IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.
Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂
@zuzanka7834 .Ja som dostala darovane vajicka a parnterove spermie.No ja mam oplodnenych 8 embrii a teraz cakam ked mi zajtra alebo v piatok rano zavolaju kolko ich prezilo a v piatok by som mala mat transfer.
@zuzanka7834 Dakujem.No stalo to vsetko dokopy 1700.-eur aj s liekmi.my chodime do Blvy Ginfiv.Nie nedostali,my sme len trvali na nasej krvnej skupine.A nevies mi npisat kolko stoja uz hotove embrijka?
@zuzanka7834 tak to mate do Helika este dalej ako my...myslim...aj LC auto sme tam parkrat videli...
@paaat @zuzanka7834 ja som mala tiež 9 vajíčok, z toho sa 7 oplodnilo, predlženú kultiváciu, z toho ale 3 do toho dňa neprežili. Takže vložili nám dve a dve máme zmrazené.
@jerry23 z LC sme tam v tej dobe chodili dve. Teda len co viem 😉 A skadial ste vy?
@jozefinka9 tak to sme na tom uplne rovnako s cislami 🙂 Len my sme vlozili len jedno a 3 nam ostali na bracekov a sestricky 😉 Kolko si mala pred odberom folikulov?
@jozefinka9 a neprehovarali vas, aby ste si dali menej ako dve?..my tiez rozmyslame, ze ak to vyjde, tak si dame dve....
@zuzka_zilina tak to nikoho nenapadne, že bude potrebovať pomoc všetci si myslia že sa im to podarí 😀 hlavne je že to riešime keď to nejde, mňa najviac štve to že deti majú takí čo ich nechcú a podarí sa im to hneď a takí čo chcú tak musia vytrpieť a hľadať pomoc.
@zuzanka7834 z NM....
@jerry23 nie, nie, práveže my sme chceli jedno a lekár aj embryologička nám odporúčali dve.
@zuzanka7834 fúha, tak to vôbec neviem..
@jerry23
@jozefinka9
@zuzanka7834
nám odporučili, že sa bude vkladať len jedno, že kvôli mojej postave hlavne, že už som dvojičky vynosila (ale to som mala o 15 rokov menej) ale je to ťažšie určite, ale ak vložia dve zas vyššia pravdepodobnosť, že sa aspoň jedno uchytí 😀 a aj tak ešte neviem koľko ich budeme mať keďže musíme ísť aj s ICSI, teraz ma to čakanie akosi nebaví. Mám hroznú nádchu, tečie mi z nosa a slzia mi oči, kýcham ako ďas a musím rýchlo vyzdravieť teraz si nemôžem dovoliť byť chorá ☹
@ursula5 TY už máš dvojičky??? tiež ivf-kom? my sme mali tiež s ICSI
@jozefinka9 to vazne?..a to preco vam chceli dat dve?..teda dali,....
@jozefinka9 dvojičky mám prirodzenou cestou z prvého manželstva 😀
Ahoj už si začala stimulovať, ako to ide? 🙂 Ja stimulujem od pondelku, našťastie už nie injekciami mám Estrofen,kys. listovú,Predison a po ket aj utrogestan. 🙂
Dobrú noc Vám všetkým idem si zas ľahnúť, lebo mi tečie z nosa. DRŽTE SA!!! jupíííí zajtra deň voľna 😀
@mamartinka ahoj už si začala stimulovať? 🙂
Ahojte, ja mám príšernú noc za sebou, ani som nezažmúrila oka. Tak mi prišlo večer zle, hlava na roztrhanie, brucho, ak som sa zakryla, oblievala ma horúčava, ak som sa odokryla, triasla som sa od zimy a príšerne ma boleli kríže. Normálne som plakala jak malé dieťa, strašne mi je. 😢
@jozefinka9 je ti stale tak?...radsej volaj lekarovi...
@jozefinka9 urcite volaj, takato reakcia by nemala byt. drzim palce..
Ahojte.pridám sa k vám,my ideme 14.9.na prvú konzultáciu do gynfiv.chceli by sme ivf,ja už mám 2 deti z predchádzajúceho vzťahu.terajší manžel má málo spermií.viete mi niekto napísať koľko stoja lieky,ktoré beriete na stimuláciu?
@katka143 Ahojky, ja chodím tiež do gynfivu. Mala som dlhý protokol, lieky nás vyšli na 302 eur. Mám všeobecnú zdravotnú poisťovňu, takže cena asi záleží aj na tom akú máš zdravotnú...neviem. Ale mala som injekcie diphereline, gonal a luveris. A ked mi ku koncu protokolu chýbali nejaké lieky, tak mi ich v gynfive zadarmo dali🙂
@jerry23 @tariah keď ja neviem či to s tým vôbec súvisí, ostalo mi tak ako som sa navečerala, z ničoho nič silná bolesť hlavy, ako som si ľahla aj brucho a kríže. Teraz ma bolí už len hlava, ale riadne, však som vôbec nespala 😖
@katka143 ahoj, vitaj medzi nami, ja mám Dôveru a doplácala som za lieky 196€ (Gonal, Merional a Cetrotide)
@zuzanka7834 Ahojky, ja som mala transfer v útorok🙂 Síce o dva dni po tebe, ale chcem sa ťa opýtať ako sa cítiš? Ja som unavená,len ležím, pospávam ako bábenko celý deň🙂 A stále cítim bruško po odbere vajíčok....
@lucy125 Nie,nie.Az buduci piatok zaciname 😉
@bibi11@jozefinka9@lucy125 dakujem vám za odpovede,pomohli ste mi aby som mala aspoň nejaký prehľad.a aký je rozdiel medzi krátkym a dlhým protokolom a podľa čoho ho lekár určí.nemám o tomto žiadne info.

@zuzanka7834 jasne, ze budu...to je jasne....odkial vlastne pochadzas?..si v okoli MT?