 🙂 a budeme sa vytesovat z tehulkovania 🙂 teraz sa pekne naladime pozit. energiou ,vychutname si slniecko a sup,sup do dalsieho boja 😎

mabumi
27. máj 2011

@silvinnka veru tak 😎 . a ty uz mas poslanu ziadost na dialsie ivf alebo ides podpisovat?