Ivf štart November 2019
Ahojte. Začínam 1. IVF. Stimulovať začnem gonalom od zajtra. Ak sa nájde niekto kto tiež teraz začína, mohli by sme sa navzájom podporovať. Chodím do Ferticent BA k Dr. Maršikovi. Dôvod IVF- zlí spermiogram.
Tak dnes som bola na konzultáciu a po 1.neuspesnom IVF ideme do toho znova. Potrebujem odmenstruovat v decembri a pri januárovej MS už začnem stimulovať. Držte palce, snáď to dopadne lepšie, tento krát sme sa rozhodli aj na extra vyšetrení spermií, navyše 220e ale nechceme nič zanedbať 😁🤞
@nkf Držím palce ✊
@klarka0002 no ako?
Baby prosim Vas som z tych co sa len odhodlávajunist na umelé, len taha otazocka, ked vam stimulujú vaječníky a dozrie vam viac vajíčkom oni maju predsa svoju velkost a led ich tam je zrovna aj 10 to neprasknu tie vaječníky? Ved musia byt uplne prepchaté.
@aviska nie 🤪cítiš to ale neprasknu neboj sa... Vaječníky sa prispôsobí 😉
@matila Ahoj. Nepodarilo sa ☹️ V januári sa pokúsime o ďalší ket 😊
@klarka0002 to ma mrzí
@klarka0002 ani mne sa to nepodarilo, začala som krvácať už včera večer osem dní po KET, teraz pôjdem na krv, ale výsledok už poznám :(
@klarka0002 ani mne nie. Zial pre mna to bol prvy aj poslesny pokus. Ziadnu zmrzlinku nemame. Takze je koniec.
@lucky14 Ani ja som nekrvacala lebo mi to zadržal hormonálny krém. Včera som vysadila a dnes som už dostala krámy ☹️
@klarka0002 ved mne je to jasne. Snad po vysadeni dostanem ihned mko.
Joooj baby mrzí ma to ze vám to nevyšlo... Nevadí odychnite a hor sa január opäť na to... Aa to už isto dáte 😁
@lucky14
@klarka0002
@zuzanag09 baby mrzí ma to a snáď nám to všetkým vyjde v januári ✊✊✊

@sam1111 ja 14dc