IVF Reprofit: Hľadáte podporu na máj 2024?
Ahojte, je tu niekto z vás, čo sa chystá na IVF teraz v máji v reprofite ?
Nejakú podporu hľadám, čo bude somnou na rovnakej vlne..
Lebo však, čo si budem..Doma to hrám na hrdinku ale už mám celkom stres.🍀🍀🍀
@sontamuycruel boleli ma prsia aj podbruško a stále aj bolia, necítim až nejakú úľavu, ale zase to podbruško má byť prečo bolavé po tom odbere. Ale asi to záleží od protokolu či je dlhý alebo krátky a aká je davka hormonov a každé telo môže reagovať inak. Po tej poslasnej gonasi som mala take divné stavy večer, ale psychicky inak dobre. Fyzicky mierna bolesť
na ktr. Sa dá zvyknúť, že som nemusela brať lieky proti bolesti, len je to diskomfort. A posledne dni to bolo také sfučané , ešte viac ako bežne. 😂 A hormony si stale idú svoje podľa mňa.
Aj mam pichať injekcie rano a večer vkladat čípok.
Ale boli tam milí dnes v centre, anestéza prebehla v pohode.
Ak všetko pôjde ako má, vo štvrtok by mohol byť transfer.
Ahojte ❤ budem vám silno držať palce a myslieť na vás, nech to vyjde. Nám to nevyšlo, musíme sa otriasť, nabrať silu a skúsime to inde.
@sontamuycruel snažím sa myslieť pozitívne, aj keď moja hlava si ide občas každý možný scenar. 🫣 oni posielaju každý deň automaticky reporty. Zatiaľ ich máme celkom dosť ,ale uvidíme koľko ich bude zajtra a potom vo štvrtok. Niekde som čítala, že 5. (6.) Deň je najkritickejší. Aj si písala/volala ohľadom tej vyvolávačky?
@sontamuycruel stopli mi transfer, na jednom vaječníku mám 4 cm cystu, takže musime čakať jeden až dva cykly. :/
@sontamuycruel nemala som tam nič v predchádzajúcom cykle na sone, je pravda, že predtým sa mi počas Clostilbegytu vedela sem tam spraviť cysta ale do 3cm , no na prvej kontrole počas stinulacie mi už doktorka vravela, že jeden folikul je už príliš veľký ako ostatné, 7. Deň mal 20mm a ostatne mali tak 14-16 mm ak si dobre spominam. Ale asi predpokladala, že neporastie do takých rozmerov. Ale ani po odbere mi nič nehovorili, až pri samotnom transfere.
Ale povedali sme si, že tak počkáme teda mesiac dva, radšej ako ohroziť mna aj to embryjko. Aj telo si asi potrebuje oddýchnuť od tych hormonov.
@miska3711 tie osmičky by mohli 🍀 hadam aj tie ostatné to zvládnu. My sme mali na tretí deň ešte osem a takto sa nám to skresalo. Ale ja som počas stimulacie bola prechladnuta, tak ktovie či to na tej kvalite nezavážilo. No boli sme smutní s mužom, že pri toľkých oplodnenych nám tak málo ostalo. Ale aj to je niečo a aj za tie sme vďační.
@sontamuycruel ako sa vam dari? 😊
@miska3711 ktorý deň si ?
@sontamuycruel dnes 9 Dpt a na testoch zatiaľ nič
@miska3711...ešte nezúfaj, každá sme iná.. niekomu už ukáže.. niekomu nie..skus o dva dni digi..to mas najlepsie🍀🍀🍀
@sontamuycruel ďakujem skúsim
@sontamuycruel daj vedieť ako sa budeš cítiť tesne pred odberom, ja som to tie posledne dni uz citila poriadne tie nabombene vaječníky.
Bola som na kontrole, cystu nemám, dohodli sme sa s doktorkou, že môžeme planovat vklad, s tým ale že vy to mal byť nativ. Pokiaľ nebude dominantný folikul, neprebehne ovulacia a nebude pekne endometrium tak nič, ak by to nevyšlo dala by mi letrozol a keď ani to nie tak potom riadený...ale ze by chcela ísť čo najviac prirodzene. Inak nestali sa Vam nejaké nezrovnalosti zatiaľ v reprofite? Lebo nám uz viacero a sme z toho dosť sklamaní.
@sontamuycruel dnes som začala krvácať takže u mňa nič. Vám prajem viac šťastia
@miska3711 oooj😑...to ma mrzí.. veľa šťastia v ďalšom vklade🍀 hlavu hore, raz sa to podarí.🍀🍀🍀
@sontamuycruel asi ďalší nebude . Teraz v blízkej dobe určite nie
ahojte, ja sa zajtra chystám si pichnúť prvu.. Meriofert.. veľmi sa bojím nejakých tých vedľajších nežiaducich účinkov. Dnes od rána ma bolí brucho od stresu, že viem, že už to zajtra príde 😁 Ja mám tiež v BA 20.6. prvú kontrolu, dúfam že pôjde všetko tak ako má.