IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.
Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂
@lucy125 tak to je skvelé, a kolký den si dnes? ja idem v pondelok na krv tak uvidím, dr. mi povedal, že zdravé tehotenstvo sa prejavuje tým že každý deň by hcg malo byť raz tak vysoké, takže u teba to uuuuuplne platí, ja som si to prerátala že ked som včera mala 372 tak v pondelok by to malo byť už riadne vysoké. a môj gynekolog mi slubil, že pozrie drobcov aj na sone, síce este nebudú srdiečka ale dutinka by tam mala byť.
@zuzancek22 Ja som dnes 14 deń po KET a končím dnes 4tt 😉 😉 .No ja si počkám na sono tie tri týždne joj to ale budú muky, som už veľmi zvedavá ale sa aj bojím aby bolo všetko ok.Zajtra idem mojej gynekol. na krv, tak možno ma aj ona sonom mrkne, či je to ok, predtým ako mi vystaví Pn, zajtra podám info 😉 😉 Tak sa mojko šetri a oddychuj, ja budem od bud. stredy 🙂 a aj ty podávaj info čo a ako nové, ok?
@ursula5 aký ortiel, ved už ho máš , si tehotná a basta.
ja neviem či môžem ale podarilo sa nám to 🙂 🙂 nemôžem tomu ani uveriť tak už len prejsť 6-7tt lebo vtedy som vždy potratila a potom už len celé tehotenstvo 🙂 a dúfam že tento krát už bude naše dieťatko zdravé a nič zlé sa nám už nestane 🙂
@zuzancek22 jasné ja som tehu už od OPU ale niekto by mi to aj potvrdiť mohol 😀 😀 😀 😀 len ja nič necítim vôbec len také napätie v podbrušku 🙂 tak hádam sa zahryzne to vrabčiatko ešte mu dám chvíľku čas však je to len 4 deň 😀
@ursula5 je to síce už len pár dní do testu, ale pre nás je aj pár dní teraz ako večnosť, ja idem na ďaľšiu kontrolu v pondelok a už sa ho neviem dočkať.
@zuzancek22 no moja ja mám krv až 10.10. a tie4 dni čo sú od vkladu tak idú nekonečne ale už za chvíľu bude víkend, streda za nami a ja už budem týždeň čakateľka Tebe sa to strašne rýchlo uchytilo aj ja chcéééééém 😀 😀 😀
Baby to je uplne super jak sa to tu rozbiehaa,nemozeme zabudnut aj na tie ktorym to po tento krat nevyslo @jozefinka9 a ine, 😔 Urcite su tu neni,a niekde relaxuju a odreagovavaju sa.. ale ono to pride,kazda si to musi odskakat,strasne sa tesim ked citam taketo nieco pozitivne,vela siiiiilll babyyyy!!!!!!🙂 🙂
Ahoj holky chatujete? 😀
Moc se tady v tom ještě nevyznám... 😀 😀 😀
Ahojte babuľky, tak dnes som opäť bola na krvičku, u mojej gynekol. a HCG nám opäť krásne stúplo za 24 h o 33 j. tak teraz sme na čísle 349 j. 😀 😀 tak sa zatiaľ vytešujeme 😀 😀 .V pondelok idem mojej Dr. si pre Pnku od stredy idem na rizikové a urobí mi aj sono, tak hádam dostanem aj foto 😉 😉 a snáď bude všetko v poriadku neodvažujem sa ani niečo zlé si myslieť. Babuľky všetkým ktorým to vyšlo zo srdiečka gratulujem, nech ste také šťastné ako ja, a tým čo na to čakajú, veľĺmi držím palčeky, aby to už čoskoro prišlo a všetko sa na dobre obrátilo 😀 😀 😀
@ursula5 Ja som vôbec nevedela, že som tehotná, prsia ma začali bolieť od začiatku a asi od ž dńa po KET ma začalo bolieť každý deń podbruško, ako pred krámami trvalo to asi 9 dní a pobolieva doteraz.Som zvedavá ako to bude v pond. na sone, či budeme mať foto. Stále nevieme koľkí vlastne v brušku sme 🙂 🙂 .Ty sa máš ako? 🙂
@ursula5 mňa prsia bola celý deń pri chôdzi, pri spaní a vôbec ani dotknúť nemôžem, a začali ma svrbievať, otras ako blchy keby som mala. No ešte 10 dní a už budeš oficiálne tehu 🙂 🙂 a šťastná ako my. 😀 😀 Inak nemám ani ja nejaké príznaky, len na wc chodievam veľmi často, aj v noci je to riadna otrava, hlavne pri cestovaní busom 😒 😒 inak nič

@katka143
@jerry23 ďakujem vám babuľky moje 😉 😉 som strašne šťastná, držte sa moje,všetko dobre dopadne.