IVF v júni 2020
Ahojte 🙂 Plánujete niektorá podstúpiť IVF v júni 2020? Nás to čaká prvýkrát, tak som plná očakávaní a zároveň obáv, ale verím, že sa dopracujeme k vytúženému bábätku 🥰
@gabinka03 ja som asi nejaka divna lebo mne pri stimulacii nic nebolo🙈😀 drzim palce v centre a hlavne nech je vedlajsich priznakov pri stimulacii co najmenej✊
Teraz sa citim tak ako kazdy iny mesiac pred ms. 🙈 ako balon. Boli ma brucho to uz od soboty. Inak som uplne v pohode. A inak na nervy ze ako to cele dopadne. Treba hlavne pozitivne....no tak sa snazime asi kazda jedna ze? 😅
Ahojte. Mam otazocku. Dnes 6.den od et a nastupila celkom solidna bolest podbruska ako na ms. Mala som.to aj 3. den. Ma niektora skusenost?
Baby a ako je to so športom počas stimulácie ? Zajtra si začínam pichať ale neviem či môžem pokračovať v hodine jumpingu alebo nie 😊
@me3xena bude ta boliet brucho uz len pri chodzi do schodov...ja som.citila kazdy jeden krok...ale ja som mala vela vajicok.mne moja dr odporucila chodzu.plavanie.bicykel.nic silove a namahave pre brucho
@cucoriedkacucoriedka @lady_o dik za info, radšej si dám z jumpingom pauzu. Inak ako dlho trvala vaša stimulácia ?
@kaya6 ďakujem, aj ja budem v stredu držať palce, nech nám to pekne vyjde 😊😊
To som rada, že ti to prešlo 😊🙏
Ja mam dnes dostať ms oficialne, brucho pobolieva rovnako a začala som slabucko spinit. Radšej som volala hneď do CAR a vraj to nie je nezvyčajné. Tak verím, že sa malinke len uhniezduje a všetko bude v poriadku 😊😊
@me3xena to dáš ľavou zadnou 😊 mam panicky strach z injekcií, no babka bola sestrička, tak som aj pregnyl do svalu riešila a nou 😊 ja som začínala s diphereline a potom sa pridali ďalšie dve, všetko do brucha... A modrinky som niekedy mala. Ku koncu ma už bolela snáď každá ta injekcia😅😅 Ale nie je to nič, čo by sa nedalo zvládnuť 😊😊
@lady_o mas moju uctu👍👍😉. Ja som si tiez povedala ze vydrzim presne tak ako ty, ale potom prisli tie bolesti a nevydrzala aom a testla🙈 verim ti ze ta ruka svrbi nad testom. Ale ked neprisla ms tak je dobre nie? Teoreticky. No kazdopadne v nedelu by (ne)mala prist ms tak potom to skusim. A pred krvou urcite. A ako sa citis?
@gabinka03 vzali mi krv aj na covid test, na pravej strane mám dva veľké, dva menšie a na ľavej strane zatiaľ 6, tiež mi nechali množstva a zajtra idem opäť krv + sono a manžel ešte na covid test. Nikdy predtym ma sono nebolelo, ale teraz ked vaječníky makaju o 106, tak mi nebolo všetko jedno 😅
@kaya6 som si povedala, že musím vydrzat 😁 ak ti mam pravdu povedať, nebolo mi všetko jedno, keď som zistila, že som začala spinit... Ale super je to, že "menštruačné" bolesti brucha už nemám, tak som rada a vravím si, že to je iste uhniezdovanie. Už sama sebe nadávam, že sa stále sledujem 🙈🙈. Ešte ale mame zadné dvierka - jedného mrazacika... Tak týmto dvom, ktoré prežili, dosť verím 🙏
A ty ako? Máš nejaké tipy na odreagovanie sa? 😁😁
@smajli87 som sa pousmiala na tvojom príbehu zo sona ... Mne, keď robia sono hocikedy pred ovu, vždy ma to boli, ale keď som bola na poslednom sone pred punkciou, už som kňučala 😅😅 doktorka mi povedala, že vie, že to boli a v tu chvíľu pichla ten prístroj ešte hlbšie k vaječníku 😂 predstavovala som si, ako ju hryziem do ruky... A pomohlo to ☝️ inak som mierumilovna 😁😁

@kaya6 no ja simuluje dnes len tretí deň tak zatial OK ale mam také divné pocity v bruchu a unavená nejaká som viac.... V stredu mame prvú kontrolu v centre.... Ty máš aj dáke príznaky prípadného tehotenstva??