Ivf štart November 2019
Ahojte. Začínam 1. IVF. Stimulovať začnem gonalom od zajtra. Ak sa nájde niekto kto tiež teraz začína, mohli by sme sa navzájom podporovať. Chodím do Ferticent BA k Dr. Maršikovi. Dôvod IVF- zlí spermiogram.
@ancike01 aj ja sa veľmi teším 🤗
@klarka0002 tak o tom som presvedcena 😊
@ancike01 Teraz mi volali z centra. Oplodnili 15 a 10 sa začalo deliť. V utorok, na 5.den mi budu znova volať koľko z nich sa vyvíjalo ďalej 😊
@klarka0002 no super to je velmi dobre😊a ako sa citis?
@ancike01 Už sa viem narovnať. Trochu ma ešte boli brucho ale oproti včerajšku je to neporovnateľné. Už som aj navarila a tak, takže fungujem 😋 ale len s citom. Teraz odpocivam.
@klarka0002 len pekne relaxuj aby si bola fit do vkladu😊
Ahojte, neviem ci to sem môžem dať, ale skúsim, práve som skončila so stimulkou, a ostali mi nejaké.... Ak by niekomu pomohli alebo potrebuje rada by som darovala... Cetrocide2x, luveris5x... Viac ip
@ancike01 Ahoj. Včera som na teba myslela. Bola si v sobotu na odbere? Ako sa cítiš?
@klarka0002 ahoj ja idem zajtra na odber😊ale dakujem ze si na mna myslela
@ancike01 Držím palce 🍀🤞 pôjde s tebou manžel? Potom keď sa na to budeš cítiť napíš. Ja budem vedieť až v utorok koľko embryí sa vyvíjalo ďalej. Stále na ne myslím 😂 sú to moje deti 🤣
@klarka0002 dakujem😊ano pojde so mnou ved aj on musi odovzdat material😂vsak samozrejme ze su to tvoje deticky😊😆
Ahojte. Viem že by sa nemalo ale keďže som otehu prirodzene ostali mi skoro všetky lieky. (1x menopur, 2 diphereline, 2X bemfola a 1x ovitrele) okrem diphereline ostatne skladované v chladničke v origo neotvorenych krabickach. Komplet 50e viac info správa . Držím všetkým palce keďže viem koľko sme sa my nacakali 🍀 nech sa každá dočká vytúženého bábätka
@ancike01 Ach Bože, sorry za moju od veci otázku 😂 asi som už priliz odpočinuta . V tomto prípade by bolo nadmieru podozrivé keby tvoj muž nemusel ísť s tebou 🤣 no idem. Príjemnú nedeľu.
@klarka0002 v pohode ved nic sa nestalo😀dakujem podobne aj tebe a zajtra ti napisem.
@klarka0002 Ahoj hlasim sa 😊som po odbere uz som doma v postielke a oddychujem. Zobrali mi 16 oocytov. Partnerov spermiogram je dobry tak ze zvolili metodu samooplodnovanie😊. Zajtra sa dozviem viac😊
@ancike01 Ahoj 😊 to je skvelé. Som za teba rada 👏Odpocivaj. Mne došli dnes krámy. Asi sa mi zbláznilo telo od tych hormónov. O 2 týždne skôr.... Tak sa proces zrýchľuje 👀
@klarka0002 to nevadi aspon vsetko pojde tak ako ma 😊
@klarka0002 Ahoj tak ako volali ti?😊
@ancike01 Ahoj. Kolko vajicok sa vam samooplodnilo?😊 Nam sa z 8 oplodnilo 5 a nakoniec zostali len 2 embryjka. Prve sa neuchytilo a teraz cakame po KET ako dopadne toto druhe.
@majoranka24 ahoj oplodnilo sa zo 16 oocytov 15 v sobotu mi este budu volat kolko pojde na zmrazenie.
@ancike01 Ahoj. Volali volali. Teším sa, mame ich 8 krásnych teraz ich idú zamrazit. Žiaľ vklad bude až v januári kvôli sviatkom ale tak nevadí, počkáme....
@ancike01 Blahoželám 😊 super
@majoranka24 Ahoj. Nam z 15 iba 10 a na zamrazenie bolo vhodných 8.
@majoranka24 Držím palce aby to druhe vyšlo 🤞
@klarka0002 No super aj to je krasne cislo😊vsetky si dala zmrazit? Toho sa bojim aj ja ze pojdem az v januari😕
@klarka0002 No super aj to je krasne cislo😊vsetky si dala zmrazit? Toho sa bojim aj ja ze pojdem az v januari😕
@ancike01 áno, všetky som dala po jednom zmraziť, za každé som dala 30 eur.
@ancike01 No ja som na 5.den teda v pondelok dostala menzes. Volala som im ze to co je?! Lebo som si myslela ze dostanem až o 2 týždne. Oni ze to je ok, že to sa po stymulke spustí a musím počkať na ďalší menzes a na to cca na 14.-18. Deň má byť vklad. Ako počítali tak mi rovno povedali ze to budu Vianoce sviatky a oni medzi sviatkami nerobia takže Ket na plánujeme na január 🤨
@klarka0002 Tak aj ja rozmyslam ze kolko dam zamrazit ale este neviem. A kedy ides na kontrolu k nim? Tak uvidime co mne povedia v sobotu😕

@klarka0002 ja sa tak tesim s toho a budem na teba mysliet mozno pojdeme spolu na vklad😀