IVF marec/apríl 2022
Ahojte, je to niekto kto sa chystá na IVF v apríli?
@evicka1995 že nič nenasvedčuje tomu, že by to nemalo vyjsť. Sliznica je vraj krásne vysoká, krvácanie žiadne nebolo vidno takže všetko môže dobre dopadnúť.
Hcg mám teda na deviaty deň po vklade 101.11 a budúci pondelok idem na opakovaný odber a uvidíme či sa hcg v krvi násobí 🙏
@marinecka95 no tak by sa malo znasobovat hcg ale ja verim ze bude vsetko v poriadku❤🙏🙏
@evicka1995 nie malo by sa ale musí sa znásobovať … taký je “zákon”
@marinecka95 😄😄😄
@marinecka95 volala som moja nevyzera to s tymi embryami dobre ze uvidia do zajtra a ukoncia kultivaciu😒
@evicka1995 fuuuuu to fakt? Nedávajú im šancu?
@marinecka95 asi tazko mislim ze ukoncia kultivaciu
@evicka1995 to mi je ľúto 😣
Si odhodlaná ísť do ďalšieho kola stimulácie?
@marinecka95 ano lebo ani nemam na viber kedze som mala po stilmulacii len dve zrele vajicka a to som mala dlhy protok......mislis ze hned ked budem mat menstruaciu absolvujem zase hormonalnu stymulaciu???
@evicka1995 to ti neviem povedať … 🤷♀️ Uvidíš čo povedia v centre
@marinecka95 ano zajtra tam zavolam🥲🥲
@marinecka95 volala som takze niesu vhodne tie embryjka na zmrazenie
@evicka1995 ahoj, no to ma veľmi mrzí 😖
@marinecka95 aj mna ale ideme dalej do dalsej stimulacie
@evicka1995 hneď tento cyklus ako dostaneš menštruáciu?
@marinecka95 ano takto mi doktorka povedala ze mam ist zase na pohovor ...zase ako na zaciatku
@evicka1995 držím palce 🙏
Mne sa to opäť komplikuje - dnes ráno opäť slabé krvácanie. Zajtra mam prísť na kontrolný odber krvi 🙏
@marinecka95 😌neboj bude dobree drzim tii palcee nech to mas dobre🥰❤❤
@marinecka95 no moja ako si dopadla na sone mislim na teba😘
@evicka1995 ahoj, dobre chvalabohu 🙏 ešte nič nevidno ale sliznica je ešte vyššia ako bola v pondelok, že krvácanie z maternice to určite nebolo alebo praskla len nejaká cievka 🙏 čiarky silnejú tak sa zatiaľ potichúčky teším. Poobede mi volajú výšku hCG a termín ďalšej kontroly 🙏🙏🙏
@marinecka95 tesim sa s tebou moja😘😘😘
@evicka1995 snáď bude všetko dobre a ty sa budúci mesiac pridáš ku mne 🙂
@marinecka95 ano verim tomu moja no ako to hCG vyslo??
@evicka1995 ešte mi nevolali 🤷♀️
@marinecka95 volali ti??
@evicka1995 volali - hcg sa zvýšilo ale vraj nie tak ako by malo. V pondelok 101.11 a dnes 211.15 🤷♀️ Pondelok opäť krv a sono
@marinecka95 tak snad bude dobre moja
@evicka1995 uvidime, verím stále že bude dobre ale som “pripravená” na všetky varianty
@marinecka95 ahoj moja no ako sa maš???😅

@marinecka95 a na sone co ti povedali