icon

IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.

michellita
5. júl 2011

Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂

lucy125
28. sep 2011

@katka143
@jerry23 ďakujem vám babuľky moje 😉 😉 som strašne šťastná, držte sa moje,všetko dobre dopadne.

zuzancek22
28. sep 2011

@lucy125 tak to je skvelé, a kolký den si dnes? ja idem v pondelok na krv tak uvidím, dr. mi povedal, že zdravé tehotenstvo sa prejavuje tým že každý deň by hcg malo byť raz tak vysoké, takže u teba to uuuuuplne platí, ja som si to prerátala že ked som včera mala 372 tak v pondelok by to malo byť už riadne vysoké. a môj gynekolog mi slubil, že pozrie drobcov aj na sone, síce este nebudú srdiečka ale dutinka by tam mala byť.

lucy125
28. sep 2011

@zuzancek22 Ja som dnes 14 deń po KET a končím dnes 4tt 😉 😉 .No ja si počkám na sono tie tri týždne joj to ale budú muky, som už veľmi zvedavá ale sa aj bojím aby bolo všetko ok.Zajtra idem mojej gynekol. na krv, tak možno ma aj ona sonom mrkne, či je to ok, predtým ako mi vystaví Pn, zajtra podám info 😉 😉 Tak sa mojko šetri a oddychuj, ja budem od bud. stredy 🙂 a aj ty podávaj info čo a ako nové, ok?

ursula5
28. sep 2011

@lucy125 gratulujem strašne moc sa s Tebou teším to som rada, že Ti to konečne vyšlo 🙂 u mňa žiadne zmeny čakanie na ortieľ 😀

zuzancek22
28. sep 2011

@ursula5 aký ortiel, ved už ho máš , si tehotná a basta.

gwenni
28. sep 2011

ja neviem či môžem ale podarilo sa nám to 🙂 🙂 nemôžem tomu ani uveriť tak už len prejsť 6-7tt lebo vtedy som vždy potratila a potom už len celé tehotenstvo 🙂 a dúfam že tento krát už bude naše dieťatko zdravé a nič zlé sa nám už nestane 🙂

lucy125
28. sep 2011

@ursula5 Ďakujééééééééém strašne pekne, aj ja ti držím palce 🙂 🙂 , aby sa to aj tebe podarilo.

ursula5
28. sep 2011

@zuzancek22 jasné ja som tehu už od OPU ale niekto by mi to aj potvrdiť mohol 😀 😀 😀 😀 len ja nič necítim vôbec len také napätie v podbrušku 🙂 tak hádam sa zahryzne to vrabčiatko ešte mu dám chvíľku čas však je to len 4 deň 😀

gwenni
28. sep 2011

@ursula5 ja som tiež môjho Maxa volala vrabčiatko :D :D krásne ....držím silno päste

zuzancek22
28. sep 2011

@ursula5 je to síce už len pár dní do testu, ale pre nás je aj pár dní teraz ako večnosť, ja idem na ďaľšiu kontrolu v pondelok a už sa ho neviem dočkať.

ursula5
28. sep 2011

@zuzancek22 no moja ja mám krv až 10.10. a tie4 dni čo sú od vkladu tak idú nekonečne ale už za chvíľu bude víkend, streda za nami a ja už budem týždeň čakateľka Tebe sa to strašne rýchlo uchytilo aj ja chcéééééém 😀 😀 😀

ursula5
28. sep 2011

@gwenni musela som mu dať nejaké zvieracie meno, lebo môj mm ma prezývku Krtek ja som Sova a chalani patkani tak až zapadne do ZOO rodinky 😀 😀 😀

ursula5
28. sep 2011

@gwenni počuj tajnostkárka na inej téme som čítala, že si tehotná je to pravda??? 😀

gwenni
28. sep 2011

@ursula5 ale veď som vám to sem napísala ako prvým 😀 😀 😀 😀 že sa nám to podarilo ..................sme znovu tehošiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Maxinko poslal ku nám bračeka alebo sestričku 😀 😀 😀 😀

ursula5
28. sep 2011

@gwenni ja som koza už so z tých tém celá popletená, ako polepetko 😀 😀 😀 tak aj tak sa teším s Tebou a s každou ktorá je tehu aj so sebou sa teším 😀 😀 😀

lucy125
28. sep 2011

@gwenni Ahoj aj aj som tehu dnes končím 4tt 🙂 , tak ti gratulujem veľmi moc, aj nám sa to teraz do tretice podarilo ale nemám židane príznaky, aspoń, že z krvi je to znať. Tak pekne oddychuj a tehulkuj 😉 😉 aj ja budem užívam si to odteraz 😀 😀

lucy125
28. sep 2011

@ursula5 tak sa pekne teš, hlavne zo sebou aby ti to dobre dopadli. ty máš 10.10. test z krvi a ja 18.10.prvé sono 🙂 🙂 a obe sa tešíme 😀 😀

linda81
28. sep 2011

@gwenni gratulujeeeeem a strasne drzim palce🙂

michelitta
28. sep 2011

Baby to je uplne super jak sa to tu rozbiehaa,nemozeme zabudnut aj na tie ktorym to po tento krat nevyslo @jozefinka9 a ine, 😔 Urcite su tu neni,a niekde relaxuju a odreagovavaju sa.. ale ono to pride,kazda si to musi odskakat,strasne sa tesim ked citam taketo nieco pozitivne,vela siiiiilll babyyyy!!!!!!🙂 🙂

lucie.d
28. sep 2011

Ahoj holky chatujete? 😀

lucie.d
28. sep 2011

Moc se tady v tom ještě nevyznám... 😀 😀 😀

gwenni
29. sep 2011

@lucie.d neboj raz dva sa dotaneš do obrazu 🙂 🙂 🙂

lucy125
29. sep 2011

Ahojte babuľky, tak dnes som opäť bola na krvičku, u mojej gynekol. a HCG nám opäť krásne stúplo za 24 h o 33 j. tak teraz sme na čísle 349 j. 😀 😀 tak sa zatiaľ vytešujeme 😀 😀 .V pondelok idem mojej Dr. si pre Pnku od stredy idem na rizikové a urobí mi aj sono, tak hádam dostanem aj foto 😉 😉 a snáď bude všetko v poriadku neodvažujem sa ani niečo zlé si myslieť. Babuľky všetkým ktorým to vyšlo zo srdiečka gratulujem, nech ste také šťastné ako ja, a tým čo na to čakajú, veľĺmi držím palčeky, aby to už čoskoro prišlo a všetko sa na dobre obrátilo 😀 😀 😀

ursula5
29. sep 2011

@lucy125 moja to som rada, že sa Ti to tak krásne vyvíja 😉 ty si kedy začala niečo cítiť, ktorý deň až tak neskôr sa mi zdá že? dlho si neverila že si vôbec tehotná, ja som dnes iba 5 deň od ET fakt mi to ide pomaly 😀 😀

lucy125
29. sep 2011

@ursula5 Ja som vôbec nevedela, že som tehotná, prsia ma začali bolieť od začiatku a asi od ž dńa po KET ma začalo bolieť každý deń podbruško, ako pred krámami trvalo to asi 9 dní a pobolieva doteraz.Som zvedavá ako to bude v pond. na sone, či budeme mať foto. Stále nevieme koľkí vlastne v brušku sme 🙂 🙂 .Ty sa máš ako? 🙂

ursula5
29. sep 2011

@lucy125 no mňa v podbrušku tiež pobolieva a dnes ako keby som mala dostať mrchu ale inak nič prsia ma bolia len keď mám podprsenku 😀 tak ju doma nenosím, ale dnes som mala príšerne nízky tlak, inak ni žiadne zmeny ešte je zavčasu asi 😎

lucy125
29. sep 2011

@ursula5 mňa prsia bola celý deń pri chôdzi, pri spaní a vôbec ani dotknúť nemôžem, a začali ma svrbievať, otras ako blchy keby som mala. No ešte 10 dní a už budeš oficiálne tehu 🙂 🙂 a šťastná ako my. 😀 😀 Inak nemám ani ja nejaké príznaky, len na wc chodievam veľmi často, aj v noci je to riadna otrava, hlavne pri cestovaní busom 😒 😒 inak nič

ursula5
29. sep 2011

@lucy125 tak ešte 10 dní vydržím 😀 na wc chodím aj ja ale snažím sa dosť piť pozostatky zo stimulovania 😀 to bude dobré ja si vrabčiatko už nepustím 😉

lucy125
29. sep 2011

@ursula5 😀 😀 😀 😀 😀 veru tak treba keď už tam je, tak nech zostane do 40 tt a potom môže konečne vyliezť nie? 😉 😉

ursula5
29. sep 2011

@lucy125 no dovolím mu aj po 38tt vyliahnuť sa ale skôr nie 😀 😀 😀 len nech pekne zostane u maminky nikde mu nebude lepšie tak hádam ma poslúchne aspoň niekto 🙂