IVF - marec 2022
Ahojte,je tu niekto ,kto sa chystá na ivf v marci ? ďakujem
@butterfly333 no hej každe mame ine .........dufam ze sa nam to podari
@evicka1995 dúfam že ano
@butterfly333
Ja mam problem s tym ze mam oby dve neprechodbe vajecniky preto nemôžem normalne otehotnieť
@butterfly333 a neupozornovali ze nemusíš dobre reagovať na stimuláciu kvôli kovidu? Alebo si mala ľahký priebeh? Ja som tiež teraz mala covid a neviem koľko bude treba čakať. Ale skôr môže byť problém so spermiogramom
@peronela teraz som mala ľahký priebeh. Manžel nemal covid.
Niektorá na ivf v Heliose v KE? Teraz marec
Ahojte, ja som bola včera na KET, naše posledné embryjko. Mala to byť blastocysta ale po rozmrazeni keď som tam prišla už bola z nej hatchujuca blastocysta a vyliezala z obalu. dr. Povedala že rýchlo poďme vložiť..takže uvidíme. Vklad bol na 16DC lebo podľa ERA testu mám posunuté implantacne okno.
@zuzzi18 tak som zvedavá či ten era test pomohol a držím palčeky ✊✊✊
@butterfly333 uvidíme no, podľa toho či embryo je dobre
@zuzzi18 ved abo aj to je dôležité.
Ahojte baby, náhodou som zazrela túto tému.
Držím palce prešla som si ivf pred 7rokmi v helios Martin
Hneď prvý ket vyšiel mame 6r syna,potom o 4r vyšiel hneď ďalší ket mame 20mes dcéru...
Môj muž mal malo pomalé spermie,ja pco vaječníky...no a pred 2tyzd sme zažili šok lebo som po 10r prirodzené otehotnela.
Tak hlavne verte! Lebo ta viera ze to vyjde je tam najdôležitejšia. 🙂
@maminka1986 tak to je super že vám vyšiel hneď prvý ket 2x a teraz prirodzene tehu. Gratulujem. Akt ste mali problém keď ste riešili ivf?
Ahojte, je tu niekto, kto je po KET?
@butterfly333 písala som to v príspevku;)
@butterfly333 ahoj uz som objednana na 30 marca
@evicka1995 mne stopli stimulku bola som včera na 11dc na utz nechápem prečo až tak neskoro a že žiadna reakcia.
@butterfly333 ahoj a máš 28dc cyklus??? To si im hovorila samozrejme, a kde chodíš???
Lebo ja som mávala 40dc cykly takže u mňa sa to rozbehlo okolo 18dc až 22
@maminka1986 áno vedia aký mám cyklus 28-29
Bola som v gyncare NR u Dr Kraloviča no som sklamaná z neho nenavrho že skúsime zvýšiť dávky ine lieky nič len že darované.
@butterfly333 nereagovala si na stimulku či ako?
@zuzzi18 áno vraj žiadna reakcia.
@butterfly333 a ty nemáš ovulaciu ci nechápem prečo darované????
@butterfly333 ahoj prosím ta a co si brala na obulaciu aby si mala? Som len zvedava
@butterfly333 ved ale protokolov je vela aj rozne kombinacie liekov..nic sa uz neda vyskusat? skoda s takym AMH nevydolovat vlastne vajicka, mrzi ma to. Mozno ine CAR, iny lekar by nieco este navrhol.
@maminka1986 no ovulku mávam všetko ok brala som od 2dc clostil 2-0-2 potom od 4dc meriofert a od 7dc cetrotide a vôbec mi nedal kontrolu predtým nez som zaca pichat cetrotide až na 11dc bola prvá kontrola čo sa tu aj baby čudovali ako to že mi nedal skôr kontrolu a sz potom podľa toho mal dat cetrotide.
@mjkmajka
@zuzzi18 no oh hneď no vyskúšali sme nevyšlo to tak už jedine darované. Tak zajtra idem do druhého car na konzultáciu uvidím čo mi povedia tam.
@butterfly333 inak aj my sme tak skusili na zaciatku mna nastimulovat, nevytvoril sa mi ziadny folikul a tiez toto iste mi povedala, ze aspon sme vyskusali ale ze teda bohuzial darovane musia byt...lenze moje AMH je 0,11, takze to bolo pochopitelne..kam sa chystate? do ktoreho CAR teraz idete?
@zuzzi18 no len ja mam amh 1,52 čiže som čakala aspoň 1-2 že budú. Zajtra ideme do ferticent
@butterfly333 no s takým AMH aj viac. Treba len dobre protokol nastaviť podľa mňa. Držím palce

@evicka1995 no potom mam od 4dc meriofert a od 7dc cetrotide