Ivf štart November 2019
Ahojte. Začínam 1. IVF. Stimulovať začnem gonalom od zajtra. Ak sa nájde niekto kto tiež teraz začína, mohli by sme sa navzájom podporovať. Chodím do Ferticent BA k Dr. Maršikovi. Dôvod IVF- zlí spermiogram.
@ancike01 Hej. Mne to vravel embryolog že to nestihneme. No podľa toho čo píšeš ty sa radšej o vklade porozprávam s doktorom. V piatok k nemu idem. Som teda zvedavá co povie. 🤨
@klarka0002 vsak uvidis ani ja to nemam iste mozno ze bude treba este 1 cyklus ale uvidime 😊
Baby a chodíte niektorá do GYN FIV NR ? 🙂
Ahojte... Neviete mi povedať čo je úplne zakázané počas stimulky? Mplus môžem civicit?
Baby mám ešte jednu otázku 🙂 na SpermPack vás posielali?
@tanisulikova ja chodim do Ba Ferticent
@tanisulikova ja chodim do Ba Ferticent
@nikusik0107 ahoj tak to teda neviem
@tanisulikova nas nie
@ancike01 Ahoj. Ty kedy ideš na kontrolu k Dr?
@klarka0002 Ahoj v piatok idem
@ancike01 aj ja, na 13:30. Neviem sa dočkať co mi povie, teda že kedy bude vklad? 🤔
@ancike01 Trpezlivosť určite nie je moja silná stránka 😂
@klarka0002 ja mam ist na 14:00😀ani nehovor aj ja som nedockava ze co bude. Mne dr hovoril ze vklad na druhy mesiac ale asi si neuvedomal ze uz budu sviatky. Tak v kutiku duse verim ze to dame este tento rok. Ty si mala nejake priznaky na OHSS?
@ancike01 Aj ja dúfam ze to pôjde ešte tento rok 🤞 Nemyslím ze som mala príznaky ohss. Akože týždeň ma určite boleli vaječníky možno 10 dní ale si myslím ze po odbere je to normálne. Ale inak nič viac. Ty si mala niečo?
@klarka0002 vies co ked som po odbere prisla domov dala som si 2 tbl a spala. 2 den som uz normalne fungovala, na 4 den som uz mala menzes. Ked som stimulovala tak som vela pila,som jedla vela mliecne vyrobky,pestru stravu asi to pomohlo 😁
@ancike01 Tak to je super. Aj ja som veľmi veľa pila , každý mi to radil 😁 a zabralo to. Ja som až také bolesti nemala že by som si dala tabletku ale cítila som vaječníky. A prvé 2 dni som chodila tak trochu ohnutá 😂 Inak ak by sme sa tam náhodou stretli, tak moje meno je Réka. Toto meno už bolo obsadene na modrom koniku tak preto tam mam iné. A ty si Anna?
@klarka0002 ani ja som nemala take bolesti len som ich citila tak som si dala😁ohnuta som chodila po laparoskopii😕mas krasne madarske meno😊vies aj po madarsky? Tesi ma ano ja som Anna
@ancike01 Áno viem. Som maďarka 😁 teda som zo zmiešanej rodiny. Otec Maďar mamina Slovenka takže doma sa bavíme aj tak aj tak. Na škodu to nie je 😉
@klarka0002 lebo aj ja som madarka aj priatel😊a rozpravame sa len po madarsky😊 priatel je zo Samorina a ja z Tonkoviec.😊
@ancike01 No vidíš, aký je malý ten svet. Inak do Ferticent chodí veľa Maďarov, stále tam počuť maďarské slová 😊 Do Šamorína chodíme na Pomlé utca na zmrzku. Tam je najlepšia. 👍
@klarka0002 ano vela aj ja som pocula,minule som tam stretla aj zo Samorina jeden par😊 Dr sa ma minule spytal ze odkial sme som mu povedala hned zacala s nami rozpravat po madarsky😊aj embryolog😀
@klarka0002 ano vela aj ja som pocula,minule som tam stretla aj zo Samorina jeden par😊 Dr sa ma minule spytal ze odkial sme som mu povedala hned zacala s nami rozpravat po madarsky😊aj embryolog😀
@ancike01 čože??? 😁 To som ani nevedela ze vedia. No parada 👍
@klarka0002 ano vedia 😊ja som uz taka nedockava na ten piatok😂
@ancike01 Ježiš aj ja. Sme hrozné 😂
@ancike01 Ty máš inak koľko rokov? A priateľ? Ja 30 a manžel 36.
@klarka0002 ale ja si myslim ze to este stihneme tento rok😀citim to tak 😉si v praci?

@klarka0002 dakujem,on mi povedal ze mozme aj jedno aj dve ze je to na mne ako sa rozhodneme ale on by dal 2. Ja si myslim kvoli tomu ze nemam vajickovody😊nevadi uvidime co mi povie dr na kontrole. Ale hned sa ma spytal ci uz som dostala menzes ja ze ano. Ze by sme mohli stihnut vklad aj v decembri ale je to na dr. A tebe emryolog povedal ze vklad az v januari?