icon

Ivf -ket po 38. roku.

janaz2007
5. okt 2019

Mam 38 r a idem sa dat znova na ivf -ket
Cerstvy transfer mam za zebou neuspesny jedna blastocysta .

Strana
z2
janaz2007
autor
9. nov 2019

@efran mne aj moja gynekologicka doporucuje hned riesit dalsi ket cas ide a tiez nemladnem ...
A vraj teraz ked maju moje papiere na stole v centre tak sa so mnou zaoberaju ako potom to odlozia a za nejaky cas kym sa ja rozhodnem ze to chcem zas riesit aj oni na mna trosku zabudnu ze ake lieky mi davali atd...tak by to slo len vsetko od zaciatku a takto budu skusat az kym sa to nepodari aj za vela neuspechmi sa urcite skryva jeden velky uspech🙂.mi mame este 7 blastocyst tak snad sa jedna nalepi🙂

efran
10. nov 2019

@janaz2007 tak to máte super. 7 je šťastne číslo 😉. Mne ostali 2. A keby toto nevyšlo, tak ideme hneď v decembri s tým, že si dám vložiť obe naraz. Zevraj je väčšia šanca na uchytenie. A máš pravdu, toto čakanie je na nič. Len má mrzí, že som si urobila test. Od včera mam náladu pod psa☹️ .

janaz2007
autor
10. nov 2019

@efran to verim netreba zufat.
Mne vkladaju po jednom mam vela drobnych myomov na maternici .tak sa lekar obaba ze aby som babo aj donosila.
No len aby sa to aj uchytilo ... to je zaklad...

efran
10. nov 2019

@janaz2007 no preto sme museli čakať skoro 2 roky. Mala som veľký myom na maternici. Museli mi ho vyoperovať. Potom rekonvalescencia 6 mesiacov. Keď sme už zase skúšali dieťa zase mi na sone povedali, že myom dorástol. Zase reiperacia a zase pauza na liečbu.....

janaz2007
autor
10. nov 2019

@efran takze si bola v jednom kolotoci.
Mne vytahovali polypy z maternice v maji .nemohli.ma skorej operovat kym si krv nedam doporiadku a krv som nevedela co s tym robit tak ma poslali na hemayologiu diagnoza etrrmne nizky hemoglobin nasadili mi zelezo potom caste kontroli na hematologii a az potom ked tam lekarka povedala ze uz má mozu operovat tak v tedy mi padol kamen zo srdca no konecne vybrali polyly a menstruacia je slabsia ale zelezo beriem 3x1 .sa smejem s toho ze bez ferka ani na krok😁.
Teraz mam trochubrozhadzany cyklus s hormonov ale to je v norme.

efran
11. nov 2019

@janaz2007 vidíš a tí chlapi to majú také jednoduché. Mne sa to už blíži, krv- vo stvrtok, ale stále nemám pocit, že som tehotná :(

janaz2007
autor
12. nov 2019

@efran ved toto😁.
Cele zle.
Velmi ti drzim palce aby si dobre dopadla .
Mne sa to trosku komplikuje cele ohladom zdravia...

efran
13. nov 2019

@janaz2007 juj to má mrzí. Mna čaká zajtra veľký deň. Dnes večer aj v noci som mala 1x bolesti v podbrušku, take rozťahovanie aj pocit na vracanie a aj prsia má bolia. Neviem či to je dobre znamenie, alebo mrcha. Ale tá mi má prísť až o 5 dni...

janaz2007
autor
13. nov 2019

@efran ja som mala cely rozhadzany cikus po ked prislo mi to o 7 dni neakorsieako malo.
Velmi drzim peste aby ti to dobre dopadlo.aby ste sa tesili za 40 tyzdnov z babatka❤

efran
13. nov 2019

@janaz2007 moja ďakujem ti. Baby tu písali, že po nevydarenom transfere mali cyklus rozhodeny. To sa upraví neboj.

janaz2007
autor
13. nov 2019

@efran ja by som uz prijala radsejbuspesny ket a menstruaciu riesila az po porode...🤔
Ale na to si budem musiet este trochu dost pockat... pri stasti....

efran
14. nov 2019

@janaz2007 volali mi z kliniky už. Mám pozitívne test😉. Zatiaľ síce slabší, ale je to tam. V pondelok idem ešte raz na krv, tak snáď to bude stúpať 😉❤️

evaachesa
15. nov 2019

Ahojte dievcata, mam na predaj bemfolu. Ak by ste mali zaujem, piste ip.
#bemfola 150IU, z 5ks ostali 4ks, platila som 73€, ponúkam za 55€. Expirácia 10/2020. Injekcie sú skladované v chladničke. Osobný odber možný v BA. A vsetkym vam drzim palce 🙂

janaz2007
autor
17. nov 2019

@evaachesa skus to zobrat do centra kde si chodila.
Mne ich bez problemov odkupili.

evaachesa
17. nov 2019

@janaz2007 super to by mi nenapadlo ze odkupia. Do ktoreho si chodila ty?

janaz2007
autor
18. nov 2019

@evaachesa gyn fiv v Bratislave.este chodim 🙁.mali sme dost embryi tak uz riesim len ket.

evaachesa
18. nov 2019

@janaz2007 tak drzim palceky...urcite je medzi nimi minimalne jedno ktore sa urcite uchyti 🙂 tak hlavu hore a prajem uspesny ket 🍀♥️

janaz2007
autor
18. nov 2019

@evaachesa dakujem krasne❤

ivankalaco
18. nov 2019

Ahojte dievčatá, držím vám palce ❤ Ja som bola na svojom prvom IVF (DV) v takmer 45 rokoch a teraz sa pomaličky pripravujem na KET v 46 rokoch..doma mám 7 mesačnú princezničku , podarila sa na prvý krát, mali sme dve embryá a jedno nám zostalo a veľmi by sme si priali ešte jedno dieťatko 🙂

vetvicka
2. jan 2020

Ahojte babule, prosím vás, koľko stojí vklad mrazacikov po 5 rokoch, sme objednaný na konzultáciu po dllllhej dobe, tak chcem vedieť,, na čo sa pripravit

ivankalaco
3. jan 2020

@vetvicka Ahoj.. nás by to malo stáť cca okolo 1000 euro..

vetvicka
3. jan 2020

@ivankalaco dakujem

ikuska
17. jan 2020

Ahoj, ja budem mat 37 rokov a riesim druhe IVF ale v Repofit Brno, tak som zvedava, prve som mala v 31.rokoch, tiez nemam vajcovody, bolo to nase 4.IVF v Brne na prvu supu len jedno oplodnene vajicko.

Strana
z2