icon

IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.

michellita
5. júl 2011

Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂

jerry23
15. sep 2011

@ursula5
@lucy125
a ja si dokonca myslim,ze sme sa tu taka partia aj stretli, ze budeme mat //...uvidite....rozbehli sme pekne kolo...

lucy125
15. sep 2011

@jerry23 No aj ja dúfam, že to bude tak 😀 😀 ,Kedy máš krvný test? ja 28.9. 😀 ale meriam poctivo BT a vraj ak neklesne pod 37 stup, je to nádejne 😉 tak uvidím čo to porobí aj keď hormóny čo berieme to dosť ovplyvńujú 😉 😉 ale musíme veriť, že to bude tak ako chceme nie? 😎

jerry23
15. sep 2011

@lucy125 ja si BT nemeriam...ale rada sa necham prekvapit 26.9...takze 2 dni pred tebou....uz sa neviem dockat...a dokonca mame tu tento vikend aj jarmok...a vynecham ho radsej, len aby som bola pekne v klude....tam bude hlava na hlave....ale viem, preco to robim

lucy125
15. sep 2011

@jerry23 no veď to, ja ťa obdivujem že sa tešíš, ja sa skôr bojím 😒 už mám z tým nejaké tie skúsenosti, ale snáď do tretice všetko dobre nie? 😀

jerry23
15. sep 2011

@lucy125 tak tak...do tretice je vsetko vzdy dobre...my sme sa uz tolko snazili...a to co mame, a podobne...tak viem,ze toto bola posledna moznost a ta zvykne skoncit dobre...takze sa tesim....a velmi...aj pekne hladkame brusko aj s manzelom...aby sa jej pacilo u mna...xixi..nech vie, ze pohladenie je tak uzasne... 😉

lucy125
15. sep 2011

@jerry23 ako vieš že to bude ona? 😀 Inak aj ja by som chcela diavčetko alebo pekný párik chlapec dievča aby to bolo také super.Aj ja hladkám 🙂 poctivo a nenamáham sa. Zajtra idem síce do roboty ale nebudem sa preťažovať, len pekne sedkať za PC v kancly 🙂 a večer už len odychovať 😉

jerry23
15. sep 2011

@lucy125 ako ta fazulka..xixi...ale ci to bude chlapec alebo dievca, je mi uplne jedno..hlavne, nech to uz drzim v naruci a zdravucke...xixi..aj my sme chceli parik, ale iba jedno vlozili, nemam ani mrazacika...

lucy125
15. sep 2011

@jerry23 aha, ani ja už toto boli posledné dve ☹ tak snáď vydržia alebo aspoń jedno. Koľký KET toto bol?Koľko si mala predtým zmrazených? Mne po OPU dve vložili, potom som mala KET s tromi a teraz posledné dve a dve nám odumreli 😒

jerry23
15. sep 2011

@lucy125 nie nie...to bolo moje prve IVF a zostalo z 13 najprv 9 na ICSI a 6 sa pekne drzalo, no mala som predlzenu kultivaciu a ostalo 1 jedine vajicko,ktore vlozili...chceli sme dve...

lucy125
15. sep 2011

@jerry23
@jerry23 my sme mali tiež 13 vajíčok celkovo na ICSI bolo 10, z toho sa 9 oplodnilo, dve mi vložili čerstvé a ostatné zmrazili, dve mi odumreli pred včerom a ostatné boli neúspešné, tiež mám posledný pokus z prvého IVF 😒

jerry23
15. sep 2011

@lucy125 a mali sre predlzenu kultivaciu?...ja som cakala,ze po odbere do troch dni mi vlozia a oni az po skoro tyzdni

lucy125
15. sep 2011

@jerry23 my sme predĺženú kultiváciu nemali ☹ z čerstvých sme si ju nedali potom som chcela zo zmrazených ale Dr. ma upozornila, že nemusia prežiť a cyklus bude v háji, tak sme si ju nakoniec ani nedali.Uvidíme čo bude ak náhodou pôjdemé na ďalší cyklus IVF.

jerry23
15. sep 2011

@lucy125 aky dalsi? tento vyjde....

lucy125
15. sep 2011

@jerry23 no aj ja dúfam, že hej 🙂 všetkým aj nám dvom aj ostatným tu držím palčeky stráááášne moc 🙂 🙂

lucy125
15. sep 2011

@zuzancek22 Ahoj Zuzanček tak ako si dopadla s embryjkami? Sú pekne oplodnené pripravené na vklad? 🙂 A kedy ideš na vklad, zajtra či sobotu? myslím, ale,že asi zajtra teda ak si si nedala predl´ženú kultiváciu, myslím na teba a držím palčeky, podaj info ok? 😀 😀

zuzancek22
15. sep 2011

@lucy125
@jerry23
@ursula5 ahojte, takže predchvíľou mi volali,že vajká sa oplodnili obidve, a v sobotu o 10:00 by mal byť vklad

zuzka_zilina
15. sep 2011

@lucy125 ahoj moja,no to som rada 🙂 vidíš zatial to vychádza super: dobré embryjka,najlepsi lekar,malinke sa dobre usadia,uvidiš.len pekne oddychuj veget mysli na maličkych 😉 ja v pohode,uz sa citim uplne netehotne,ziadne zmeny,uz ani unavena poobede nie som,ani prsia napnute,len mame nejaky vytok,no snad to nebude nič važne,,, o tyzden mame dalsie sono,mozno bude vidno aj srdiečko,som zvedava 😝 tak pekne oddychuj a ozveme sa ešte.ahoj a krasny volny dnik prajem

zuzka_zilina
15. sep 2011

@paaat ahoj Paat.ano ked som bola prvy krat-presne 2 tyzdne po ET na krv,bola som aj na sone,ale nic nebolo vidno,lekar len zmeral hrubku sliznice a bol spokojny,ja tiez 🙂 teraz uz videl vačok 11 mm,plodik este nie je vidno,vraj vsetko ok,tak o tyzden na dalej kontrole uvidime,snad vsetko ok.a ty sa ako mas,čo nove?

petuska123
15. sep 2011

@jerry23 ahoj..ja sa rozhodujem ci si dam predl.kultivaciu. na 1 pokuse som ju mala a na 3 den postupne vsetky odisli.ci by nebolo lepsie ist bez pk.teraz mam takuto dilemu. 😖

petuska123
15. sep 2011

@lucy125 ahoj ked ti vkladala 4bunkove mala si predlzenu kultivaciu??

lucy125
15. sep 2011

@petuska123 Ahojček, predĺženú kultiváciu sme nemali vôbec, 4 bunkové mám zmrazené ešte od odberu vajíčok a 8 bunkové, mám odvtedy čo ho rozmrazili a o 24h na to sa vyvinulo na 8 bunkové. Po odbre sme kultiváciu nemali a zo zmrazených som neskôr aj chcela ale Dr,neodporučila, že by sa mohli prestať vyvíjať a stratila by som cyklus tak som to odmietla. 😝

ursula5
15. sep 2011

@lucy125 treba to brať pozitívne všetko 🙂
ja by som mala mať OPU v pondelok aspoň taký je predpoklad, zajtra mám zas kontrolu a konzultáciu s embryologičkou takže sa uvidí čo ako ako, ale ja už nepredpokladám žeby to bolo skôr oni si to presne upravujú tými FHS injekciami a každého nechajú tých 14 dní od začiatku brania FHS. Ešte veru asi týždeň a budem aj ja čakateľka na // 😀

lucy125
15. sep 2011

@zuzancek22 Ahoj moja, no súúúúper, vidíš to, podarilo sa 😀 😀 .V sobotu budem na teba myslieť, potom sa ozvi akého lekára si tam mala 😉 😉 snáď bude mať ešte Harbulák aj službu 😉 😉 .Strašne strašne držím pästičky a myslím na teba už od rána. 🙂 🙂

lucy125
15. sep 2011

@ursula5 Juj tak v pondelok budem na teba intenzívne myslieť, lebo ja som sa napr. veľmi toho OPU bála a nakoniec to nič nebolo.Veru už od bud. týždńa budeš aj ty naďalej nádejne tehuľkovať a nami. A koľko vajok ti narátali? 🙂 🙂

ursula5
15. sep 2011

@zuzancek22 kde ty chodíš do centra??? tam to máte nejako všetko príliš rýchlo 😉 bola si za mnou a už ideš aj na vklad a mne vyzerá vklad až na budúci týždeň, to vy máte nejaký urýchľovač!!!! 😀 😀

lucy125
15. sep 2011

@zuzka_zilina ďakujem pekne snáď sa aj ja budem o pár dní radovať ako ty 🙂 .Oddychujem poctivo a nič nebezpečné ani namáhavé nerobím 😉 😉 .Juj ďalšie sono, no keď tam bude srdiečko bude to krásny pocit, keď ho budeš počuť biť, to sa už znova začneš cítit ako tehotná.Strašne na teba myslím, nech všetko dobre dopadne.Ozaj už ti vyrátali termín pôrodu? 😀 😀

ursula5
15. sep 2011

@lucy125 hádam to bude v pondelok lebo to je už 14 deň od brania FHS včera mi narátala 14 vajičiek a tie menšie už nerátala najväčšie malo 15mm..... akurát som písala zuzancek22, že ona začínala s liekmi asi 2 dni neskôr a už ide na vklad 🙂 tak sa teraz divím prečo to je v Helíku také zdĺhavé a čo je lepšie? 🙂

lucy125
15. sep 2011

@ursula5 no neviem my so Zuzanček chodíme do Gyn Fiv a mne keď narátali 13 vajíčok, tak som bola ešte asi 3 x na kontrolu a potom my už volali, že o 48h idem na OPU.Musela som si dať pichnúť Pregnyl do svalu aby mi vyvolali super ovuláciu a hneď o 48 h bolo OPU.Neboj,aj keď pondelok, aspoń tie malé vajka ešte o pár mm dosratú a bude ich aspoń viacej a v zálohe. 🙂 Už som inak zistila, že každé centrum to robí úplne inak, aj OPU aj lieky iné dávajú aj kontroly, proste sila, ale čo už nech ms ekde sme, musíme im veriť, sme totiž od nich a od ich šikovnosti závislé nie?Všetko bude super uvidíš, 😀 😀

ursula5
15. sep 2011

Baby aj dnes išiel niekto na OPU??? už mám tu chaos??? neviete kto!!! Rýchlo nech sa poobede ozve kto tam dnes šiel 😀 😀 😀

ursula5
15. sep 2011

@lucy125 veru máš pravdu nič iné nám nezostáva len veriť tým kam chodíme 🙂 ja som bola na kontrolu v nedeľu teraz v stredu a zas piatok a včera mi povedali že predpoklad je pondelok ale to sa asi môže zmeniť podľa toho ako narastú, aké si mala najväčšie pri OPU teda pri poslednej kontrole? od nedele do stredy mi narástli o 3mm najväčšie som mala v nedeľu 12mm 😀