IVF leto 2011. Pridaj sa k nám.
Ahojte,
chystam sa v lete po 1x krat na IVF,budem rada,ak sa najde niekto s podobnym zamerom a podeli sa o skusenosti,pocity a ine. 🙂 🙂
Prve vysetrenia po 13.july, takze tak skoro asi k tomu nebudem mat co povedat ja 🙂 Som rada ze sa umele oplodnenie berie ako normalna vec, vela ludi to nedokaze pochopit 😖 Preto nemam nikoho v okoli kto do toho ide so mnou,napriek tomu ze sa dlhe roky snazia tiez 😖 😖 Aspon ze my tomu verime 🙂 🙂
@lucy125
@zuzancek22
presne ako píše @jerry23 krásne Vás tu sledovať len tak ďalej a hlavne nech Vám rýchlo prejdu nevoľnosti 😉
@zuzancek22 ahoj, chcem sa opytat na zonalny hatching, spominala si ze ti to spravili...sama si o to poziadala, alebo ti to navrhli? aj ti povedali koli comu?
ahojte kocky, mam dalsiu otazku...je to normalne,aby sa z tych pichaciek urobila aj modrina...dnes sa mi to podarilo, zrejme mi to manzel zle pichol ☹ ...
@timona @zuzancek22 ten zonalny hatching zaujima aj mna 🙂
@alibabaa
@timona
@zuzancek22 tak aj mňa zaujíma zonalny hatching ??? 😀 prosíme o info 😉
ja mam zmrazene po troch dnoch, embryologicka sa vyjadrila, ze PK sa robi vascinou u zien nad 34. rokov, ale asi teraz pred KET-om budem chciet aby mi aj ked nemam 34. rokov urobili PK a mozno aj ten zonalny hatching, aj ked to bude zase strasne vela penazi...no uvidim co povedia...
@zuzancek22 a podla coho vedia ze je to treba?zeby videli ze ma embryo hrubé obaly..? no nic asi bude najlepsie sa ich spytat..
@zuzancek22 Ahoj, takže opäť rovnako? 😉 No mne to prišlo po 5 h premáhaní už som to nevydržala, mne bolo zle už od rána a tak to to skončilo, dva krát som zvracala, ráno mi opäť bolo zle ☹ nemohla som na jedlo ani pomyslieť, manžel mi kúpil Cocculine homeopat.proti nevoľnosti v tehu a pri cestovaní, vďaka tomu som mohla zjesť aspoń cestoviny s morcadelou a syrom, však musím niečo jesť, tak len po troške, mám sucháre, banány, piškóty a mineralku Fatra.Nechápem holky, ktoré sa vyvracajú a idú sa opäť najesť, ja vôbec nemám po zvracaní chuť na jedlo 😒 😒 a mám trošku zvýšenú teplotu, a zimnicu keď zvraciam.Ako ti inak je?
inak nechapem preco ihned pri prvom IVF nespravia vsetky poterebne ukony aby IVF bolo co najuspesnejsie..
@lucy125 takže cítim sa nejako podobne, jediné čo som dnes zjedla , teda vlastne vypila bolo nizkotučné acidko, a bojím sa niečo zjest, tiež som si kázala kupiť piškoty a banány, takže už som svoj dnešný sortiment rozšírila. 😀
@lucy125 a vlastne ešte trošku mi pomáha citron do vody.
@zuzancek22 Juj, som rada, že nie som sama, už včera večer som začala trošku stresovať, lebo ja fakt vydržím veľa, ale zvracanie je moja smrť. 😒
@zuzancek22 No citrón do vody som ešte neskúšala tak vyskúšam 😉 aj zázvrové lizátka sú vraj fajn, musím zajtra nejaké kúpiť.
@lucy125 tak to aj moja, môj drahý si myslí, že nechcem jesť kôli tomu že sa bojím vracania.
@zuzancek22 No tak u mńa by mal pravdu, ale zase mne sa nedá jesť, keď si len spomeniem na jedlo a už to ide aj von 😒 už dva dni som nemala ani čaj, len minerálku pijem. 😒
@zuzancek22 ahoj a dala si si vlozit jedno alebo dve embryká? blahozelam citam ze budu dvojicky
@lucy125 ahoj,to som sa chcela spytat,ci mozem zazvor aj po ET,lebo ja zazvor milujem a pijem ho kazdy den na prekrvenie maternice..a nevies/te este o nejakom inm sposobe na prekrvenie maternice? mne doktor povedal ze chilli je este super 🙂 @timona Tima PK davaju ak mas viac ako 4 embrya,ale to zalezi od centra,myslim si ze asi od veku nie 🙂 ale mas pravdu,preco nespravia vsetko ze, preto aby to bolo hned uspesne.. A kocky chcela som sa spytat,ze ci rano mozem dat pred ET utros,aby sa tam vobec cez tu omietku dostali :D A este jedna otazka: vraj sa da zistit uz pred vkladom pohlavie dietata podla chromozomov, poculi ste o tom,ako sa to robi a ci je t pravda a kolko to stoji? 😖 @ursula5 Kati,chces prejst do Ginfivu? Tiez som pocula lepsie hodnotenie spolu s nasim Fertim ako na Helios. 😔 ale KET sa rovi este v povodnom vsak? a ty vobec neuvazuj nad inym centrom,lebo tebe KET vyjde!!! 🙂
@michelitta moja ty si zlatko, dáme KET a potom budem uvažovať či zmením alebo nie 😀 Ja to tu sledujem a je tu veľa kočiek ktorým sa to v Ginfive podarilo na prvý krát, v Heliose je ich málo ale nechcem tým nič povedať, je to podľa mňa všetko na prírode 😉 treba skúšať uvidíme, ale nad zmenou rozmýšľam 😉
Nemáš dnes náhodou vklad??? 😉 držím palce!!!! moc

@jerry23 jej dakujem si zlatučká.