icon

IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.

michellita
5. júl 2011

Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂

lucy125
2. okt 2011

@zuzancek22 Jaj si zlatá zajtra to budem potrebovať, dosť sa bojím. Zajtra si idem pre Pn ale sestrička vravela, že asi aj sono mi bude Dr. robiť, tak neviem uvidíme. 😒 😒 Dnes som 18 deń po KET a 4tt plus 6 tak uvidíme či bude niečo vidieť alebo nie, ale snáď to všetko dobre dopadne.A ty ako?Zajtra ideš na krv? Ja som vo štvrtok mala HCG 439 j do BA idem na sono 18.10. 😉 už aby to bolo.Ako sa máš ty? ja celkom ok, ale podbruško ma sem tam pobolieva, hlavne ak niečo robím keď sedím alebo ležím je to ok, ešte dva dni v robote musím vydržať a už budem od stredy len oddychovať 🙂 🙂

zuzancek22
2. okt 2011

@lucy125 ahojki, tak ja idem zajtra na krv ale nemám sa ako dostať do BA tak idem len môjmu gyndošovi, a ten mi tiež urobí aj sono, snád tam už nejakú dutinku bude vidieť. zajtra budem 16 den od ET. tak rátam že to HCG by malo byť už okolo 1000. 😀 😀 😀

lucy125
2. okt 2011

@zuzancek22 Tak ti budem držať palce, hádam aj u mńa už nejaká tá dutinka bude, potom ti dám vedieť ako som dopadla, ok?A teba podbruško nepobolieva?

zuzancek22
2. okt 2011

@lucy125 ano pobolieva ma, mne hovoria, že to sa maternica rozťahuje. a určite si dáme zajtra vedieť. 😀

lucy125
2. okt 2011

@zuzancek22 No to som rada, lebo ja som v poslednom čase nejaká precilivená albo čo, dosť sa o to alebo o tie mrňatá u mńa dosť bojím.Podbruško ma nebolí len vtedy keď buď sedím aleb ležím, inak skoro stále, keď niečo robím, tak som rada, že aj teba a prsníky ani nehovorím, naliate, obrovské a bolavé ale príšerne ani chytiť, už budem pomaly potrebovať tehu podprsenku 😉 😉 Joj som normálne zajtra na nás zvedavá ako dopadneme ale ty máš asi dve alebo sa ti rýchlejšie uhniezdili, keď máš také veľké HCG.Mne sa asi uhniezdili až na 8 až 9 deń, vtedy som mala total nízku bazálnu teplotu.Tak sa zajtra držkaj ok?

lucy125
2. okt 2011

@zuzancek22 Ozaj kto ti povedal, že maternica sa rozťahuje, keď bolí podbruško? nejaký gynekológ? upokoj ma 😉

michelitta
2. okt 2011

@tatinka tak zvládam to,čo mám iné robiť,hlavne na to nemyslím že si niečo do seba dávam,tie prvé injekcie sú v pere,je to úplne tenucka ihla,pichnes si to pod pupok a vôbec ale vôbec to necitis,ja mám horší pocit potom,že to niečo robí s tvojím telom,ja som bola vždy za "nechaj to na prirodu",aj keď má hlava bolela tak som si nikdy nedavala tabletky..takže tak,ale pre dieťa spravis všetko..no či som pribrala..meriam 180 a bežne mavam tých 56,tak mne by aj pristálo trošku pribrat,ale teraz to bude určite viac vzhľadom na to že som 3týždne necvicila a ani najbližší mesiac dva nebudem..ale či z hormónov priberies to isto neviem,viem že to zadržiava vodu a môžeš trošku nabrať..a v akom si centre?

michelitta
2. okt 2011

@zuzancek22 jeeee,to je súper,gratulujem tí srdečne!dlho som tu nebola tak som nemala info ani moc času všetko čítať🙂zúži v akom centre si bola a mala si dlhý či krátky a metódu nejaké speci?hi hi,toľko otázok,držím palce ďalej,sa máš 😀

ursula5
2. okt 2011

@lucy125 zajtra Ti držím palce, mne je lepšie tak už len ležanie do výsledov, dúfam, že to bolo uhniezďovanie 🙂 🙂 🙂

michelitta
2. okt 2011

@lucy125 ďakujem za info Lucy,jasné ozvem sa,ty si asi mala dlhý protokol však?mňa to všetko čaká v jednom mesiaci, som vo Fc a veľmi spokojná aj s prístupom a službami..keď je krátky tak to bude asi skôr však?a neboleli Ta vajecniky počas stimulácie prípadne pred?a čítala som že kočky pili veľa vody a to len pred odberom,či je dobre aj teraz si zvykať 🙂 no nič,som šťastna že sa ti to podarilo😉 toto bude šťastná téma 😀

lucy125
2. okt 2011

@michelitta Držím ti inak palce ja chodím do gyn Fiv, ale sme teraz mysleli, že sa to nepodarilo, tak sme chceli druhý IVF cyklus absolvovať vo FC 😉 😉 .Ja som mala dlhý protokol, jasné, že ty to budeš mať kratšie ako ja.No mńa už v polovici pobolievali vaječníky, ale najhoršie to bolo popichnutí Pregnylu, pred OPU na vyvolanie superovulácie, to som bola v robote a bolo to otrasné.Budem na teba myslieť,držjkaj sa. 🙂 🙂 🙂

tatinka
2. okt 2011

@michelitta som v iscare v martine, som cely rok brala clostilbeg, a injekcie pregn, mne sla z toho vaha hore a to su v podstate o dost slabsie lieky ako ked uz clovek ide na ivf takze mam obavu ze z to co mi daju teraz budem naberat, ja aj ked som brala clost. a preg. tak mi zadrziavalo vodu, som pila cca 2 l denne a kolkokrat sa mi nechcelo ist na wc aj 5 hodin, ja mam 177 cm a so svojou vahou som bola spokojna, som si ju drzala ale ako som tie hormony davala tak veru vaha sla nahor a mohla som robit co som chcela ,,dole to neslo...ale preto aby sme mali babatko urobim vsetko co sa da

tatinka
2. okt 2011

@michelitta drzim paste aby ti to vyslo,,,,vsetkym zenam aby to vyslo co tuzia po babatku

zuzancek22
3. okt 2011

@michelitta ahojki, chodím do ginfivu, toto bolo moje prvé ivf, mala som dlhý protokol, ale urýchlilo sa to nakoľko som dostala cca o týždeň skôr menzes. na stimulku som zle reagovala, lebo aj ked mi zvýšili dávku, tak sa nič niedialo, mala som len dva folikuly, kde aj boli dve vajká, dali sme ich radšej oplodinť ICSI, teda napichnúť, a dali sme si aj asistovaný zonálny hatching, nič na zamrazenie nezostalo, ved to už ani potrebovať nebudeme. 😀 .

zuzancek22
3. okt 2011

@michelitta a tebe budem moc držať päste aby všetko išlo ako má

zuzancek22
3. okt 2011

@lucy125 ahojki, no čo robili ti aj sono? mne hej a už je tam aj dutinka

revilo
3. okt 2011

@ursula5 ahoj, jak tak procitam tvoje prispevky,tak jsi na tom uplne stejne jako ja. Tak drzim pesti,aby ti vse dobre dopadlo. Ja mam delat test 7.10. V patek 5.den po ET jsem zacala spinit a dnes rano dokonce trocha krve,tak me to dost vydesilo. Bazalni teplotu mam skoro porad 37,5-37,8 ale nevim vlastne zda je to dobre ci spatne. Dnes jsem to uz nevydrzela a udelala si test a je tam uplne slaboulinka druha carka. Ale po predchazejich dvou zkusenostech inf vim.ze to nemusi vůbec nic znamenat. Drz se a pisni jak jsi na tom.

linda81
3. okt 2011

Ahojte kocky.....ach ako vam zavidim , ze uz mate po ET...drzim palce, aby to vyslo vsetkym.Ja som mala zacat so stimulaciou 26.10, ale mi volali z CAR, ze mam vysoky prolaktin napriek tyroxinu...takze musim ist na MRT.Neviem teraz , co sa bude dalej diat, ci zacat s tabletkami ci co....

lucy125
3. okt 2011

@zuzancek22 Ahojček, dnes mi nerobila sono, vraj nebude do toho ešte džubať, nech malinké pekne rastie, dala mi Pnku od stredy som doma, mám aj celkom fajn vychádzky, robila mi HCG 2594 tak pekne rastieme. Ja idem do BA 18.10. na prvé sono a mojej Dr. 24.10. to už dostanem aj tehu knižku. Joj, maš aj foto, či ešte nie? A je jedno,a lebo dve? 🙂 🙂 Pekne oddychujte všetci... 🙂 🙂 🙂

lucy125
3. okt 2011

@ursula5 Ahoj moja, tak sono mi nerobila, ale HCG brala 2594 j 🙂 🙂 tak sa vytešujeme, že pomaly rastieme, sono bude 24.10h u mojej Dr. a da BA ideme 18.10. Volala som aj na genetiku, tak v pond. ideme pre výsledky vraj sú ok.A čo ty? Nekrvácaš?Dúfam že už ti je lepšie 😉 😉 pekne oddychuj, ja bude od stredy už sa teším po skoro 8 rokoch v robote, konečne viacej voľna. 🙂 🙂 Aj vychádzky mám celkom fajn dané 😉 😉

ursula5
3. okt 2011

@lucy125 ahoj tak sa teším s Tebou, že Ti to tak narástlo 😀, ja nekrvácam len trošku od včera špiním som sa dosť zľakla ale dnes už zas myslím pozitívne hádam to je dobré znamenie inak nemám žiadne príznaky ale som rada, že som sa už prehupla za polovicu dnes som 9deň po ET 😉

ursula5
3. okt 2011

@revilo ja mám ísť na test až pondelok 10.10., takže si bola na vklad 24.9.?
Ja si bazalnú teplotu nemeriam vôbec, špiniť som začala až včera čo bol 8 deň po vklade, takže koľko si dní po vklade keď si už testovala ja akosi nemám odvahu a nechcem byť sklamaná stále si dávam nádej 🙂 špinenie je len veľmi malé ale je tak držím palce aj Tebe aj sebe 😀 😀 😀

zuzancek22
3. okt 2011

@lucy125 mam foto dutinky je len jedna zatial, ale hcg mam 4800. takže môže tam byť aj druhá, uvidíme ako sa to bude vyvíjať.

sysinek
3. okt 2011

Ahojte kocky, idem sa k vam pridat, ,od dnes zacinam stimulovat, mam dlhy protokol...uz mi v ambulancii rano pichli Dipherin...dufam, ze som to dobre napisala...mam trosku strach, co tie hormony so mnou spravia...aôe snad to zvladnem...Najhorsie na tom vsetkom je...som som v novej praci...takze som v skusobnej dobe... ☹ lepsi cas som si ani nemohla vybrat...ale nepomozem si moja tuzba po miminku je vacsia...drzim nam vsetkym spolubojovnickam palce...nech to dotiahneme do uspesneho konca 🙂

ursula5
3. okt 2011

@sysinek tak vitaj medzi nami a prajem veľa úspechov 😉

lucy125
3. okt 2011

@zuzancek22 No to máš veľmi pekné HCG, aj ja som bola dnes prekvapkaná, budeme mať naraz aj pôrod 🙂 🙂 .

lucy125
3. okt 2011

@ursula5 To je už fajn, že máš polovicu za sebou, len pekne oddychuj a všetko bude fajn, uvidíš. 🙂 🙂

revilo
3. okt 2011

@ursula5 Ja mela 6 denni prodlouzenou kultivaci na vlozeni jsem byla 26.9. a davali jsme 2 hatchujici, nejlepsi kvalita. Coz nas velmi prekvapilo s ohledem na manzelovu kvalitu spermii. Mame jen problem,ze po oba predchozi pokusy se prestaly vyvijet. Ani jednou jsem nevydrzela testovat az 14den 😕 vim,ze jsem vzdy zklamana,ale nemůzu si pomoct. Ty to urcite vydrz,ten vysledek je pak 100% a nemaš stresy už před doporucenym testováním jako ja. Kolikrat jsi byla na ivf?

ursula5
3. okt 2011

@revilo my sme mali tiež predĺženú kultiváciu 5 dní jedno mi vložili vo výbornej kvalite aspoň tak povedali 🙂
Bola som na svoje prvé IVF, tak dúfam, že sa to vo mne vyvíjalo a hádam aj uchytilo neviem vôbec ako to zistiť tak musím čakať 😀

ursula5
3. okt 2011

@lucy125 jéj aj ja chcem mať status čaká bábätko v júni dúfam že sa mi to splní 😉