IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
@makovicka53 AHOJ... no riadne, doktor nebol z toho dva krát nadšený ved uvidíme...
ty si bola doma ci pn?
ja by som asi nevydržala doma, neviem, necítim sa nejako inak, uplne normálne, niekedy sa mi dokonca stáva že aj pozabudnem že možno.... 🙂
ja som si dala vložiť jedno aj ked som silno uvazovala o dvoch...., ale máme 3 zamrazené
keby náhodou nevyslo teraz určite druhý krát si dám dve...
ty máš kolko zmrazených?
ako si sa cítila ked si bola po et?.....mala si nejaké tazkosti alebo v pohode.
a mrzí ma ze ti to nevyslo.... ☹ , ale pri pozitívnom myslení ide všetko jednoduchšie
ja sa preto snažím zamestnavat kadečím, aby som na to nemusela stále myslieť 😉 ..
@andy175 ahoj....nemusíš sa báť
ja som mala tiež riadny strach, ale je to uplne v pohode...
tiež som si tu čitala ako niektorým kočkám bolo zle aj dva dni že mali bolesti, ale moj prípad bol ten ze odber som mala asi okolo 9,oo, trvalo to asi 10 minut so vsetkým a do 11,00 som lezala na izbe
potoom mi spravili sono a išla som domov
prišla som domov asi dve hodky som si ešte pospala a potom som isla ešte okolo 4 do roboty
na nejaké dve hod.aj ked som mala malú dušičku ze co ked tie bolesti prídu neskor, ale nič v pohode
mala som 10 vajok 5 jednot.a 5 dvojek.. 🙂
takže neboj sa ničoho aj ked u kazdej je to určite ind., ale ak más nejaké bolesti pri menzes tak takú si asi predstav aj pri tomto zákroku
kazdopadne držímm palceeeee a hlavne nemaj strach 😉 🙂
@tinasc nie nebola....
ja neviem či je to ok, ale ja som nič necítila ani pri odbere ani pri vkladaní ..nič...
myslím ziadnu bolesť uplne nič...
ja som mohla fungovat uplne na 100 % po kazdom zakroku
len teraz si troska davam viac pozor hlavne na tazké vecy, aby som sa nenámáhala nejako moc, hlavne koli tomu ze uz by som nechcela podstupovat vsetky tie inj. a hormony pri stimulke...takze dufam ze to vyjde... 🙂
ty ako?...ty si pn?
@pici ahoj kedy cca ides na ket??? kedy ti ma dojst mrcha??
@petuska123 no na ket idem cca 16 dni po tom ako dostanem mrchu.. a tu som mala dostat pred tyzdnom :DDDD
@pici jooooj, takze zase cakame. ten môj zivot je len o cakani 😀 . a to som si myslela, ze teraz si dam klud, ale tak to sa neda ked niekto z tvojich spolubojovnicok to preziva, tak to proste prezivas s nou 😵 . teda u mna to tak je. takze cakaaaaaame netrpezlivo, hned daj vediet 😅 😅 😅
drzim vsetky prsteky co mi narastli 😉

@basska007 ahoj moja no to ti riadne narastla ...neboj zle to nebude...hlavne nech sa pekne unhiezdi a ides byt doma na PN? pocas tychto 14 dni ci pojdes aj do prace? ja som sa rozhodla ze zajtra este skocim ku vlastnemu gynekologovi nech mi ju odmeria a podla toho sa rozhodnem...ja som ju mala len 5mm a to je ozaj malicko...doktor vravel ze ma byt nad 7 mm...slino ti drzim palceky a kolko si si dala vlozit? 😉