icon

Ivf štart November 2019

klarka0002
21. okt 2019

Ahojte. Začínam 1. IVF. Stimulovať začnem gonalom od zajtra. Ak sa nájde niekto kto tiež teraz začína, mohli by sme sa navzájom podporovať. Chodím do Ferticent BA k Dr. Maršikovi. Dôvod IVF- zlí spermiogram.

lucky14
2. dec 2019

@monnito mam ist 13.12. a vklad som mala 30.11.

monnito
2. dec 2019

@lucky14 juuj to cakanie🙃 mas taky kludovy rezim alebo fungujes ako predtym

monnito
2. dec 2019

@lucky14 este sa opytam, pri kontrolach meraju aj sliznicu maternice, tie hodnoty nieco ukazuju, pri odbore alebo vklade?

lucky14
2. dec 2019

@monnito v sobotu som mala vklad a tak som mala kludovy rezim len doma a u nasich pri telke proste relax. Vcera som uz bola na prechadzke a dnes v praci. Mam sedave zamestnanie. Pri kazdej kontrole merali sliznicu maternice aj pred vkladom tiez.

monnito
2. dec 2019

@lucky14 aha ano vzdy merali len nechapem tym cislam, pri vklade je potrebna nejaka hodnota aby bola?

zulietka7
2. dec 2019

Ahojte 🙂 chcem sa spýtať pred umelým oplodnením ste dávali na matrike potvrdiť papier , že súhlasíte s umelým oplodnením?

lucky14
3. dec 2019

@monnito myslim ze v rozmedzi 8-14mm ale to len co sim sa docitala na nete. Nikdy som to neskumala vzdy povedali ze sliznica je OK tak aspon niecomu som bola rada. Pri vklade som mala 13mm

ancike01
3. dec 2019

@zulietka7 Ahoj ,ano ja som bola. Museli sme lebo nie sme manzelia ale iba partneri

zulietka7
3. dec 2019

Ale my sme manželia tak nechápem načo to treba .... A to tlačivo vám dali v centre?

lucky14
3. dec 2019

@zulietka7 ahoj. My sme veru len podpisali v centre nikam sme nechodili overovat. A to sme partneri nie manzelia.

ancike01
3. dec 2019

@zulietka7 ano tam sme dostali tlacivo

klarka0002
autor
Autor odpoveď zmazal
zulietka7
3. dec 2019

@ancike01 vďaka 🙃

ancike01
3. dec 2019

@zulietka7 za malicko

nkf
3. dec 2019

Tak dnes som sa dozvedela že sa nám prestali vyvíjať 2embrijka 😔už máme len 1 a to keď neprežije do zajtra 6 deň na biopsiu tak nemáme nič 😔

katulka94
3. dec 2019

@nkf držíme palce aby všetko dobre dopadlo !

nkf
3. dec 2019

@katulka94 Ďakujem, ale je ťažké veriť ze to bude ok, 😔🤗😔

lucky14
3. dec 2019

@nkf mrzi ma to ale stale mas nadej ze bublinka to da do 6. dna a vsetko bude ok. Verim ze to tak bude.

zuzanag09
3. dec 2019

@nkf držím palce, nevzdávaj to ešte

matila
3. dec 2019

@zulietka7 ano boli sme

matila
3. dec 2019

@nkf neboj bude to bojovnik urcite zvladnete

matila
3. dec 2019

Ja som mala vklad 28 a na krv mam ist 9.12.kazdym dnom je to bližšie, ale necitom sa nijak inak

nkf
3. dec 2019

@lucky14 🤗🤞😇💗D

spurky
4. dec 2019

@lucky14 ahoj j a v ktorom centre si? Lebo my sme boli vo ferticentre a mne pred vkladom vôbec nemerali sliznicu a do konca nám nepovedali ani o lepidlo....resp že ak ho chceme tak to treba skôr nahlasit

lucky14
4. dec 2019

@spurky ja som v ISCARE v Matine. Tam ponukli vsetko. My sme vsak mali malo vajicok nie moc dobry SPG tak sme brali vsetko.

nkf
4. dec 2019

Tak dnes nám odumrelo aj posledné embrijko, nemáme nič, mrzí ma to, ale po nejakom čase to skúsime opäť 😔Prajem všetkým aby vám to vyšlo, držím palce 🤞🤞🤞😇

spurky
4. dec 2019

@lucky14 aha ja som bola tiež najskôr v iscare v BA ale nebola s spokojná s prístupom tak som odišla z tade. Ja som pri odbere mala tiež len 8 vajíčok oplodnilo sa 7 a správne sa vyvinuli len 4.....dali sme si dve vložiť.....ale mám pocit že sa to nepodarilo lebo cítim sa ako keď idem dostať ms...

lucky14
4. dec 2019

@spurky naozaj? No my sme sa rozhodli pre ISCARE lebo tam mi zavolala moja gynekologicka po tom ako videla moje vysledky hormonov a muzov SPG. Takze sme nerobili ziadne prieskumy a zostali tam. Ja som mala iba 3 vajicka. Spravne sa oplodnili 2 a do 3. dna vydrzalo iba 1 embryjko tak robili vklad. To bolo 30.11. tak cakam. Verim ze to vyslo aj ked poznam statistiky a prognozy. Uz len pockat do 13.12. na krv. Drzim Ti palce nech najdes na teste krasne 2 ciarky.

spurky
4. dec 2019

@lucky14 ďakujem aj ja idem vtedy na krv 🙂

lucky14
5. dec 2019

@nkf ahoj. Prave som si precitala ze pre tento krat je pre vas koniec. Mrzi ma to a prajem vela sil ist dalej. ♥️