IVF v júni 2020
Ahojte 🙂 Plánujete niektorá podstúpiť IVF v júni 2020? Nás to čaká prvýkrát, tak som plná očakávaní a zároveň obáv, ale verím, že sa dopracujeme k vytúženému bábätku 🥰
@smeja1981 si zlata dakujem;) ja som uz predtym mala jednu stimulku.tiez slabu a vyprodukovala som.22 vajicok...a po tejto stimulke som po odbere dostala slaby ohss a nevkladalo sa ale mrazilo.cize mam za sebou aj 2 kety....a az druha stimulka a vklad cerstveho embrujka vysiel...teda trosku s problemami ale vysiel...;) a aby toho malo nebolo tak ked mal maly 2 roky a potom aj ked mal 4 som prirodzene otehotnela...prvykrat dvojicky a druhy krat jedno babo....a v oboch pripadoch som.v 12 tt potratila a to som uz mala po 40dsiatke....cize 10 rocna cesta snahy k martinkovi a potom v takomto veku plodnaaaa....no zazraky sa deju....len trosku zle skoncili...nevadiiii.mame aspon jedneho zlatusika;)))
@cucoriedkacucoriedka je mi naozaj luto, mas za sebou trnistu cestu a 10 rokov je vela. To by som asi nedala psychicky sa tym tolko zaoberat. Ja mam teraz rok co skusame, Medzitym abort v 12 tt ako ty , a teraz nic. 2 IVF neuspesne. Budem mat 40 buduci rok a koncim. Este skusim Helios slabu stimulku, davam im sancu.. Resp. sebe😉, nejako to musime dobojovat moja
@smeja1981 jaaaaj velmi ti drzim prsty....velmi...nech vam to vyjde...
@maxxim Drzim palce.😊 Ja pojdem az koncom mesiaca. Velmi sa tesim.😊
@cucoriedkacucoriedka dakujeem, ale velke nadeje si nerobim. Vsade pise, ze je sanca okolo 10%
@maxxim kedze my po 3 mesiacoch v dubaji letime domov, v den odletu 12 den si chcem spravit test, aby som vedela ako sa chovat, ci mozem dvihat batozinu a pod.Inac by som asi pockala na krv. Ale dobre ste sa rozhodli, zamestnavat hlavu niecim inym, neriesit to den a noc. Je to unavne a pomaly to nici mysel... Aspon ja to prezivam zle ak nato myslim, tak sama seba presviedsam, ze sa nic neudialo.. treba vydrzat a robit vsetko mozne...Ja mam intenzivne hodiny anglictiny, nemciny.. Zamestnavam sa..
@smeja1981 ale jeee....hoci 10 percentna ale je;) pfuj pfuj pfuj
Ahojte baby, rada by som sa k vám pridala boli sme na KET, 22.6 a to čakanie je nekonečné... Bola by som rada keby sme sa tu vzájomne podporili. 🙂😇
Tak ja som uz po vklade v pondelok mi vlozili po predlzenej kultivacii embryo uz len čakať ❤️
@nataly123365
Aj mne v pondelok držím moc palčeky 😍 kedy si objednaná na krv?
Ahojte jun je stastny mesiac mne vkladali 6.6 tiez po predlzenej kultivacii a vyslo to vsetkym moc drzim päste
@luci19317 7.7. A ty? Budes testovat?
Ahojte je tu aktuálne niekto kto čaká na stimuláciu alebo stimuluje ja čakám na menzes mal by prísť v pondelok a začínam.... Hľadám nejaké spolubojovnicky
@nataly123365 my 6.7, ešte neviem bojim sa aký by bol výsledok ale zas už som nedočkava tak možno nevydržím. A ako sa cítiš?
@luci19317 od vkladu do vcera pobedia ma bolelo podbrusko a ked som sa pohybovala tak ovela viac teraz sa to ukludnilo a ty?
Ahojte dievčatá. Mňa už zajtra čaká prvý vklad ivf ☘️ držím palce všetkým snažilkam ❤️
Ahoj. Vklad 24.6. 5 dnove zrnko 🙂 Drzim nam palce baby✊✊✊ //

@ivet9151 vies co? v poslednom casu tu ma vela ludi 2 nakoniec. Jedno ide dnu a 1 do mrazaku. Skumam preco mne pri 2 narastenych odmietli robit odber. Ale asi mali pravdu. Bola by nizka sanca, ze by nieco prezilo do 5 dna pri takychto statistikach...Tak sme dali aspon IUI. Aj ked sance tym padom rapidne klesaju..