Ivf štart November 2019
Ahojte. Začínam 1. IVF. Stimulovať začnem gonalom od zajtra. Ak sa nájde niekto kto tiež teraz začína, mohli by sme sa navzájom podporovať. Chodím do Ferticent BA k Dr. Maršikovi. Dôvod IVF- zlí spermiogram.
Ahojte 🙂 chcem sa spýtať pred umelým oplodnením ste dávali na matrike potvrdiť papier , že súhlasíte s umelým oplodnením?
Ale my sme manželia tak nechápem načo to treba .... A to tlačivo vám dali v centre?
Tak dnes som sa dozvedela že sa nám prestali vyvíjať 2embrijka 😔už máme len 1 a to keď neprežije do zajtra 6 deň na biopsiu tak nemáme nič 😔
Ja som mala vklad 28 a na krv mam ist 9.12.kazdym dnom je to bližšie, ale necitom sa nijak inak
Tak dnes nám odumrelo aj posledné embrijko, nemáme nič, mrzí ma to, ale po nejakom čase to skúsime opäť 😔Prajem všetkým aby vám to vyšlo, držím palce 🤞🤞🤞😇
@lucky14 aha ja som bola tiež najskôr v iscare v BA ale nebola s spokojná s prístupom tak som odišla z tade. Ja som pri odbere mala tiež len 8 vajíčok oplodnilo sa 7 a správne sa vyvinuli len 4.....dali sme si dve vložiť.....ale mám pocit že sa to nepodarilo lebo cítim sa ako keď idem dostať ms...
@spurky naozaj? No my sme sa rozhodli pre ISCARE lebo tam mi zavolala moja gynekologicka po tom ako videla moje vysledky hormonov a muzov SPG. Takze sme nerobili ziadne prieskumy a zostali tam. Ja som mala iba 3 vajicka. Spravne sa oplodnili 2 a do 3. dna vydrzalo iba 1 embryjko tak robili vklad. To bolo 30.11. tak cakam. Verim ze to vyslo aj ked poznam statistiky a prognozy. Uz len pockat do 13.12. na krv. Drzim Ti palce nech najdes na teste krasne 2 ciarky.

@monnito mam ist 13.12. a vklad som mala 30.11.