IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.
Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂
@zuzka_zilina Ja som mala vklad v piatok takto som bola doma a potom cely vikend este doma a od pondelka uz zarezavam v praci.Tak uvidim ako dopadnem v piatok.Tak pekny den ahoj
@paaat to máš v pohode,tam netreba vkuse lezat,len sa setrit,aby sa male uhniezdilo.držkaj sa.ahoj 🙂
@jerry23 najväčšie som mala 12mm potom 11mm tých tam bolo viac a aj 10mm a 9mm, tak už mi volali znížiť dávku gonalu na 112,5 ml 😀 v stredu kontrola podľa mňa už bude aj pohovor s embriologičkou .... a možno mi budú pekne rásť tak už cez víkend bude odber 😀 ale to je len môj predpoklad 😉
Ahojte baby tak čo čítam už skoro všetky máte po vklade, ja idem na KET v stredu aj sa teším aj sa bojím, 😉 Zajtra mi majú volať z centra, že o koľkej máme byť na rade a 28.9. idem na krvný test 😉 a už teraz sa rozhodujem či vydržím netestovať alebo to predsa neskôr skúsim. Držím vám všetkým palce, aby vám to vytúžené mimčo už vyšlo 🙂 Snáď sa budem o pár dní vytešovať aj ja a tebe Zuzička držím palce moc nech je zajtra pekne na sone niečo už vidieť, potom daj vedieť aké to bolo 😀
@ursula5 tak to máš super, mne ani väčšie dávky nezabrali, po dnešnej konzultácii s mojím gyndošom (som mu volala ako som dopadla v centre) sa divil , že kde sa mohli stratiť tie ostatné.
@zuzancek22 nebojkaj....postatne,aby sa pekne uchytili
@zuzancek22 ahojček aj ja idem v stredu na vklad, do gyn fiv, budem ti silno držať palčeky a myslieť na teba.Neboj to jedno určite nepraskne a udrží sa .Podstatné aby sa uchytili a pekne uhniezdili.Ja som mala 13 a čo z toho vôbec nič, tak sa neboj všetko dobre dopadne. 🙂
ja somdnes bola prvykrat na kontrole pred IVF, som 6 de%n stimulacie-mam kratky protokol, ale mam len 5 folikulov..to je asi málo, že?zvysili mi davku merionalu a pridali cetrotide...myslite ze moze byt folikulov do odberu este viac?
@timona ahojček jasné, že ich môže byť ešte viacej ale ani tak nezáleží na kusoch ako kvalite už som to tu raz písala, že ja som mala 13 a ešte ani jedno sa mi neuchytilo ☹ a už mám len 4 mrazáčiky. V stredu idem na další vklad tak uvidíme hlavné je aby boli zdravé a kvalitné to je viacej ako počet kusov, tak pekne simuluj dalej, uvidíš bude to dobré 🙂
@timona nechcem ta plašiť, ale poviem ti moju situáciu, na 6 den stimulky mi narátali 7 folikulov a dnes som bola na 9 den stimulky a boli tam len tri. a aj mi zvýšili dávku ale žiadny cetrotide mi nedali to je čo?
@lucy125 a o koľkej ideš na vklad?
@zuzancek22 Zuzi...bola som na odbere s jednou kockou co mala na odbere 2 a na vklad 1 prezilo a vkladali jej...ja som mala z 12tich len 9 oplodnenych a len 1 sa uchytilo...tak to moze byt to podstatne...co chce k mamine..xixi..aspon tak si myslim a verim tomu
@jerry23 ona sta ťa nepustí tak 9 mesiacov.
@zuzancek22 tak to dufam...pekne s nou komunikujem...xixi
@zuzancek22 ešte neviem, zajtra mi má volať embryologička, že kedy to bude, ty pôjdeš asi o 9 h, pred 9h berie sestrička na izbu a o 9h berú prvú pacientku na sálu, držím ti strááášne moc palčeky 😀 😀 všetko bude dobré uvidíš, budem strááášne moc na teba myslieť,a budeme v rovnakom centre 😀 zajtra ti dám vedieť že o kolkej ok mojko?
@zuzancek22 to je hormon, ktrory zabraňuje predčasnej ovulacii, aby folikuli nepraskli predtym než budú odobrate, mozno tebe predcasne popraskli, preto si ich mala neskôr menej.
Inak ako to tu čitam, mam pocit , ze to IVF budem muset opakovat asi donekonecna, nez bude vsetko tak optimalne ako ma byt...
@lucy125 ok, možno sa aj stretneme, a mam este jednu otázočku, máme tam byť ráno o 7:00 to asi kôli odovzdaniu spermíí, a môžem tam isť s drahým aj ja, lebo bezomna tam bude asi do vianoc 😀 😀 😀
inak berete si neje volno v súvislosti s IVF?ak ano, tak ako dlho? lebo asi ostat veľmi dlho doma, si myslim ze nie je moc dobre, koli psychike, ale zase je mam dost stresujuce zamestnanie, tak neviem..
@jerry23 presne ako my, túžime po dvojčiatkach chlapcoch, ale keby sme mali aj 1 dievčatko ľúbili by sme ju ako nikto na svete.
@zuzancek22 áno aj my sme museli byť o siedmej ale neviem na čo, lebo ma zobrali o 8.45h do izby dali vypísať papiere pre anesteziologičku čo trvalo 10 min a o 9h brali už prvú holku. No s drahým ísť môžeš ja som nebola lebo to nechcel, ale tiež na spermie išiel skoro tesne pred tým ako ma zavolali na izbu tak do dnes nechápem načo sme tam mali byť o 7 ráno, strašne fakt držím palčeky 🙂

@ursula5 jasne....dobre to mame podelene...poplanovane...xixi..ako si vlastne v nedelu dopadla?