IVF marec/apríl 2022
Ahojte, je to niekto kto sa chystá na IVF v apríli?
@marinecka95 ja idem zase 22.7.v Kosiciach a ty ako moja pokracujes??
@evicka1995 Ja? No vklad bol úspešný, testy krásne, hcg stúpalo až kým … nebol koniec.
V piatok idem na kontrolu či odišlo všetko čo malo 😏 ale na teste mám stále // 🙉 snáď to hcg rýchlo zmizne
Dobrý deň. Mám na predaj cetrotide 5 injekcii,exp.04/2023. Bližšie info správa
@marinecka95 ahoj mojaa ako sa mas??
@evicka1995 ahoj, mám sa lepšie, v maternici stále niečo 4mm je 🙄
Už som ale dokrvácala, hcg sa dlho držalo ale už klesá, už je podľa mňa aj na nule.
Objednaná som na hematologiu a reprodukčnú imunologiu.
Ty ako pokračuješ?
@marinecka95 Ahoj moja vieš čo trebalo mi tam ist do Kosic 25.7 ale bola som pozitivna tak-že sme to museli odkladat na 9.8.....😒😀Už 3x sa preobjednavame neviem ale mam taky pocit ze sa tam nedostaneme😀
@evicka1995
Ja som otehotnela raz prirodzene aj to tesne po covide takže všetko je možné 🙂 a to sme sa snažili už vyše dvoch rokov.
myslíš, že motyka vystrelila prirodzene ? 🤰
@marinecka95 tak to ano moja🥰
@evicka1995 robila si test? Alebo len máš pocit?
@marinecka95 Ano robilaa a jasne ze bol negativny test neviem čo to sa somnou robi poslednu menstruaciu som mala 6.juna a od vtedy nic uz som ma dne stym uvidime no v 9.8.do Kosic co mi tam zase povedia.....Alebo dostanem menzes a nepojdem nikam😀😀😀😀
@marinecka95 bola som v Kosiciach takze mam tam ist ked budem mat menzes na 3.den😒
@marinecka95 ahoj moja ako sa mas?
@evicka1995 ahoj, ale celkom dobre a ty? Ako pokračujete ?
@marinecka95 bola som v Kosiciach takze by som stimulovala na 3.deň ale este nedosla.menstruacia uz druhy mesiac naposledy som mala.8.6 od vtedy nic🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️a ty ako???
@evicka1995 nemôžu ti ju nejako vyvolať?
My máme za sebou teraz dva potraty po oboch vkladoch, čakáme ešte na pár vyšetrení a až potom by sme chceli na ďalší vklad. Ešte máme 3 eskimáčikov ❤️😘
@marinecka95 Dr.povedal že ziadne hormony že to pride samo tak ja neviem co uz🤷♀️
@marinecka95
Ahoj moja ako.pokracujes??
@evicka1995 ahoj. Tak ja som zázrakom otehotnela prirodzene predošlý cyklus, však neudržalo sa 😰
V utorok ideme na reprodukčnú imunologiu a potom na hematologiu - špeci vyšetrenia.
Vy ako?
@marinecka95 ajojj mojaa tesim sa steboi🥰🥰no mi ideme zajtra do Kosic asi mi da pan dr.inekcie ale insie ako v Martine tak uvidime noo🙄🙄🙄nadej umiera posledna😀
@gabrielamodrykonik ahoj odkial si
@gabrielamodrykonik ok napisen vam este lebo zajtra idem k dr.
@evicka1995 ok

@simonka0 och to ma mrzí, nestrácaj nádej - vymenia lieky, injekcie a bude dobre 🥰