icon

IVF v júni 2020

smajli87
20. máj 2020

Ahojte 🙂 Plánujete niektorá podstúpiť IVF v júni 2020? Nás to čaká prvýkrát, tak som plná očakávaní a zároveň obáv, ale verím, že sa dopracujeme k vytúženému bábätku 🥰

smeja1981
5. jún 2020

@smajli87 tak mas mesiac k dobru a mozes sa pripravit 😉, Co beries ?

smajli87
autor
5. jún 2020

@smeja1981 všetko sa deje kvôli niečomu a veru asi aj dobre nakoniec, že je to takto, lebo som už dávno nemala take stresy ako tento týždeň...

Inak budem mat krátky protokol a mám už nachystané 225 IU Bemfola, 150 IU Menopur, Diphereline, Clexane 4000 IU, pred vkladom Pregnyl a po vklade Utrogestan a Anopyrin ... uvidime, či ešte niečo iné medzičasom predpíšu, už teraz mám toho nachystané celkom dosť, v lekárni som si pripadala ako dílerku 🙉 😅 Ty čo berieš?

smeja1981
6. jún 2020

@smajli87 presne si to vystihla😉, ako dilerky sme... Ja uz neberiem nic, dnes som pichla ovitrele. mam prave 2 IVF za sebou a zasa nebude ziaden vklad. mam max 2 ake take vajicka, podla krvy slaba kvalita.. Mozme spravit maximalne inseminaciu, co je dost na prd, kedze sance su tam mizive..Som z toho trochu na prasky, kedze so do toho dala vsetko, schudla 11 kg, zacala cvicit, zdrava strava, cely zivotny styl zmeneny a nemam ani 1 dobre vajicko z 2 IVF.. sorry za vylev

gabinka03
8. jún 2020

Ja som dnes bola na prefuky vaječníkov s žiaľ zistilo sa to co som si aj myslela ze sú nepriechodné takže tento mesiac nastupujeme na naše prvé IVF dnes mi dali infekcie a cakame len na MS aby sme išli na to... Aj mne dali krátky protokol

nataly123365
8. jún 2020

@sima234 inofolic mi odporučila v centre

smajli87
autor
9. jún 2020

@smeja1981 a vedia aj dôvod, prečo tie vajíčka nedozreju? Aké máte za sebou vysetrenia?

smajli87
autor
9. jún 2020

@gabinka03 tak držím palce 🙂 Kedy očakávaš MS?

gabinka03
9. jún 2020

@smajli87 29.6 by mala prísť a začínam už mám infekcie v chladničke

smeja1981
9. jún 2020

@smajli87 prve IVF som mala vysoke davky a z 8 prezilo len jedno. CAR sa rozhodli mi pri druhom IVF dat este vyzsie davky a cele zle. Citala som som jednu bakalarku nemecku, ze u starsich zien ked sa toto stane, tak su prestimulovane. Dr. to teraz povedal tiez, ze nabuduce bude minimalna stimulacia s tabletkami a trosku injekciami..Takze uplne zmenit postup stimulacie. Vysetrenia ? Iba hematologia..a spermiogram

majoranka24
12. jún 2020

@smajli87 Na co davaju po vklade Anopyrin? Uz som to tu citala viackrat.

cucoriedkacucoriedka
12. jún 2020

@smajli87 veeeelmi drzim prsty...a kazdej jednej babe;) my mame 6 rocneho synceka z ivf...nech sa to podari..

cucoriedkacucoriedka
12. jún 2020

@smeja1981 ja som mala minimalnu stimulku...vlozene jedno embryo a na 6 den po vklade som dostala brutal ohss...6 tyzdnov posediacky v posteli v nemocnici...13 kg za 3 dni ...ascites...a 19 dni hrudny dren....zlyhavala mi pecen....a viete co sa stalo? Maly to prezil...a je zdravy a rodila som prirodzene...pohodove tehu...pracovala som az do materskej;)

cucoriedkacucoriedka
12. jún 2020

@cucoriedkacucoriedka riedenie krvi...na uchytenie embrya

cucoriedkacucoriedka
12. jún 2020

@majoranka24 sama sebe som odpisala,)))) takze odpoved vyssie;)

ivet9151
12. jún 2020

Ahojte pridam sa k vam i ked sme zacali koncom maja a odber vajicok sme mali 1.6 tak snad nam to vsetkym vide 😊

maxxim
12. jún 2020

@ivet9151 ahoj, dúfame z tebou. My ideme zajtra na vklad.

majoranka24
12. jún 2020

@cucoriedkacucoriedka Dakujem.😊 Ja mam na riedenie krvi Clexane.

ivet9151
12. jún 2020

@maxxim velmi budem drzat palce ja som sa az rozplakala ked mi dali po vklade fotku

maxxim
12. jún 2020

@ivet9151 to ti verím.., a dakujem. Už to ostatné nechame na vyssiu moc.

smeja1981
12. jún 2020

@cucoriedkacucoriedka tak to skladam klobuk pred tebou, ze si si take silne OHSS zazila a hlavne zvladli -obaja... Asi ti mohli dat rasdej KET.No nabuduce budes vediet. A maly tvoj je velky bojovnik..😘.. Inac ako sa dr. rozhodol, ze ti dal slabu stimulku? Mala si predtym uz silne hormony ?

smeja1981
12. jún 2020

@maxxim ahojte, ako sa vam dari? Zajtra idete na vklad ? Mate dve blaty 5 dnove ?? zamrazili druhe ?? veelmi drziim palcee❤

smeja1981
12. jún 2020

@ivet9151 ahooj, vkladali ti blastu?? Ci ides na KET? Kolko vajicok si mala ??Ja sa tu vypytujem ako spion KGB 😝

smeja1981
12. jún 2020

@majoranka24 inac mne davali Panadol 100 detsky, vraj na prekrvenie sliznice to je

smajli87
autor
12. jún 2020

@majoranka24 ahoj. Ja si mám tiež pichat clexane už počas stimulky a po vklade k nemu ten Anopyrin.. ma to niečo s riedenim krvi, keďže mám zvýšenú reaktivitu krvných doštičiek a tato kombinácia by mala predísť potratu z dôvodu krvnej zrazeniny, ktorá by zabránila vývoju plodu v placente, ak som to správne pochopila 🤷‍♀️
Rovnako mi hematolog odporučil postupovať aj keby sa nám podarí prirodzene otehotnieť, aby som sa hneď u neho hlásila a výpise mi recepty.

smajli87
autor
12. jún 2020

@cucoriedkacucoriedka ďakujeme, všetky si držíme palce ☺️🤞

majoranka24
12. jún 2020

@smajli87 Ja sa mam tiez hlasit u hematologicky. Ale predpisala mi len ten Clexane. Ja mam trombofilnu mutaciu.

majoranka24
12. jún 2020

@smeja1981 Tak to by ma ani nenapadlo, s tym detskym Panadolom.😀 To ti davali v CAR? Ak ano, tak asi na tom nieco bude. Ja som zacala uz aj brusaky robit, ci to nahodou nezaberie na prekrvenie sliznice.😁

smeja1981
12. jún 2020

@majoranka24 ano dr. v CAR: Netusila som, ze sa to dava.. Ja som mesiac tiez cvicila, aby podrastla sliznca, plavala, brusaky..Alchemilka , vit E, aj to chili do jedla.. No co este robit na tu sliznicu ?? Teraz v pondelok pri IUI som mala 6,5. na viac uz asi nevytiahnem..

majoranka24
12. jún 2020

@smeja1981 Podla ma su to geneticke predispozicie. Niekto ma sliznicu vysoku a niekto nizku a nic extra s tym neurobi.🤔 Som zvedava ja buduci piatok, na kolko mm to dotiahnem.🙂 Uz teraz sa bojim sklamania.

ivet9151
12. jún 2020

@smeja1981 davali mi 5-dnovu blastu Mala som 8 vajicok z toho sa 6podarilo oplodnit ihlou na druhy den sa dve prestali delit vkladali mi jedneho pekneho cervicka a tri sledovali ale mrazit sa podarilo len jedno ostatne skoncili a kludne sa pytaj cokolvek ta bude zaujimat 😊