icon

IVF Reprofit: Hľadáte podporu na máj 2024?

sontamuycruel
15. máj 2024

Ahojte, je tu niekto z vás, čo sa chystá na IVF teraz v máji v reprofite ?
Nejakú podporu hľadám, čo bude somnou na rovnakej vlne..
Lebo však, čo si budem..Doma to hrám na hrdinku ale už mám celkom stres.🍀🍀🍀

kiki_15
Autor odpoveď zmazal
kiki_15
25. máj 2024

@sontamuycruel boleli ma prsia aj podbruško a stále aj bolia, necítim až nejakú úľavu, ale zase to podbruško má byť prečo bolavé po tom odbere. Ale asi to záleží od protokolu či je dlhý alebo krátky a aká je davka hormonov a každé telo môže reagovať inak. Po tej poslasnej gonasi som mala take divné stavy večer, ale psychicky inak dobre. Fyzicky mierna bolesť
na ktr. Sa dá zvyknúť, že som nemusela brať lieky proti bolesti, len je to diskomfort. A posledne dni to bolo také sfučané , ešte viac ako bežne. 😂 A hormony si stale idú svoje podľa mňa.
Aj mam pichať injekcie rano a večer vkladat čípok.
Ale boli tam milí dnes v centre, anestéza prebehla v pohode.
Ak všetko pôjde ako má, vo štvrtok by mohol byť transfer.

lucia293
27. máj 2024

Ahojte ❤ budem vám silno držať palce a myslieť na vás, nech to vyjde. Nám to nevyšlo, musíme sa otriasť, nabrať silu a skúsime to inde.

sontamuycruel
autor
Autor odpoveď zmazal
sontamuycruel
autor
Autor odpoveď zmazal
kiki_15
27. máj 2024

@lucia293 to ma mrzí :( budem na vás tiež myslieť 🫶

kiki_15
27. máj 2024

@sontamuycruel snažím sa myslieť pozitívne, aj keď moja hlava si ide občas každý možný scenar. 🫣 oni posielaju každý deň automaticky reporty. Zatiaľ ich máme celkom dosť ,ale uvidíme koľko ich bude zajtra a potom vo štvrtok. Niekde som čítala, že 5. (6.) Deň je najkritickejší. Aj si písala/volala ohľadom tej vyvolávačky?

sontamuycruel
autor
Autor odpoveď zmazal
kiki_15
31. máj 2024

@sontamuycruel stopli mi transfer, na jednom vaječníku mám 4 cm cystu, takže musime čakať jeden až dva cykly. :/

miska3711
31. máj 2024

@kiki_15 mňa čaká v pondelok transfer ak sa do vtedy nič nepokazí. Mame zatiaľ 5 embryi

sontamuycruel
autor
Autor odpoveď zmazal
kiki_15
1. jún 2024

@miska3711 budem veľmi silno držať palce 🫶 nemaš po odbere bolesti ani velmi zvacsene brucho? Mna takzo bolela tá cysta. Nam zamrazili dve :( z 9 oplodnenych :/

miska3711
1. jún 2024

@kiki_15 ku večeru som mala bolesti ale jedna tabletka to spravila. Zväčšené brucho trochu mam . Dnes mi prišla správa z reprofitu ostali zatiaľ 4 embrya. 2x 8 ,1x7 a 1x6 tak dúfam že to zvládnu do pondelka . Ďakujem

kiki_15
2. jún 2024

@sontamuycruel nemala som tam nič v predchádzajúcom cykle na sone, je pravda, že predtým sa mi počas Clostilbegytu vedela sem tam spraviť cysta ale do 3cm , no na prvej kontrole počas stinulacie mi už doktorka vravela, že jeden folikul je už príliš veľký ako ostatné, 7. Deň mal 20mm a ostatne mali tak 14-16 mm ak si dobre spominam. Ale asi predpokladala, že neporastie do takých rozmerov. Ale ani po odbere mi nič nehovorili, až pri samotnom transfere.
Ale povedali sme si, že tak počkáme teda mesiac dva, radšej ako ohroziť mna aj to embryjko. Aj telo si asi potrebuje oddýchnuť od tych hormonov.

kiki_15
2. jún 2024

@miska3711 tie osmičky by mohli 🍀 hadam aj tie ostatné to zvládnu. My sme mali na tretí deň ešte osem a takto sa nám to skresalo. Ale ja som počas stimulacie bola prechladnuta, tak ktovie či to na tej kvalite nezavážilo. No boli sme smutní s mužom, že pri toľkých oplodnenych nám tak málo ostalo. Ale aj to je niečo a aj za tie sme vďační.

kiki_15
12. jún 2024

@miska3711 ako sa vám dari? V pohode prebehol vklad?

kiki_15
12. jún 2024

@sontamuycruel ako sa vam dari? 😊

miska3711
12. jún 2024

@kiki_15 áno v pohode . Ale asi nič z toho nebude . Test som včera robila a nič ☹ na krv idem v pondelok

sontamuycruel
autor
Autor odpoveď zmazal
sontamuycruel
autor
12. jún 2024

@miska3711 ktorý deň si ?

miska3711
13. jún 2024

@sontamuycruel dnes 9 Dpt a na testoch zatiaľ nič

sontamuycruel
autor
13. jún 2024

@miska3711...ešte nezúfaj, každá sme iná.. niekomu už ukáže.. niekomu nie..skus o dva dni digi..to mas najlepsie🍀🍀🍀

miska3711
13. jún 2024

@sontamuycruel ďakujem skúsim

kiki_15
13. jún 2024

@sontamuycruel daj vedieť ako sa budeš cítiť tesne pred odberom, ja som to tie posledne dni uz citila poriadne tie nabombene vaječníky.
Bola som na kontrole, cystu nemám, dohodli sme sa s doktorkou, že môžeme planovat vklad, s tým ale že vy to mal byť nativ. Pokiaľ nebude dominantný folikul, neprebehne ovulacia a nebude pekne endometrium tak nič, ak by to nevyšlo dala by mi letrozol a keď ani to nie tak potom riadený...ale ze by chcela ísť čo najviac prirodzene. Inak nestali sa Vam nejaké nezrovnalosti zatiaľ v reprofite? Lebo nám uz viacero a sme z toho dosť sklamaní.

miska3711
13. jún 2024

@kiki_15 aké nezrovnalosti? Nam sa stalo keď nám prišla faktúra mali sme tam aj to čo sme nedávali. Ale po upozornení nám to opravili .

sontamuycruel
autor
Autor odpoveď zmazal
miska3711
14. jún 2024

@sontamuycruel dnes som začala krvácať takže u mňa nič. Vám prajem viac šťastia

sontamuycruel
autor
14. jún 2024

@miska3711 oooj😑...to ma mrzí.. veľa šťastia v ďalšom vklade🍀 hlavu hore, raz sa to podarí.🍀🍀🍀

miska3711
14. jún 2024

@sontamuycruel asi ďalší nebude . Teraz v blízkej dobe určite nie

sabina57
14. jún 2024

ahojte, ja sa zajtra chystám si pichnúť prvu.. Meriofert.. veľmi sa bojím nejakých tých vedľajších nežiaducich účinkov. Dnes od rána ma bolí brucho od stresu, že viem, že už to zajtra príde 😁 Ja mám tiež v BA 20.6. prvú kontrolu, dúfam že pôjde všetko tak ako má.