IVF - účinky hormónov na organizmus
Ahojte.
Mala niektorá z Vás nejaké vážne zdravotné ťažkosti po aplikovaní hormónov?
Ďakujem za odpoveď
Je to subjektívne, kedze sa nám to podarilo na 1x., nevnímala som moca negatíva. Radost z tehotenstva všetko prebila.
@mariocka440 u mňa taktiež bez zmeny, možno viac precitlivelá, ale tak to je normálne…. A nepribrala som vôbec, asi je to taktiež individuálne.
nechcem strasit ale kamaratka dostala rakovinu prsnika po hormonalnej stimulacii - lekari nato povedali zevraj hormonalna rakovina...
Ja som po stimulácii dostala hypetstimulačný syndróm, týždeň v nemocnici, zavodnenie organizmu, brucho som mala ako v piatom mesiaci a pečeňové testy ako posledný alkoholik.
@mariocka440 nemala som ziadne
Tiez som vychytala hyperstimulacny syndrom. Bolesti, ze som plakala, tekutina v bruchu, nevedela som sa vystriet a normalne prejst. Brucho ako v piatom mesiaci, davala som sa dokopy par mesiacov. Bolo to minuly rok. Teraz som tehotna a ma sa nam narodit chlapec koncom aprila. Vacsina zien to ma bez vaznejsich problemov, ale je to velmi individualne.
@alana1 ahoj, o takýchto prípadoch som tiež počula.. pýtala som sa aj svojho gynekológa, či nemusím byť viac sledovaná, keď idem na IVF a zároveň máme v rodine nejaké ženské ochorenia a bol celkom váhavý... tvojej kamarátke to aj nejako odôvodnili, prečo sa to stalo? mala príliš vysokú dávku hormónov alebo niečo také?

Mna hormonalne lieky rozhodili po psychickej stranke. Uplne ma vypli na mesiac..