IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
@smoulincek ahoj,ja zajtra 8 den picham gonal a orgalutran,zajtra mam dalsie sono (4 te) a zajtra sa docent vyjadri ci OPU bude v nedelu alebo v pondelok 🙂 akurat dnes uz zacinam citit vajecnik,ale inak je to o.k....tato moja druha stimulka sa neda porovnat s predoslou,citim sa ovela lepsie a dolezite je,ze teraz som bez ohss 🙂) (zatial )
@silvinnka js som na prvej a zatial v poho, len uvidim od zajtra? A prva nevysla? Inak ked dostanes ohss tak koncis so stimulaciou alebo sa nekona len vklad a su mraziacikovia? Tebe neostalo nic?
Ahojte 🙂 Tak dnes som bola na krvi a som tehotná 🙂 🙂 🙂 HCG som mala 630 na prvý krát, sestrička mi hovorila, že sa ujali obidve embrijká, VELICE SOM ŠŤASTNÁ a TEŠÍM SA 🙂 🙂 🙂
Musíme každá dúfať, že raz budeme na rade a konečne som aj ja 🙂)
Má niekto skúsenosť s prvým HCG po 2 týždňoch?
@jasnazilka Ahoj, tak dopadla som pozitívne, veľmi sa teším 🙂 teraz ale musím byť opatrná a dávať si pozor, do troch mesiacov sa môže ešte všeličo stať. Ty sa máš ako?
@viktoria1975 Posielam dobrú správu, je to pozitívne 🙂) V auguste ti držím tiež prsty. Máš niečo nové?
@martina77ba 🙂 gratulujem to ste mali 1 ivf??
Ahoj 🙂 nie toto bolo tretie IVF, tentokrát zo zamrazených vajíčok. Máš s tými hodnotami nejaké skúsenosti?
A ty si pred, alebo po ivf?
@petuska123 Prepáč, to bolo pre teba, len som to zle zaslala 🙂) Ahoj nie toto bolo tretie IVF, tentokrát zo zamrazených vajíčok. Máš s tými hodnotami nejaké skúsenosti?
A ty si pred, alebo po ivf?
@martina77ba ja som pred 1 ivf 😖 coskoro. zajtra sono a tam mi povie ci opu bude v sobotu alebo v pondelok
@petuska123 Tak to držím palce 🙂) a mala si nejaké problémy, zistili ti niečo?
@martina77ba no mne zatial nic. dufam ze uz ani nic nezistia mm ma zlu morfo
@petuska123 čo je morfo?
@martina77ba morfologia spermii
@petuska123 A v akom si centre?
@martina77ba iscare martin a vy ste mali co za problem??
@martina77ba Tesim, tesim, tesim! a blahozelam!
Ja sa mam uz lepsie, o tyzden idem na kontrolu k lekarke, tak uvidime co dalej. Ty sa pekne opatruj a pis!
Alebo keby si sa mozno chcela aj stretnut...mozeme...
@smoulincek nie,prve ivf nevyslo....ak dostanes ohss tak za embryjka zvyknu zamrazit a po prvej menzes Ta zacnu pripravovat na KET 😀 ,pokial je naznak ohss niekedy robia aj tak vklad,inak tato potvora sa vie rozvinut aj povklade
@viktoria1975 dakujem ale zial to znovu nevyslo
@dorotka66 ahojky no zase sme to zabalili mne jednodcho nechce rast sliznica aj ked som dopovana liekmi mala som len 5mm tak som to zrusila ale dr chcel ze to skusime ale mame len dvoch mrazacikov tak radsej pockam...skusim uzivat kvapky gynex jednym casom mi pomohli
@lululka555 jeeej tak sa m opatrujte drzim silno palce 🙂 no a my sme to znovu zrusili nerastie mi sliznica ...hlavne ze ani doktori nevedia preco...boli pri mne dvaja a nic sme nevydumali.hroznee bolo mi az do placu...jednoducho pre sliznicu mi nemozu urobit KET ☹
@makovicka53 juj to mi je luto ...ale radsej veru pockat na dobru sliznicu,nech sa maju kde uchytit...budem ti drzat palce ...
@lululka555 si zlata dakujem 🙂 aj ja tebe 😉 ...este cakas?
@makovicka53 joj smolka, ale dobre ste spravili, že si mrazáčikov šetríte na lepšie "podmienky" 😉 aj ja by som ta k postupovala. ešte stále neviem čo mi je a nič nezaberá. čakám na komplikované výsledky krvi uvidíme. no nevidím to pozitívne...včera som sa dozvedela, že švagriná čaká bábo (na prvé čakali 3 roky) a kamoškina švagriná čaká bábo z "mrazáčika" prvé majú z tretieho IVF 🙂 , tak aspoň trošku optimizmu pre všetky čakateľky...raz to vyjde!!!
@viktoria1975 Ahoj 🙂 som rada, že ti je lepšie, myslím na teba na tú kontrolu, nech máš dobré výsledky a môžeš ísť na vklad aj ty 🙂 Idem sa opatrovať - beriem si pár dní dovolenku, nech mám kľud. A hlavne sa bojím, aby som nedopadla ako minule, keď sa mi embrijká prestali vyvíjať ... a nezistilo sa prečo.
A stretnúť sa kľudne môžeme, budem rada 🙂 🙂 🙂 Aspoň nám bude veselšie a môžeme sa podporiť 🙂
@petuska123 U nás za žiadny problém nezistil, chodili sme do Iscaru Bratislava, robili nám rôzne vyšetrenia, aj laparoskopiu som podstúpila ale nič ... len sa mi prestalo v treťom mesiaci vyvíjať embrijko a nezistilo sa prečo.

@renka1801 Renci, co genetika? Ja uvazujem o amniocenteze.