IVF - leto 2021
ahojte kočky, je tu niekto, kto sa chystá na IVF v lete??

@brunka84 mne ked davali 5-dnovu blastocystu tak som to robila na 6. den po vklade a ukazalo mi uz pozitivny 🙂
@katrinka233
@terka866 odhodlala som sa na test no neviem, čo na to hovoríte? (6 dní po vklade) je tam duch
@brunka84 vidim to tam 🙂) moj duch na 6. den vyzeral podobne, frajer to tam ani nevidel😄😄 drzim velmi palce nech rastie ☺️☺️
@terka866 nemám vôbec žiadne príznaky zatiaľ vôbec žiadna zmena. Je pravda, že vôbec na to nemyslim a ani sa na to nesústresim, lebo ma straaaašne bolelo ucho a to mi bralo a berie všetku pozornosť teraz som už len hlucha😂, lebo ho mám zalahnute a stále sa zaoberám uchom😂😂😂. Ja som pozitívne naladená, že čo sa má stať sa stane a všetko sa pre niečo deje, ale mám dobrý pocit.
@katrinka233 kiež by si mala pravdu 🤪😊
@adkaaaaa ahoj ja som momentalne na stimulacii a koncom mesiaca ked mi pride perioda pojdem do heliosu a uvidim no ako to so mnou je a potom pokracujem gonalom a ak vsetko pojde ako ma cca v polke septembra pojdem na vyber , no a uvidime co nas caka ... verim ze to dotiahneme do stastneho konca k vytuzenemu babatku
@adkaaaaa super aj my máme už//.
@jankaapeto gratulujem🥰🥰
@adkaaaaa ďakujem
AHOJTE, dnes som bola na kontrole som 14 dní od vkladu (IVF) a dnes mi potvrdili že som tehotná, mala som HCG 2543 ❤️
@brunka84 ahoj gratulujem 🙂...mozem sa opýtať na ktorý den si mala vklad a aku vysku sliznice ak ti povedali?
@andrea_r016 neviem vôbec akú som mala sliznicu nepamätám sa a vklad som mala na 18 deň od menzesu.
@adkaaaaa ja som mala 4+6tt hcg 9860 a bolo vidno iba zltkovy vak teraz v stredu 7+5tt uz bilo ❤ a veľkosť mimi bola 16,8mm. Podľa sona 8+1tt. Robili mi sono aj zo spodu aj z vrchu a z vrchu bolo lepšie vidno.
Ahojte žienky zlate len som sa chcela opytat ci ste niektora zazila nieco podobne .... beriem gonal uz 12ty den najprv som mala davku 225 potom mi zvysili na 300 vraj na to moje telo nereguje respektive reaguje slabo , dnes som bola zasa na krv a sono a nasadili mi pergoveris ... mate s tym niektora skusenosti? Mam myslim len 2 vajicka velkosti 15mm a ostatne tak cca 10, 8 ... je to malo? a kolko musia mat aby mi spravili odber? Za blizsie info vam vopred velmi pekne dakujem. Prajem krasny den kazdej jednej z vas a drzim palce pri vasom snazeni 🙂

Ahojte snažilky, som tu nová aj keď sa dá povedať staro-nová nakoľko som vždy len čítala. Ja mám tiež už všetko za sebou máme zmrazené 4 emriíka a teraz 13.8 som bola na prvom IVF v BA GYN-FIV, vklad 1emrio + použité aj lepidielko. Teraz čakám čo sa bude diať 😉 som stále na hormonálnej liečbe. Necítim sa nijak inak ako pred transferom. No už ma máta urobiť si test. Po akom čase ste si urobili test alebo ste počkali na prvú kontrolu ?