IVF - leto 2021
ahojte kočky, je tu niekto, kto sa chystá na IVF v lete??

@janie7 dakujem krasne za info 🙂 tak dufam ze sa to teda este rozbehne u mna ked si dam ten pergoveris .... vajicok neviem kolko mam celkovo este mi nepovedali a taka som bola z toho v strese ze som sa ani nepytala ☹ .... neviem preco ale hrozne uz druhy den pocitujem bolest jedneho prsnika myslis ze to moze byt sposobene aj tymi hormonmi? neviemale potom ked videli ze mi to nezabera preco mi to nedali rovno a zbytocne som si dokupovala este gonal
Ahojte ja už mám síce ivf za sebou (zatial úspešne, som v 19tt 🙂) ale ak by ste mali záujem mám na predaj neotvorené lieky na stimuláciu,konkrétne Diphereline a Menopur. Samozrejme aj k tomu príslušenstvo na aplikáciu. Ak by sa niakej zišli tak píšte 🙂 a držim palce aby ivf bolo úspešné
@lema1205 Tiež niektorých lekárov nepochopím, robia si z nás pokusných králikov 😠 A aké máš teraz dávkovanie Pergoverisu? Dúfam, že ti nefukli rovno 300IU. Áno, kľudne bolesť prsníka môže súvisieť s hormónmi a mohla sa ti vytvoriť aj cysta v prsníku. Ono to všetko ale odzneje menštruáciou po punkcii 😉
@janie7 no veruze mi rovno dali 300-ku toho pergoverisu tak som zvedava co to so mnou spravi ... kazdu kontrolu sa uz modlim nech uz maju tie vajicka "spravnu" velkost lebo uz je to dlho veru ... okrem toho este beriem najprv fraxiparine na riedenie teraz cleksan kedze je vypadok fraxiparinu a uz pomaly aj cleksanu lebo dnes mi dali posledne balenia co mali tak som z toho vsetkeho uz na nervy ... este toto aby si clovek nahanal lebo nikde to nemaju a neda sa to ani objednat ... dalsiu kontrolu mam v piatok tak ja verim ze uz mi povie ze uz mi to idu vybrat .... a dakujem ti velmi pekne za info ohladne tej cysty a ze to po menstruacii odzneje 🙂
* KET
@andrea_r016 ahoj ja si myslím, že to už nie je z liekov... tiež som tak testovala a ,,vykukala dušika,,a potom 10den po ET už som mala koľajnice 😁
@terka866 ja si tiez myslim ale tak uvidime o par dni :D no dufam ze male sa zabyva dobre 🙂
@andrea_r016 držím veľmi palce 🍀ja čakám ešte na prvé usg a mám pocit, že to je ešte horšie čakanie ako na krv 🙈
@terka866 dakujem 🙂 tak to ano to verim 🙂 ach to cakanie na kontroly ma bude asi ubijat 🙂
Ahojte mam za sebou 1.ivf, 3 embrya boli, z toho 2 sa uchytili ale aj odisli, ma tu niekto podobnu skusenost
@adkaaaaa super gratulujem, vela odpocivaj. Nemala som ziadne komplikacie ani som nekrvacala ani som sa neotvarala, iba som sa stazovala ze menej kope babo, a iba ma prestala kopat, prisla som na to hned. Po vysetreniach mi zistili iba zrazanlivost krvi ked robili komplet hematologiu, neviem preco sa robia iba 4 zakladne. Genetiku mala super.
@adkaaaaa Ja som v 6+2tt po1x IVF a mne nič nieje preto mám občas pochybnosti či je to pravda zatiaľ mám za sebou len krvné testy ktoré potvrdili 2543HCG a jedine čo mám je problému s kakaním 🤪, vkuse cikam a som unavenejšia. Kontrolu mám 20.9. Akože som veľmi rada, že mi vôbec nieje zle ale keď tu čítam vaše príspevky tak občas ma tak napadne,, a prečo mne nieje zle, je všetko v poriadku ,, dúfam že všetko dobre dopadne a stále sa za to večer modlím.

@lema1205 Ahoj, nechcem ťa sklamať, ale áno je to málo, neviem ale koľko ti napočítali vajíčok všeobecne no ja som ich mala teraz v júli pri odbere 11, z toho 10 vhodných na oplodnenie. Pergoveris je ale silnejší, mne ho dali od začiatku, tak by mal zabrať. Držím palčáky 😘