Ivf -ket po 38. roku.
Mam 38 r a idem sa dat znova na ivf -ket
Cerstvy transfer mam za zebou neuspesny jedna blastocysta .
@janaz2007 tak to máte super. 7 je šťastne číslo 😉. Mne ostali 2. A keby toto nevyšlo, tak ideme hneď v decembri s tým, že si dám vložiť obe naraz. Zevraj je väčšia šanca na uchytenie. A máš pravdu, toto čakanie je na nič. Len má mrzí, že som si urobila test. Od včera mam náladu pod psa☹️ .
@efran takze si bola v jednom kolotoci.
Mne vytahovali polypy z maternice v maji .nemohli.ma skorej operovat kym si krv nedam doporiadku a krv som nevedela co s tym robit tak ma poslali na hemayologiu diagnoza etrrmne nizky hemoglobin nasadili mi zelezo potom caste kontroli na hematologii a az potom ked tam lekarka povedala ze uz má mozu operovat tak v tedy mi padol kamen zo srdca no konecne vybrali polyly a menstruacia je slabsia ale zelezo beriem 3x1 .sa smejem s toho ze bez ferka ani na krok😁.
Teraz mam trochubrozhadzany cyklus s hormonov ale to je v norme.
Ahojte dievcata, mam na predaj bemfolu. Ak by ste mali zaujem, piste ip.
#bemfola 150IU, z 5ks ostali 4ks, platila som 73€, ponúkam za 55€. Expirácia 10/2020. Injekcie sú skladované v chladničke. Osobný odber možný v BA. A vsetkym vam drzim palce 🙂
Ahojte dievčatá, držím vám palce ❤ Ja som bola na svojom prvom IVF (DV) v takmer 45 rokoch a teraz sa pomaličky pripravujem na KET v 46 rokoch..doma mám 7 mesačnú princezničku , podarila sa na prvý krát, mali sme dve embryá a jedno nám zostalo a veľmi by sme si priali ešte jedno dieťatko 🙂
Ahojte babule, prosím vás, koľko stojí vklad mrazacikov po 5 rokoch, sme objednaný na konzultáciu po dllllhej dobe, tak chcem vedieť,, na čo sa pripravit
@vetvicka Ahoj.. nás by to malo stáť cca okolo 1000 euro..
@ivankalaco dakujem
Ahoj, ja budem mat 37 rokov a riesim druhe IVF ale v Repofit Brno, tak som zvedava, prve som mala v 31.rokoch, tiez nemam vajcovody, bolo to nase 4.IVF v Brne na prvu supu len jedno oplodnene vajicko.

@efran mne aj moja gynekologicka doporucuje hned riesit dalsi ket cas ide a tiez nemladnem ...
A vraj teraz ked maju moje papiere na stole v centre tak sa so mnou zaoberaju ako potom to odlozia a za nejaky cas kym sa ja rozhodnem ze to chcem zas riesit aj oni na mna trosku zabudnu ze ake lieky mi davali atd...tak by to slo len vsetko od zaciatku a takto budu skusat az kym sa to nepodari aj za vela neuspechmi sa urcite skryva jeden velky uspech🙂.mi mame este 7 blastocyst tak snad sa jedna nalepi🙂