icon

IVF v júni 2020

smajli87
20. máj 2020

Ahojte 🙂 Plánujete niektorá podstúpiť IVF v júni 2020? Nás to čaká prvýkrát, tak som plná očakávaní a zároveň obáv, ale verím, že sa dopracujeme k vytúženému bábätku 🥰

gabinka03
29. jún 2020

@kaya6 no ja simuluje dnes len tretí deň tak zatial OK ale mam také divné pocity v bruchu a unavená nejaká som viac.... V stredu mame prvú kontrolu v centre.... Ty máš aj dáke príznaky prípadného tehotenstva??

kaya6
29. jún 2020

@gabinka03 ja som asi nejaka divna lebo mne pri stimulacii nic nebolo🙈😀 drzim palce v centre a hlavne nech je vedlajsich priznakov pri stimulacii co najmenej✊
Teraz sa citim tak ako kazdy iny mesiac pred ms. 🙈 ako balon. Boli ma brucho to uz od soboty. Inak som uplne v pohode. A inak na nervy ze ako to cele dopadne. Treba hlavne pozitivne....no tak sa snazime asi kazda jedna ze? 😅

gabinka03
29. jún 2020

@kaya6 a kedy máš kontrolu krvi?? Hej tie dva týždne sú asi najdlhšie v živote ked sa čaká na výsledok... To mňa ešte len čaká dúfam že k tomu dôjde e ze budu nejaké dobré vajíčka

kaya6
29. jún 2020

@gabinka03 silno silne ti drzim palce. ✊✊✊✊ 8.7. Idem na krv

smajli87
autor
29. jún 2020

@gabinka03 neviem, či sa počíta aj deň, kedy som mala len diphereline? - ak áno, tak 5.deň, ak nie, tak 4.deň 🙂 Ale mam 6.DC, takze v stredu ma čaká prvé sono a prvá krv a dnes som bola na predoperacnom.

smajli87
autor
29. jún 2020

@maxxim už stimulujem, v stredu prvá kontrola, uvidime... 🙂

gabinka03
30. jún 2020

@smajli87 tak sme rovnako aj ja mam v stredu prvú kontrolu

maxxim
30. jún 2020

@smajli87 tak drzim moc moc palce🙂...
A ako sa citiš?

smajli87
autor
30. jún 2020

@maxxim ďakujem za opýtanie, som síce nejaká unavená, bojujem s pitím vody a dnes som sa z ničoho nič rozplakala na veci, na ktorej by som sa inak smiala, ale inak v pohodičke 😄

kaya6
30. jún 2020

Ahojte. Mam otazocku. Dnes 6.den od et a nastupila celkom solidna bolest podbruska ako na ms. Mala som.to aj 3. den. Ma niektora skusenost?

me3xena
1. júl 2020

Baby a ako je to so športom počas stimulácie ? Zajtra si začínam pichať ale neviem či môžem pokračovať v hodine jumpingu alebo nie 😊

cucoriedkacucoriedka
1. júl 2020

@me3xena bude ta boliet brucho uz len pri chodzi do schodov...ja som.citila kazdy jeden krok...ale ja som mala vela vajicok.mne moja dr odporucila chodzu.plavanie.bicykel.nic silove a namahave pre brucho

lady_o
1. júl 2020

@kaya6 Ahoj, ja som na tom podobne. Tiež 6.deň po ET a úplne rovnaké pocity ako pred MS. Aj doteraz boľavé prsia prestávajú bolieť ako zvyčajne pred MS. Uvidíme v pondelok, čo prezradí krv 🤷‍♀️

lady_o
1. júl 2020

@me3xena ja som cvičila Mojzisovej metódu, čo mi odobrili aj v CAR😊 týždeň pred punkciou som ale prestala, lebo som dosť cítila vaječníky... V podstate mi robila problém aj dlhšia chôdza

me3xena
1. júl 2020

@cucoriedkacucoriedka @lady_o dik za info, radšej si dám z jumpingom pauzu. Inak ako dlho trvala vaša stimulácia ?

smajli87
autor
2. júl 2020

@gabinka03 ahoj. Ako ti dopadla včerajšia kontrola?

kaya6
2. júl 2020

@lady_o ja v stredu. Drzim silno palce✊✊✊✊ nech to dopadne pozitivne. 😊

kaya6
2. júl 2020

@lady_o inac dnes sa citim uplne v pohode. Ako by sa nic nedialo. Rano mi to nedalo skusila som test. Negativny. Dnes som 8 dpt. Mozno skoro neviem...ale nejam tak intuicia mi hovori ze asi nic. Ms ma prist v nedelu a mne to chodi ako hodiny. Tak neviem, ty si ako na tom?

gabinka03
2. júl 2020

@smajli87 ahoj celkom fajn dávku hormónov mi nechali takú istú a vajíčka mám štyri OK a šesť maličkých.... V piatok mame ďalšiu a aj pohovor s embryologom

gabinka03
2. júl 2020

@smajli87 a co tebe na kontrole??

lady_o
2. júl 2020

@me3xena ja som mala dlhý protokol, od 23.dna cyklu... Tie injekcie nemali konca kraja, ale dali sme to 💪😁

lady_o
2. júl 2020

@kaya6 ďakujem, aj ja budem v stredu držať palce, nech nám to pekne vyjde 😊😊
To som rada, že ti to prešlo 😊🙏
Ja mam dnes dostať ms oficialne, brucho pobolieva rovnako a začala som slabucko spinit. Radšej som volala hneď do CAR a vraj to nie je nezvyčajné. Tak verím, že sa malinke len uhniezduje a všetko bude v poriadku 😊😊

kaya6
2. júl 2020

@lady_o Super. Tak to velmi drzim palce. 🤗😊😊😊✊ a testovala si uz ? Ci cakas na krv.

me3xena
2. júl 2020

@lady_o ja si dnes idem pichnúť prvú injekciu gonalu tak sa trochu bojim ale verím tomu, že každá ďalšia bude už malina 😉 nerobili sa ti modriny na bruchu ?

lady_o
2. júl 2020

@kaya6 ďakujem, podobne ❤️... Netestovala... Som si povedala, že najskôr v nedeľu... Chcela by som sa predpripraviť na pondelok... Ale už mám doma testy, tak som po nich pokukovala. Ty budeš este testovať? 😊😊

lady_o
2. júl 2020

@me3xena to dáš ľavou zadnou 😊 mam panicky strach z injekcií, no babka bola sestrička, tak som aj pregnyl do svalu riešila a nou 😊 ja som začínala s diphereline a potom sa pridali ďalšie dve, všetko do brucha... A modrinky som niekedy mala. Ku koncu ma už bolela snáď každá ta injekcia😅😅 Ale nie je to nič, čo by sa nedalo zvládnuť 😊😊

kaya6
2. júl 2020

@lady_o mas moju uctu👍👍😉. Ja som si tiez povedala ze vydrzim presne tak ako ty, ale potom prisli tie bolesti a nevydrzala aom a testla🙈 verim ti ze ta ruka svrbi nad testom. Ale ked neprisla ms tak je dobre nie? Teoreticky. No kazdopadne v nedelu by (ne)mala prist ms tak potom to skusim. A pred krvou urcite. A ako sa citis?

smajli87
autor
2. júl 2020

@gabinka03 vzali mi krv aj na covid test, na pravej strane mám dva veľké, dva menšie a na ľavej strane zatiaľ 6, tiež mi nechali množstva a zajtra idem opäť krv + sono a manžel ešte na covid test. Nikdy predtym ma sono nebolelo, ale teraz ked vaječníky makaju o 106, tak mi nebolo všetko jedno 😅

lady_o
2. júl 2020

@kaya6 som si povedala, že musím vydrzat 😁 ak ti mam pravdu povedať, nebolo mi všetko jedno, keď som zistila, že som začala spinit... Ale super je to, že "menštruačné" bolesti brucha už nemám, tak som rada a vravím si, že to je iste uhniezdovanie. Už sama sebe nadávam, že sa stále sledujem 🙈🙈. Ešte ale mame zadné dvierka - jedného mrazacika... Tak týmto dvom, ktoré prežili, dosť verím 🙏
A ty ako? Máš nejaké tipy na odreagovanie sa? 😁😁

lady_o
2. júl 2020

@smajli87 som sa pousmiala na tvojom príbehu zo sona ... Mne, keď robia sono hocikedy pred ovu, vždy ma to boli, ale keď som bola na poslednom sone pred punkciou, už som kňučala 😅😅 doktorka mi povedala, že vie, že to boli a v tu chvíľu pichla ten prístroj ešte hlbšie k vaječníku 😂 predstavovala som si, ako ju hryziem do ruky... A pomohlo to ☝️ inak som mierumilovna 😁😁