IVF v júni 2020
Ahojte 🙂 Plánujete niektorá podstúpiť IVF v júni 2020? Nás to čaká prvýkrát, tak som plná očakávaní a zároveň obáv, ale verím, že sa dopracujeme k vytúženému bábätku 🥰
Ahojte aj ja idem podstúpiť IVF v júni držme si všetky palce aby sa nam to podarilo! 💋
@nataly123365 ahooj, kedy zacinas stimulku ? Je to tvoje prve IVF? Ja som zacala dnes, tak uvidime, co prinesie jun..😀
@smeja1981 od pondelka picham injekcie slm v pripravnej faze, ano prvé a dúfam ze aj posledne :D a tvoje? A kam chodite do car?
@nataly123365 ja som mala prve IVF minuly mesiac, ostalo 1 zmrazene zlej kvality, asi sa ani nerozmrazi. Takze teraz zasa stimulka druhy krat. Picham gonal 300 a menopur 300. Ja som v zahranici, ak to nevyjde. dalsie IVF uz bude na SK. Rozmyslam na Helios KE. Musim verit a mysliet pozitivne, a ta moja sliznica uz mesi narast... Ak bude nizka, zasa nedojde ku vkladu... drzim palceky
@nataly123365 tak sme na tom jednako. Aj my bojujeme" od pondelka,.
Ako to zvladate? Unava...stres...
Držte sa😊
@smeja1981 ja diphereline a menopur mam pichat ked začne mrcha. Ja chodim tiež do hellliosu. Neboj nič mysli pozitívne a všetko dopadne ok aj ja ti drzim palce 🤗
@maxxim no tiež ten stres dava zabrať. A ako sa cítiš po injekcii?
Ahojte dievcata, ja sice neplanujem IVF v juni 2020, ale chcem sa spytat, ci niektora neuzivate/nepotrebujete Estrimax. Mam jedno balenie cele neotvorene a konci 10/2021, takze Vam mozem posunut.Idealne z Ba kto by si vedel dojst pre to osobne.
Ahojte..tak sa pridávam aj my ideme v júni na naše prvé, verím, že úspešné IVF..lieky sú už doma, MS už pomaly končí, tak ideme na to...
A baby užívate nejaké vitamíny? Ak áno, tak aké?
@sima234 ja uzivam kyselinu listovu a Kelp riasu( tu mi odporucil lekar na maternicu)
@nataly123365 ja žiadno...ale žienka je z toho dosť unavená, a to sa strieda z velkou aktivitou. Ale hovorí že cíti také tlaky v podbrusku. Akokeby mala nafuknuté brucho... zajtra ide na sono ako to vyzera.. ty si uz bola?
@sima234 mne dali v car inofolic
@maxxim jaj soory, aj ja som taka otapenejsia. Ja ešte nie ja až ked dopicham prve injekcie tak ze od buduceho týždňa. Pozdrav manželku nech sa drzi. A ako to v riesi v praci je uz Pn?
@nataly123365 v pohode...nič sa nedeje. No moju ženu vypisala rovno jej gynekologička, takze už je na PN. A dakuje za pozdrav, a vy sa máte držať žienky😊
@sima234 ahoj,mne v CAR odporucili koenzym Q10, Dhea, kys.listova. k tomu beriem vceliu kasicku a pijem alchemilku na rast sliznice..Beriem to uz 2 mesiac ak snad bude tentokrat IVF uspesny. Stimulujem uz 3 dni a zatial necitim ziadne zmeny z injeckii. A to beriem velmi silne davky, zo vsetkeho 300 aj ked je v pribalovom letaku max. povolene do 225. Minulu stimulku som ku koncu pocitovala miernu uzkost a nervozitu, mal to niekto ? drzte sa
Ahojte 🙂 ako sa vam darí? ako pokračujete?
@smajli87 no my už stimulujeme 9 dni.. v piatok ideme na kontrolu zasa, dnes povedali ze vajicka rastu pomalsie ale rastú. Máne ich 12... uvidíme ako sa co bude chovať" ..ale predbezne bud týzden ideme na výber...drzím palce žienky, nech to má jasný a pozitívny ciel🙂...ako sa Vám dari?
@maxxim takze sono je za nami, nemam dobre spravy, z 11 vajok vyrastli iba 3. Toto bude na tesno s takym malym poctom, doktor to nevidi ruzovo. Asi zasa nebudeme mat co vkladat.. Musim pichat o 2 dni dlhsie, takze dalsie hormony.. Inac pocitovo super fizycky, po psych. stranke uz pomaly nie velmi dobre.. Vy zajtra budete vediet kedy je odber?

@mnavo My chodíme taktiež do Nitry do gynfivu. Sestričky sú úžasne a zatiaľ som bola len u Dr. Brestanskeho, lebo Dr. Brestanska je moja gynekologička v Procare a keď ma stimulovala, na folikulometriu a hyfosy ma poslala k Dr. Brestanskym do Hlohovca do Ulmusu, sú veľmi v pohode cela rodina 😄 ..ale ako vravíš, čo sa neopýtam, neviem.. čo som však rada, na základe známej odporúčania som sa pýtala hneď na hematologiu a reprodukčnú imunologiu, tak ma tam poslal hneď po prvej konzultácii (na základe rodinnej anamnézy) a veru dobre, lebo mi hematolog naordinoval k stimulke ďalšie dve veci (Tie budem musieť brať/pichať asi celé tehotenstvo).. čo ma však zarazilo, predpísali mi okrem iného Bemfolu 225 IU, ale recept dali na 150 IU a keby si to nevšimnem, pichala by som si malo IU :-/ Bola som to reklamovať a tak mi predpísali ešte + tých 75 IU Bemfoly, takze dokopy si budem pichat 5 injekcii + šiesta je Pregnyl pred zákrokom 🙈 ..ešteže mám veľké brucho, tak to tam nejak hádam všetko vtesnám 😅