IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.
Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂
@lucy125 ani ja som nemala odvahu ale moj gyndoš povedal, že tam už niečo musí byť, hodnotu neviem , len mi povedal, že to zodpovedá tomu čo má.
ja som dnes druhý deň po ET, ale mam pocit ze to nevyšlo, pomaly ma prestávajú bolieť prsia, nič výnimočné necítim..
@zuzancek22 No pekne, ja som 8 deń a stále som nič neskúšala, skúsim na 12 deń hádam dovtedy vydržím, ale budem musieť 😒 Nechápem ako sa ti rýchlo zakuklili, ja mám tiež 8 bunkové jedno a jedno 4 bunkové a nemám istotu v ničom 😒
@timona nevešaj hlavu, ja som do včera nič necítila až včera ma zrazu z minúty na minútu začali bolieť prsia. to je este skoro.
@zuzancek22 mna boleli prsia od stimulacie, ale teraz prestavaju a este ma aj napadlo, že docent v CAR-e spominal ze po OPU mi musi predpisat estrogen na rast slinice, ze aby na to nezabudol. Lenze po OPU mi dal recept len na utrogestan, ja som si myslila, že to obsahuje estrogen, tak som mu nic nehovorila, až doma som zistila ze je to len progesteron...proste vsetko zlé...asi uz nabuduce nebudem chodit k docentovi, lebo mam pocit, ze na mna nema cas, poriadne sa so mnou ani nerozprava a na vsetko zabuda...
@zuzancek22 dobreeeeeeeeeeeee..blahozelaaaaaaaaaam...to je super pocit..
@zuzancek22 gratulujem 🙂 🙂 drzim palce velmi!!!
ahojte baby... ja som tu este nikdy nepisala,len sem tam si nieco precitam a ucim sa 🙂 .. som 2 den po ET,den vkladu nepocitam..mali ste nejake priznaky uz od zaciatku? dakujem za odpoved a rady 😉
@zuzancek22 tak moja potichučky tešííííím s Tebou, pošli tehu vírusyky 🙂 🙂 🙂 to aj tak sa Ti pekne zahniezdili 5 dní no veruže sa im moc páčilo u Teba to je fajn, tak krásne tehulkovanie
@liam od začiatku nie až na 4 den po ET ma zrazu začali mooooc bolieť prsia.
@ursula5 Dakujem, ale zatial je to fakt len také pre radosť, uvidíme čo povie krv na 10 den po ET.
@zuzancek22 tak ich len pekne hladkaj a pekne sa s nimi rozprávaj, bude dobre 😉
@zuzancek22 dakujem ..dufam,ze konecne nieco z toho bude ..je to uz po 6 krat ☹
Ahojte kočky,tak ziadost je po 6 týždňoch schválená a predpísané máme Gonal,Merional a Cetroide,takže budúci týždeň začíname.Joj veľmi sa teším až na to že mi bude šport chýbať až sa bojím že z toho zdepkarim🙂
@zuzancek22 nechcem ti kazit radost, ale ak si brala Pregnyl tak ten test moze byt po 5 dnoch falosne pozitivny
Ahoj Kati zavítala som sem po sto rokoch vidím že sa tí darí len tak ďalej buď pre mňa dobrým príkladom ,budem tí držať palce ,papa @ursula5
@michelitta ahojte baby uz dlho sem obcas dojdem precitat prispevky kedze tiez patrim medzi Vas, michellita ja som si davala ziadost na umele v polke augusta, dnes je to presne 6 tyzdnov a tiez este nemam ziadnu odpoved, som vo vseobecnej, ale mne hned pri vypisovani dr hovoril ze 2 az 3 mesiace sa zo vseobecnej caka na odpoved
@michelitta jaj teraz som si precitala ze to mas uz schvalene , ticho ti teraz v dobrom zavidim ze uz ides na to a vam baby tiez ze uz mate po tom 🙂) dufam ze sa vam to podari ,,,ja stale cakam na schvalenie, snad uz to nebude trvat dlho lebo ma trafi uz z toho cakania
@katusap ano brala som pregnil, ale gynekolog snad vie pokolko sa pregnil este zobrazí a po koľko nie, a pregnil som si pichala pondelok 12.9. a na krv som bola 22.9. to je 10 dní.
@michelitta ďakujem, hádam sa dariť neprestane 😀, uvidíš aj Tebe sa to už podarí, musíme veriť a myslieť pozitívne 😉
@zuzancek22 gratulujem
Ahojte kočky, chcem sa spýtať ktorá idete používať na stimulku gonal ja mám celé balenie 450tky nepoužité, ak by to niekto použil bola by som rada 🙂 nechcem za to žiadne peniaze, možno sa Vám zíde 🙂
Opýtam sa ešte v centre či sa to dá niekomu dať, lebo no na čo mi to je v tej chladničke 🙂 mám to doma od augusta a myslím, že sa to musí použiť do určitého termínu.
@michelitta neboj moja chvíľku bez športu vydržíš 🙂 mne tiež chýba išla by som aj korčule aj cvičiť aj na túru, tá mi chýba najviac ale teraz máme lepšie ciele 😎 😀
@zuzancek22 hovori sa, ze do 10 dni by sa nemala brat krv po jeho uziti
@ursula5 skus ho ponúknuť v téme Mam / nemam lieky na IVF tam sú baby väčšinou samoplatiteľky a tam určite niektorej moc pomôžeš.
ahojte baby tak mame termin 5.10.na pohovor cislo 2 na ivf 🙂 idem mat dlhy protokol moja nevyhosa ze budem o par dni viac pichat vcely ☹ ach jaj
@zuzancek22 dík za radu

@lucy125 inak toho dnešného testu som sa bála aj ja, bála som sa že sa stráááášne rýchlo sklamem, ale naopak, dnes ma to tak potešilo, ale nechem sa vytešovať moc uvidíme v utorok ako dopadne krv v centre.