icon

IVF v júni 2020

smajli87
20. máj 2020

Ahojte 🙂 Plánujete niektorá podstúpiť IVF v júni 2020? Nás to čaká prvýkrát, tak som plná očakávaní a zároveň obáv, ale verím, že sa dopracujeme k vytúženému bábätku 🥰

lady_o
16. júl 2020

@gabinka03 budem držať palce ✊ určite to je ten pravý, najsilnejší ❤️
@sima234 budem na teba zajtra myslieť 😊
Musíme veriť, že všetko dobre dopadne.... Iné nám neostáva 😊😘

sima234
16. júl 2020

@lady_o ďakujem❤..presne tak, musíme veriť 🙏✊

smajli87
autor
17. júl 2020

@gabinka03 to ma veľmi mrzí, že nakoniec nemáte mrazáčikov 🙁 ... mne sa ale zdá, že je nás teraz v júli stále viac takých, čo sa nám podarilo vložiť jedného bojovníka a nezostali mám mrazacikovia. Ale zrejme to tak malo byť, uvidis, bude to mesiac najväčších bojovníkov 😊 verím tomu ❤️

@sima234 a ty sa dnes drž a veľa oddychuj 🤞😉🍀

sima234
17. júl 2020

Ahojte..mám to za sebou👍vraj mám 10 vajíčok, tak uvidíme koľko sa ich uchytí 🙏✊ mám riadne bolesti, lebo to bolo pri mne trošku zložitejšie, lebo mám pravý vaječniķ schovaný za maternicou, tak mi doktor vravel, že sa natrápili🤦‍♀️

lady_o
17. júl 2020

@sima234 ahooj, som rada, že už máš po 😊 držím palce, aby sa čo najviac oplodnilo ✊😊 a aj ta bolesť prejde a verím, že to bude stáť za to 😊😊

sima234
17. júl 2020

@lady_o ďakujem..no jasné, že bolesť prejde..trochu som si pospala a už je lepšie👍 a verím, že sa ich oplodní čo najviac 🙏✊

lady_o
18. júl 2020

Ahojte, baby. Tie, ktoré si vkladate utrogestan, progesteron a pod. Nemáte problémy s tými vytokmi? Mne už po cca mesiaci, začal zospodu taky nepríjemný pocit jemného pálenia a svrbenia. Nemáte finty, ako sa toho zbaviť? 😊
Vopred ďakujem 😘

sima234
18. júl 2020

@lady_o tak správne sa oplodnili iba 4, takže bieda...a 1 budú pozorovať, lebo vykazuje len jednu známku správneho oplodnenia...a do štvrtka ďaleko, kým ich budú môcť mraziť🤦‍♀️...no musíme naďalej veriť, že aspoň jedno bude to pravé 🙏🙏❤

lady_o
18. júl 2020

@sima234 ja som mala z 9 tiež iba štyri a nakoniec mi ostali dve... Jedno sme vložili a som v 7.tyzdni 😊 neboj, podarí sa ❤️

zuzkalujza
18. júl 2020

@sima234 neboj, musis im verit. Ja som mala iba 2 odobrate vajicka. Tiez som si poplakala.... nakoniec zabojovali obe. Jedno vlozili 12.7. teda minulu nedelu a jedno zamrazili. Keby mi niekto po odbere povedal ze ich uspech bude 100% asi by som ho vysmiala...

sima234
18. júl 2020

@lady_o blahoželám a nech všetko dobre dopadne✊🙏 verím, že vydržia🙏 len to čakanie a volanie, že čo a ako 🤦‍♀️

sima234
18. júl 2020

@zuzkalujza to je super, že sa ujali obe 👍..tak ja som od zaciatku nereagovala na stimulku, takže pre mňa to je úspech aj tak...aj doktor povedal, že je spokojný, pretože to nevyzeralo ružovo...teraz je to už len na nich, aby bojovali❤😉

lady_o
18. júl 2020

@sima234 ďakujem ❤️ ja viem, to čakanie je hrozne... Aj tie sekundy, keď zazvoní telefón... Keď mi volali ohľadom výsledkov krvného testu, neskutočne sa mi triasli ruky 🙈😁
Myslím, že takého toho mamickovskeho strachu o naše maličké sa už nezbavime nikdy... 🤷‍♀️😊
Vsetko dobre dopadne ✊❤️

smajli87
autor
18. júl 2020

@lady_o ahoj 🙂 Občas keď som s tým mala problém, pomohol mi Rosalgin, hneď v začiatkoch som si 1-3 dni vyplachla po sprche pred spaním a bolo po probléme. Vtedy som si ale ešte nezavadzala Utrogestan, preto by som sa radšej poradila v car, čo na to. Aktuálne s tým zatiaľ našťastie nemám problém, ale užívam ho kratšie ako ty, takze ak zistíš, či by to bolo OK, budem rada, ak nám dáš vedieť 🙂

cucoriedkacucoriedka
18. júl 2020

@lady_o ja som to mala tiez...mne pomohol hypermanganovy sedavy kupel...a rosalgin.ci tak sa to nejako volalo....a ten kupel musi byt svetlulinkoooo ruzovy.nie fialovy...moze vysusovat sliznice...

lady_o
18. júl 2020

@smajli87 @cucoriedkacucoriedka
Baby, ďakujem za info 😘😘... Do CAR som volala a ze bud nejaké injekcie pichať, čo ma zalial hneď studený pot, alebo Utrogestan zapiť vodou, lenže to znižuje účinok. Boli ma to iba zvonka našťastie. Zatiaľ si dávam na to canesten (co mi tiež radili), tak uvidíme... O týždeň v pondelok idem na sono, tak sa poradím s gynekologickou 😊😊😊

smajli87
autor
18. júl 2020

@lady_o Určite najistejsie to bude poradit sa s gynekologickou 🙂 Tym rosalginom to vieš obstreknut aj zvonku, ono to ma skoro okamžitý účinok, že prestane svrbiet/páliť..

cucoriedkacucoriedka
18. júl 2020

@lady_o
@smajli87
Ano ano ja som nerobila vyplach ale len zvonku som to aplikovala a pomohlo.
Tak nech sa rychlo ulavi;)

lady_o
18. júl 2020

@cucoriedkacucoriedka @smajli87 ďakujem baby, vyskúšam 😘😘❤️

nataly123365
18. júl 2020

@lady_o ja som mala s progesteronu svrbenie ale mam alergiu na arašídy tak to pripisali tomu.

lady_o
18. júl 2020

@nataly123365 mne to skôr príde ako akási reakcia na tie výtoky... Nikdy som nič podobné nezažila... ("klop-klop-klop") 😊😊

gabinka03
19. júl 2020

@smajli87 idem sa vám pochváliť nevydržala som a urobila som test aj dnes 4dpt a je pozitívny ciarka je slabá ale je videl ju aj manžel.... A pregnyl to určite nie je ten mam odkontrolovany testami.... Takže moja bublinka sa zahryzla hneď po vklade par hodín preto som tušila ze na teste to už bude..... Ty ako testovala si už???

smajli87
autor
19. júl 2020

@gabinka03 tak aspoň u niekoho dobre správy 🙂 nech ti len pekne silnie 🤞
Ja som dnes už tiež nevydržala, keďže včera večer som trochu viac zaspinila.. test zial snehobiely 😢 a to som dúfala, že 8DPT by už mohlo niečo byt vidno... smutná som z toho zostala 😔.. ale nevzdávam to ešte ❤️

cucoriedkacucoriedka
19. júl 2020

@gabinka03 nech to dobre pokracuje a pitvrdi to aj krv;) drzim prsty

cucoriedkacucoriedka
19. júl 2020

@smajli87 nehadz veru flintu do zita...pockaj este 2 dni a aj tak je rozhodujuca krv...drzim prsty veeeelmi❤

gabinka03
19. júl 2020

@smajli87 nevzdávaj niekomu ukáže neskôr ja som presne cítila kedy sa maličke zahryzlo preto som vedela ze už by niečo slabé malo byt vidno a aj bolo... Držím palce 👍

smajli87
autor
19. júl 2020

@cucoriedkacucoriedka @gabika03 ďakujem vám za podporu ❤️ Jasne, že to nevzdávam, len ma to dosť zamrzelo... ale stále verím 🙏

gabinka03
19. júl 2020

@smajli87 presne tak nádej zomiera posledná... A dake príznaky máš??? Ja som aj uhniezdovanie cítila presne som vedela ze je to ono a už mi aj dosť zle býva

lady_o
19. júl 2020

@gabinka03 gratulujem, nech ti to len pekne vydrží a krvné testy to len potvrdia ❤️ ja som testovala 9 dpt a až vtedy som tuším mala čiarku, celkom silnú, do v CAR ma hneď schladili, nech sa na testy v tomto prípade nespolieham 🙈🙈 ale aj tak si myslím, že už prvý pozitívny krok sú // ❤️❤️❤️❤️

lady_o
19. júl 2020

@smajli87 testovať sa oplatí najskôr 10dpt presne preto, aby si sa vyhla takýmto zlým myšlienkam ❤️❤️ ja osobne som necítila uhniezdenie ani nič, len bolesti ako pred MS (v deň ms) a slabý červenkasty výtok 😊😊 a doteraz nemám absolútne žiadne príznaky... Len tie prsia a semtam ma malinko zabolí v podbrušku 😊😊😊 bude to dobre ❤️