IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
@dorotka66 no veru ano....jeeej no pekne spravy ale aj otazky okolo toho 🙂..a co to je s tebou?co ams nejakeho bacila v sebe?
@lululka555 drzim palciaky 🙂
@lume ahoj ako sa mas?
@makovicka53 ahoj, no to keby som vedela, mám migrujúcu bolesť kĺbov a svalov na rukách a okrem toho mám opuchnuté prsty na rukách a sú len málo pohyblivé 😠 trvá to cca mesiac, s jedno týždennou prestávkou. teraz hľadáme dôvody, ale výsledky budú o 2 týždne a aslo je OK. takže ja si už ani netrúfam povedať kedy pokračujeme ☹
@martina77ba Neboj, teraz sa to urcite nestane, treba len a len pozitivne mysliet! Oki, tak niekedy ten prvy julovy tyzden mozeme dat stretko, dobre?
@makovicka53 toma velmi mrzi...ale isto nto vyjde na buduce. Aky je vlastne postup v takom pripade, o mesiac skusate znova? Skusala si aj nejake cajiky, alebo tabletky: Mne odporucili alchemilku a tiez femibion. Neskusala si?
@viktoria1975 OK, tak prvý júlový týždeň si dáme vedieť, potom mám od 9.7. dva týždne dovolenku a chcela by som ísť do Chorvátska, ešte neviem, čo mi na to povie doktor 🙂 🙂 🙂
ahojte,tak zajtra ma caka OPU,verim ,ze teraz bude uspesnejsie ako minule a podari sa za pomoci ICSI oplodnit viac vajok 😀
@martina77ba OK, tesim sa! Neboj, ak bude vsetko ok, tak nebude mat namietky.
@lululka555 Ahoj, mam sa fajn. Citim sa aj vcelku super. Obcas mam slabe nevolnosti, ale to mi aspon naznacuje, ze je vsetko OK 😀 A ty si na tom ako?
ahojte,opat 7 vajok,ale zial zase len jedno sa asi oplodni,ak sa vobec oplodni...zajtra mi bude volat embryolog. ci sa podarilo...dnes sa nam potvrdil verdikt-nekvalitne vajka....ak toto embryjko nezabojuje,musime hladat darkynu ☹
ahojte baby.tak uz som domka mierne vytrata napisem ako som dopadla a idem spat .takze odobrali mi 9 oocytov z toho povedali za 6 je zrelych a to 2 boli jednotkovej kvality 3 dvojkovej a zbytok 3kovej kvality.na vklad pojdem sobotu alebo v nedelu.dobru noc
@lume ja som dnes bola na utz a krv v heliose,som tehotna ,hodnota hcg bola 5000... 🙂 🙂 🙂 ...este sa len tak trosku vytesujeme,uzivat si to zacnem az ked budem v 12tt...len nech je vsetko v poriadku ...drzim palce
@makovicka53 ahoj tak je to tam,krv bola pozitivna. 🙂 ...akurat mi dali este duphaston,lebo som mala take hnede spinenie...buduci tyzden mam kontrolny ultrazvuk,tak len nech je to vsetko v poriadku,nech nas maly bojovnicek pekne rastie v brusku ...ty sa ako mas?verim ,ze sa coskoro budes tiez tesit 🙂
@lululka555 A v ktorom si tyzdni? No aj my musime vydrzat tento prvy trimester, ale verim, ze vydrzime. Navyse ja silno uvazujem aj o amniocenteze, lebo nemame predimplantacnu geneticku diagnostiku.
@lume bolo vidno plodovy vacok 9mm,neviem kolky to je tyzden ,ale doktor mi povedal,ze tak 4-5...na buduci tyzden mi to uz hadam povedia presne...inak dnes som 19 den po KET.zatial mi nebolo ani raz zle,akurat prsia ma bolia.....a co je to ta amniocenteza? pocujem to prvykrat....
@dorotka66 no bozicku...nemoze to byt z tych hormonov daka akce-reakce?ale asi by t to zistili....drzim place nech ti to co najskor prejde 😉
@viktoria1975 no veruze som skusala ale to mi nerobi nic jednym casom som brala gynex tak preto by som tento cyklus chcela s nim zacat ten mi povzdbudil sliznicu a narastla mi na 8mm a ak mi narastaie pojdem do heliosu a urobia mi KET vraj ked je dobra sliznica ze netreba pripravu sliznice ich liekmi.....ale podla mna uz nevedia co maju povedat nechapu preco vlastne nedorasta...ani ziadnu inu moznost nenavrhli...iba ja som spomenula ten gynex...skusim ho brat dake dva cykly a skocim za svojim doktorom zmerat sliznicu...som normalne zufala...a ani som tu nestretla holku co ma podobny problem...fakt neviem co robit ☹
@lululka555 jeeej super...uprimne gratulujem opatrujte sa...no kym sa tam ja dostanem....vo hviezdach...drzkajte sa 😉
bre rano baby.tak som volala do MT takze oplodnilo sa mi 6 vajok.vo stvrtok zavolat ako sa im dari
@petuska123 no tak super, len nech pekne vydržia 🙂
@lululka555 Amniocenteza je odber plodovej vody, kde sa mozu nachadza epitelove bunky babatka a tie sa potom geneticky vysetria. To je aby sa vylucili niektore geneticke ochorenia, lebo ako mi povedala gynekologicka az 25% deti s Down syndromom sa inymi testami nezachyti a ja mam na to aj vek. Robi sa to myslim od 15. do 18. tyzdna. To si este v skorom stadiu tehotenstva. Gratulujem.
@makovicka53 rada by som ti poskytla radu, ale fakt neviem...mne tiez nedorasta endometrium, ale zatial to neriesili ako autny probblem, tak verim, ze v auguste dorastie snad bude uspesny KET. Inak ja som si teraz zadovazila taky ovulacny digi tester z USA. Som strasne zvedava, co moje telo ukaze, ze sa s nim deje. Teraz neberiem ziadne lieky, le cajicky a femibion 800 / teda ziadne hormony / a tak sme so zaciatkom cyklu, ktory prisiel po nemoznom transfere, zacali pouzivat ten pristroj. Vola sa clearblue easy fertility monitor. Strasne som zvedava, ci mi ukaze, ze mam ovulaciu....lebo ak nie, to tiez ukaze...uvidime.
@viktoria1975 vsak ja viem...ja si len srdiecko vylievam 😉 ...a to si ako zohnala hmm?za kolko 🙂 ....no to je fajn aspon budes vediet kedy sa snazilkovat...ja mavam ovulku okolo 18 DC...ja citim pobolievanie v podbrusku...ale zas nemam hlienik...no hruza s nami 🙂
Ahojte, máte niektorá podobnú skúsenosť? Som 7 deň po KET (nevydržala som) a urobila som si test – samozrejme negatívny. Môže sa stať, že o niekoľko dní bude ešte pozitívny? Prosím Vás, odpíšte mi. Ďakujem
@makovicka53 no kolegyna ho objednala v USA, ked bola teraz na dovolenke a priviezla mi ho. Stalo ma to 195 dolarov aj s 60 ks testovacich paliciek. Prave tento pristroj ma uakazat, ci sa zena snazi v spravny cas, alebo sa len domnieva, ze preve vtedy je spravny cas...veriiim, ze pomoze...
ahojte,tak mimi sa zatial pekne deli....v noci ma chytil ohss a dnes cele doobedie som prelezala na infuziach....ide ma d....ť!!!

@makovicka53 cakam na pondelok,dufam,ze to bude tak ako si zelam 🙂