Ivf štart November 2019
Ahojte. Začínam 1. IVF. Stimulovať začnem gonalom od zajtra. Ak sa nájde niekto kto tiež teraz začína, mohli by sme sa navzájom podporovať. Chodím do Ferticent BA k Dr. Maršikovi. Dôvod IVF- zlí spermiogram.
Ahojte baby, chcem sa spýtať som 8 deň po ET a čakám na výsledok 🙂cítim sa v pohode okrem občasným bolestí ako pred menzesom. Ale od včera večera mám na imtimke taký biely výtok priesvitný mali ste to niektorá?
Baby na ktorý deň po OPU ste dostali MS? Meškali Vám alebo prišli skôr ? Mávam pravidelný cyklus ale Dr ma dnes vystrašila že hormóny sú teraz úplne zblaznené a ak dostanem MS skôr ako mam teda počas sviatkov tak budem môcť ísť na KET až vo februári :-/
Ahojte, mám navyše Ovitrele inej a Menopur ( všetko v ladnicke) ak ste mali niekto záujem napíšte.
Baby mám ešte jednu otázku, ak ste mali niektorá výrok po utrogestane aký bol ? Lebo ja ho mám už tri dni vkuse vkuse a neviem ci to môže byť z neho
Ahojte no ako sa máte? Baby co ste už boli ako vyšlo ci?
Ahojte v akej výške ste mali sliznicu pred vkladom? Ja som dnes bola 12 deň a mala som len 4 ml😣coz je malo tak mi dali lieky a uvidíme ci sa to zlepší...
@nikusik0107 ja som mala 13mm v den vkladu.
Ahojte, predám Meriofert Kit 75IUI (7ks)
@callisia ahoj aj mne to predpísal začínam brat dnes tak uvidíme a na ktorý deň ms si mala vklad? Ináč ne zlákala si sa tých nežiaducich účinkov? Bo ja kus hej 🤣
@callisia to je ako nechápem... Ja budem mat ket... Neviem ako si to mala ty nechápem... Ale vidím ze ti to vyšlo... Gratulujem... Hneď na prvý krát?
Aj ja beriem Estrimax od 2 dna cyklu 3×1 tbl
A myslíte že na ten strimax si môžem dat pohár vina? Predsa len zajtra je tu nový rok..... Tak či si môžem niečo dať?
Ja si dam detske sampanske😊
@ancike01 to sa aj mne už chladí 😁😁a ty ideš kedy na vklad
@nikusik0107 😁😁😁😁10 januara idem na sono a uvidim co povie lekar to budem 16 den cyklu. Ty kedy ides?
@ancike01 v piatok mam sono to budem 15 deň cyklu bola som dnes ale mala som nízko sliznicu 😣snáď tie lieky záberu 😲😲😲😲

@24sunny24 neboj sa všetko je pohoda... Najhoršie je čakanie 🤣🤣🤣