IVF jar 2011. Kto ide do toho?
Kto ide do toho? Prvý raz či po neuspešnom predchádzajúcom pokuse? Pripravujete sa nejako špeciálne - myslím bylinkové preparáty, vitamíny, čajíky? Mňa čaká 2 IVF marec - apríl v GF- a poctivo užívam Femibion 800, vitamím E 400, C vitamím 1000 mg a Femigard 3 x denne 🙂)))
@petuska123 super,budem na Teba mysliet 😉
@viktoria1975 urcite ti napomoze...potom napis ked budes testikovat 🙂
bre rano baby.tak momentalny stav je takyto: jedno mame skvele jednotkove,dve su dvojkove povedala ze su dobre a tri su trojkove ze maju dake fragmenty.to co je?
@petuska123 zlatko neviem co su fragmenty... ale mas na vklad a to je podstatne lebo tie u teba ostanu pekne 9 mesiacov
@pici ahoj.ty si vcera testla??a nic??to mi ani take veci nepis,len pozitiva chcem citat 😉 .tebe vkladali jednotkove embrya??ci dvokove??
@lululka555 ahoj....tak aj ty si bola v pondelok v heliose?....ja taktiez a mozno sme sa obisli...tak sme obe pozitivne.to som rada......
@lululka555 a kedy ides zasa na kontrolu?....ja idem 11.7. len na sono na 14hodku....a ako sa citis?.....mna pobolieva rano brusko a hlava....uzivas aj duphaston aj utrogestan?...
ahojte kocky,dnes mi volali z CARU ,tak moje jedine embryjko sa prestalo vyvijat -je nekvalitne a ma vela fragmentov,takze sa vklad nekona....Baby neviete mi prosim poradit,ze aj ked nedojde k vkladu(nie je co vlozit) sa to rata ako normalne vycerpane ivf? tym padom mame uz len jednu -poslednu ziadost a tu chceme vyuzit na darkynu ☹
@petuska123 ano ja som testla aj vcera aj dnes a nic... prvy krat vkladali 8bunkove a teraz 4bunkove. povedali mi ze vsetky su super :Dtak neviem
@susi0303 ahoj hej bola som v pondelok rano...ale uz som tusila ,ze som pozitivna,pretoze som si testovala na 7 den od vkladu a ukazali sa // a to preto,lebo som zacala trosku spinit a zlakla som sa...ja som bola na KET a ty?ako sa citiš?Ja v pohode,akurat prsia citim... 🙂 Uživam aj utroš a duphaston...Ja už nejdem do heliosu,už budem len k svojmu doktorovi chodiť...mam to bližšie a sono mi aj on urobí...a povedal mi,že teraz čo najmenej šparať,tak len sono cez bruško...
@lululka555 ja idem este do heliku...a test som si nerobila....skusila som to vydrzat aj ked to cakanie je strasne.....ja na ET....hej prsia aj mna bolia,,,kazdy dotyk je citlivy....baby tu mi poradila aby som uzivala aj kyselinu listovu..uzivas?.....ja si ju idem kupit....
@susi0303 hej užívam poctivo už 3 mesiace 🙂 veru,kup si a uživaj 🙂 ...už nech uvidím to malinke srdiečko biť a budem rada...juj nech sme už aspon v 12tt a nech je všetko v poriadku....ja idem koncom buduceho tyždna na sono...
@lululka555 hej nech je vsetko ok a nech je uz po 12tt.....a nech sme maminy....
@pici ozaj a tebe vkladali 2 blastocysty??
@petuska123 prvy krat tusim ano... tak mi hovorila embryologicka... teraz dve 4bunkove
@martina77ba Ahoj 🙂 budúci týždeň sa blíži, bude ti vyhovovať stretko v stredu? V utorok je voľno a ideme preč a štvrtok a piatok som na služobke. Vyhovuje ti to tak?
@viktoria1975 Ahoj budúci týždeň sa blíži, bude ti vyhovovať stretko v stredu? V utorok je voľno a ideme preč a štvrtok a piatok som na služobke. Vyhovuje ti to tak? (som to omylom poslala sama sebe 🙂)
@martina77ba Jasne, mozme sa stretnut napriklad v Eurovea? Kedy mozes? Ja v podstate kedykolvek po 14.00.
@lululka555 a kolkobunkove ti vkladali, nevies?
@zuzancek22 žiadosť som podpísala 24.5.2011 😀 ešte stále nič
@pici to neviem,bola to blastocysta, jednotkova...
@lululka555 :D
@ursula5 volaj si do centra. uz to musi byt schvalene maju na to 30 dni
@ursula5 ja čakám od 2.5. to som bola aj na poslednej krvy, ale prišla som nato prečo este nebola schválená, zdržovali ju v centre, doručená do poisťovne bola až 16.6., takže sa este načakám
@viktoria1975 Napísala som ti potom poštu 🙂
@lululka555 ajojik....tak ako sa citis?...uz to mas za par....dufam ze si ok.....kupila som si kyselinu listovu Elast-Q 800 a papam ju rano a vecer.....prsia mam ako citlive bomby ale citim sa fajn....neviem ci je to dobre alebo zle
@susi0303 ahoj ja sa mam tiez ok...no som zvedava na ten ultrazvuk,dufam,za to bude v poriadku... 🙂 drzim palce aj tebe 🙂
@lululka555 ajokik moja....a ako sa citis?...brusko neboli?..nieje ti zle?..mne napodiv je fajn brusko neboli,len sem tam od zaludka blbo a tie prsia bolia....bojim sa ci sa daco nezmenilo.....drzim aj ja tebe palceky.....daj mi vediet ako si dopadla
ahojte baby.tak po predlzenom vikende som tu zas. takze sme rozhodnuty co dalej.nas nasledovny postup bude takyto. hladame dovolenku asi do bulharska cca o 2 tyzdne odlietame zregenerovat sa nabrat nove sily a sup do 2 ivf.medzi tym chceme podstupit geneticke a imunolog.vysetrenia a dohodnut si konzultaciu v MT preco to tak dopadlo ako to dopadlo.potom sa pripravovat na 2ivf a ak zas nic tak sme aj my rozhodnuti ist do brna
@petuska123 poriadne si oddýchnite, naberte síl do druhého ivf... druhé sa určite podarí a ak k tomu pomôžu aj vyšetrenia, tak to bude ešte lepšie... držím moc palce 🙂

@silvinnka ahoj aj ja by som mala mat vklad cez vikend