IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.
Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂
@zuzancek22 ahojcek, tak ako dopadlo sono?vsetko dufam v poriadku... a povedali ze jedno ci dve? 🙂
@alibabaa este neviem lebo este som tam nebola.
@zuzancek22 jaaaj a o kolkej pojdes? ci som sa pomylila a ides az zajtra?? 😕
@zuzancek22 ahoj mame rovnaky termin porodu ak vsetko pojde tak ako ma teda jun je nas 🙂
@alibabaa nie nie bola som ale až poobede, takže čakáme dvojíčky?
@zuzancek22 diazepam
@pici hej, nejako som si to pomýlila
@zuzancek22 No ahoj, veru chodili sme tri mesiace do Piešťan,stihli sme tam len dva krát IUI keď to zavreli, objednala som nás do GF. Už máš aj nejaké príznaky?Mne rána začína byť zle, už som skoro ráno vracala a žalúdok mám ako na vode. 😒 😒
@michelitta No mne sa to prejavilo po ET na druhý deń. Najprv som sa po OPU tešila, že ma nič nebolí a potom na druhý deń po ET ma strašne vaječníky boleli, ani nadýchnuť, ani pohnúť, bola som zúfalá úplne, ale po dvoch dńoch to ustúpilo. Som myslela, že skončím v nemocnici.A ty ako sa máš mojko?
@lucy125 no toto aká náhoda, aj mi sme tam stihli 2 x IUI, pan doktor Vodička bol fakt fajn chlap. a to s tým ránom mám podobné, ale dnes ráno ma už aj trochu ponaťahovalo, cítim sa neskutočne nafúknutá a ako po dobre preflámovanéj noci.
@zuzancek22 No to bol, nevieš, prečo tam skončili?O tom ráne mi ani nehovor, pre mńa je zvracanie najhoršia choroba, 😖 😖 neviem ako to zvládnem, ešteže som doma na Pnke, ale ako budem busom cestovať do bA bud. utorok to fakt neviem 😒 A ozaj čakáš jedno či dve? 😀 😀 Ja ešte vôbec neviem ešte 7 dní a budem vedieť, hádam aj srdiečko už bude.Ozaj v koľkom tt vlastne sme, veď sme mali KET narovnako. Neviem či v 6 tt alebo 7 tt, kedy si mala posledný manzes? ja 29.8.
@lucy125 no zrušili to kôli tomu, že nemali zmluvy s poisťovňami . a mali málo solventných klientov. je toho škoda, lebo som to mala celkom blízko.
určite bude už vidieť srdiečko, ja som bola dnes na sone a sú tam dve. a ja som tusím v 6 tt a menzes som mala posledný 1.9. takže sme na tom nejako rovnako
@zuzancek22 Fíha, si mala dve srdiečka?Tak dvojnásobne gratulujem 🙂 🙂 No aj ja som zvedavá, ak prežijem do BA cestu, snáď to bude už posledný krát čo tam pôjdem.
@sijust
mna vklad nebolel, ale bolo to nepríjemné ked sa dok. dotkol maternice tou sondou cez co ti vlozia embryko
@sijust Ahoj, vklad nie je bolestivý, ale nepríjemný, kvoli poloplnému moč. mechúru, ktorý musíš mať, aby ti nadvihol maternicu do správnej polohy a potom, je nepríjemné, otvorenie krčka maternice a vloženie sondy do maternice, ja som vždy pocítila taký kŕč v bruchu keď ju tam dali, nám ale v GF dávajú čípok do konečníka a tabletku na uvoľnenie, ale je to rýchly asi 5 min zákrok, po ktorom musíš cca 30 min ležať. 😉
baby od coho zalezi dlhy a kratky protokol? dakujem
@zuzancek22 joj Zuzka, dakujem Ti velmi pekne za prianie,ale co,ja Tebe gratulujem,ze dvojicky,to je super!!a keby si tak mala ze chlapca a dievca,teda ja potom tuzim velmi,ale to uz by bol pre mna asi bonus 😀 Nech sa Vam dari a nech pekne rastiete,a ziadne grcky rano 😀
@timmka Dlhy a kratky protokol Ti urcuje lekar,mozno aj podla toho aku mas diagnozu,pri dlhom stimulujes dlhsie -to je jasne 🙂 a tusim,je tam aj rozdiel v typoch stimulacii,najskor Ti utlmia produkciu vajiciek a potom podporia stimulaciu,ale to by Ti vedeli kocky povedat,co ho maju za sebou. Ja som mala len kratky protokol,alebo len protokol,kedze v nasom centre ani iny nerobia,nie je potom folikul sice vela,ale mozno su kvalitnejsie 😀 Skus sa pohrabat v temach,urcite najdes odbornejsie vysvetlenie 🙂
@lucy125 No Lucy,presne,sice mna uz to bolelo len po ceste naspat,ale cely piatok a sobotu som isla umriet..Ja neviem,ale ja uz mam teraz pocit,ako keby som cvicila brusaky na brucho,no stale to neustupuje,snad je to normalne 😖 dnes som nevydrzala a bola som na volejbale pozriet, ale setrila som sa-musim povedat..Zato psychicky som fit 🙂 chcem sa Ta spytat moja,potom utrogestane,ja mam pocit ze mi exploduju prsia,ale neviem z coho,ked som po Opu,ovulaciu uz nemam a ani nic este vlozene 😕 😕 z coho to moze byt,to ten utros take divy robi? 😅 😅
Ahojte babulky, tak ja už mám za sebou prvé tehu vracacanie ☹ ☹ , miesto ráno večer, ale zle mi bolo už od rána, neviete čo pri tom pomáha? 😒 Ďakujem vám 😉
@michelitta No mńa bolievali prsia, pred každým menzesom, u mńa to bol prvý príznak tehu, myslím, po KET, no jasné, je to aj hormónmi, Utrogestan je dosť silný, koľko berieš? Ja beriem tri krát denne dve tableky 😉
@lucy125 Ja tiez 🙂 a dokedy t vlastne budes brat? ja si myslim,ze teda to telo si samo vyprodukuje ten hormon,ak telo otehotnie,ale musime pocuvat doktorov,vsak to su borci 😀 a presne mna tiez pred kazdym menzesom,takze ja uz od vkladu si budem mysliet ze dostanem menzes 😀 A zmenili sa Ti nejak pocity ked si otehotnela-myslim na tie prsia 😀 A ktory den sa u vas robi testik? 🙂
@michelitta Ja som bola na krv, japrv u mojej gynekol. na 11 deń a to už bolo HCG 106, potom na 14 v BA to bolo 316, potom opäť u mojejdva krát a to bolo 349 a 2459 j.Tabletky budem brať do 12 tt, ja som nemala žiadne pocity, len si merala bazal. teplotu a nič som necítila, žiadne príznaky, preto som bola prekvapkaná, keď to vyšlo.Akurát som predchvílkou zvracala ☹ ☹ , nie je mi vôbec dobre.Držkaj sa .
@lucy125 joj,to mi je luto,drz sa moja,neviem co by som Ti poradila,aby Ti bolo lepsie,ale len to ze to k tehotenstvu patri 🙂
@zuzancek22 a ja pôjdem tiež do toho Vášho Ginfivu 😀 😀 😀
@zuzancek22 gratulujem k dvojičkám, len sa pekne šanuj 🙂
@ursula5 šanujem sa.
@lucy125 takže si mala včera večer prvé vracanie, takže to máme uplne rovnaké, lebo ja tiež, pozerala som večer ten seriál zita na krku a tam jedna hodila so seba pohár vodky, a mna z toho tak naplo, že to skončilo v záchode, takže už mi nieje len ťažko ale aj vracám. dúfam, že to čoskoro prejde, nepoznáte na to niečo dobré čo pomáha?
@lucy125
@zuzancek22
babenky moje, ako rada vas citaam.....takto pekne sa drzite, len tak dalej pokracujte...drzim palce...velmiiiiiiiiiiii

@lucy125 ako som si tak stihla všimnúť , aj ty si chodila do CAR v Piešťanoch, a ked ho zatvorili, šla si do Ginfivu, a aj tebe sa zadarilo ako nám. aký pekný výsledok.