IVF v júni 2025
Ahojte , bola som v podobných skupinách pri stimulácii v januári a pri KET v marci. Tento krát zakladám diskusiu pre ženy, ktoré do toho idú teraz v júni. Nás zajtra čaká ultrazvuk - kontrola, prebratie protokolu a liekov. Budem rada, keď sa pridáte do diskusie a budeme zdieľať svoju cestu za vytúženým bábätkom.
@krispp Ale naozaj..neuvažovala si nad aj inou klinikou? Keby to nevyšlo v Repromede? Ja som tiež s Reprofitom spokojná. Vedeli dobre nastaviť liečbu a odporučiť co by sa dalo.
@anna243 uvažovala, ale asi nikde mi tie vajíčka nevyčaruju. Tešila som sa že sa posúvame že máme injekcie a pôjde to a nakoniec vôbec žiadna reakcia tých folikulov...to sklamanie je vždy najhorsie
@katbog nejaka šanca tam je nevzdávaj sa 🙂 Skús brať inofolic a Q10 .To mi radila moja lekárka, že je dobré na podporu kvality vajíčok. Prepáč, že sa pýtam ale robili vám nejakú genetiku s partnerom? Niekedy sa tam ukáže že je problém.
@krispp beriem všetko už 3/4 roka. Genetiku mi nerobili zatiaľ. Bola dom len u endokrynologa a chystám sa na imunológiu
@krispp beriem všetko už 3/4 roka. Genetiku mi nerobili zatiaľ. Bola dom len u endokrynologa a chystám sa na imunológiu
@katbog ahoj, nezufaj..hlavne nechod do dalsieho ivf bez vsetkych vysetreni..bez skusit do brna, iny pohlad na vec castokrat pomoze. Ake mas Amh ?geneticky v 31 rokoch nemusia byt tie vajicka zle mozno si mala len zle nastavenú stimuláciu a odber..my tiez ideme do 2.ivf lebo sme nemali ziadne embryo ale bolo oplodnenych vsetkych 6 vajicok..
@nuna92 ano, dnes som mala odber. Odber bol iba z jedneho vajecnika a mala som 8 folikulov a z toho 7 zrelych vajicok.
@magnumka11 a uz si skusala testovat?😍
@krispp nechcela by si skusit este ine centrum? Je to malicko ale este stale nie na zahodenie 🙂 hlavu hore mozno prave ani tie najvyssie davky nie su to najvhodnejsie. Ja som mala teraz pri soft stimulaci lepsi vysledok ako pri normalnej. Sice ostalo len jedno embryko ktore uvidime ci sa uchyti ale uz je to posun. Prvy krat sme mali len 2 vajicka a aj to vyvoj zastaveny na druhy den. Teraz sa musime zamerat na to preco sa tak zle vyvijaju embryka pomaly. Zo 6 len jedno to dotiahlo na 2BB a ostatme vylucene z kutlviacie lebo sa delili pomaly. Urcite este nevesaj hlavu 🙂
@monula333 drzim palce nech je to embryjko víťazne🍀
@klarabohun77 ahoj, neskusala som sa uz testovat. Dnes je 7 den od vkladu, tak sa este bojim testovat, aby som nebola sklamana.
@monula333 drzim palce nech je to embryjko víťazne🍀
@klarabohun77 dakujem kraaaasne modlim sa aby to vyslo 🙂 aby to vyslo naaaam vsetkym ❤️❤️
@katbog ahoj, nezufaj..hlavne nechod do dalsieho ivf bez vsetkych vysetreni..bez skusit do brna, iny pohlad na vec castokrat pomoze. Ake mas Amh ?geneticky v 31 rokoch nemusia byt tie vajicka zle mozno si mala len zle nastavenú stimuláciu a odber..my tiez ideme do 2.ivf lebo sme nemali ziadne embryo ale bolo oplodnenych vsetkych 6 vajicok..
@klarabohun77 mám čerstvých 26 a AMH 0,2. Určite si davam pauzu a skúsime možno Brno. Uvidíme čo bude
@klarabohun77 dnesne testovanie- 9 den od vkladu. Snad to nie je pozostatok Ovitrelle 😊
@klarabohun77 dnesne testovanie- 9 den od vkladu. Snad to nie je pozostatok Ovitrelle 😊
@magnumka11 jemine to su krasne spravy, len nech silnie budem drzat moc palce😍
Ahojte, tak to jedno emryjko vydržalo, je už aj zamrazene 🥹
To rada čítam také dobré správy, my sme dnes neodchádzali s dobrou správou z Brna, nechápem, že prečo mám pri softe 16 folikulov- naozaj som chcela málo a kvalitné a teraz to vyzerá , že sa nám to naozaj nepodarí...dnes som si pichla posledný Meriofert a dali mi ešte dve,ďalšia kontrola vo štvrtok, je ich veľa ale sú malé....a to na prvom ultrazvuku sa vyjadrila Simoneto, že ako som dobre zareagovala na lieky a teraz prd z toho a ani mi nezvýšili žiadnu dávku
To rada čítam také dobré správy, my sme dnes neodchádzali s dobrou správou z Brna, nechápem, že prečo mám pri softe 16 folikulov- naozaj som chcela málo a kvalitné a teraz to vyzerá , že sa nám to naozaj nepodarí...dnes som si pichla posledný Meriofert a dali mi ešte dve,ďalšia kontrola vo štvrtok, je ich veľa ale sú malé....a to na prvom ultrazvuku sa vyjadrila Simoneto, že ako som dobre zareagovala na lieky a teraz prd z toho a ani mi nezvýšili žiadnu dávku
@kuggis co znamena, ze su male?kolko Mm maju??kolkaty den stimulácie si? Toto bola tvoja druha kontrola?
@kuggis co znamena, ze su male?kolko Mm maju??kolkaty den stimulácie si? Toto bola tvoja druha kontrola?
@klarabohun77 nepovedal mi ako malé sú (Štelc) ale bol mi vrcholne nesympatický a potom zatrel , že mám si dať inú stimuláciu, pri tom s prepáčením hovno vie , tú kartu si ani neprečítal, a pre niečo som sa s Kozumplikom dohodla , pozná moju anamnézu a už som ho od konzultácie nevidela, sa naozaj môžem ..... na celý Reprofit
@klarabohun77 nepovedal mi ako malé sú (Štelc) ale bol mi vrcholne nesympatický a potom zatrel , že mám si dať inú stimuláciu, pri tom s prepáčením hovno vie , tú kartu si ani neprečítal, a pre niečo som sa s Kozumplikom dohodla , pozná moju anamnézu a už som ho od konzultácie nevidela, sa naozaj môžem ..... na celý Reprofit
@kuggis a kedy robi kozumplik? Pytaj si ho, mne povedali, ze ak budem chciet nejakeho konkrétneho dr a bude vtedy robit tak ma k nemu daju.tento system tam maju otrasny naozaj.ach..kolkaty den stimulácie si?
@kuggis a kedy robi kozumplik? Pytaj si ho, mne povedali, ze ak budem chciet nejakeho konkrétneho dr a bude vtedy robit tak ma k nemu daju.tento system tam maju otrasny naozaj.ach..kolkaty den stimulácie si?
@klarabohun77 11 deň stimulácie, neverím im ani to , lebo minule mi povedala do telefónu, že tam nebude a potom som ho videla na chodbe
@magnumka11 jemine to su krasne spravy, len nech silnie budem drzat moc palce😍
@klarabohun77 dakujem krasne 🥰 budem teraz testovat asi kazde rano a v piatok musim ist na krv, tak uvidim ako bude 😊
@klarabohun77 11 deň stimulácie, neverím im ani to , lebo minule mi povedala do telefónu, že tam nebude a potom som ho videla na chodbe
@kuggis on nemusel mat len ordináciu…mne to na recepcii hovorila..uvidis mozno vsetko dobre dopadne, skoda ze si sa nespytala kolko maju Mm..ja som napr minule stimulovala az do nejakeho 16-17 dna
@kuggis on nemusel mat len ordináciu…mne to na recepcii hovorila..uvidis mozno vsetko dobre dopadne, skoda ze si sa nespytala kolko maju Mm..ja som napr minule stimulovala az do nejakeho 16-17 dna
@klarabohun77 ja neviem, že či to súvisí aj s mojím prirodzeným cyklom alebo ako, lebo normálne ovulujem 20 deň cyklu, ale to sa ma tiež nikto nepýtal na poslednej kontrole ...a nechápem tak isto , že prečo mám 16 folikulov, viac ako s Bemfolou , keď toto má byť soft...
@klarabohun77 ja neviem, že či to súvisí aj s mojím prirodzeným cyklom alebo ako, lebo normálne ovulujem 20 deň cyklu, ale to sa ma tiež nikto nepýtal na poslednej kontrole ...a nechápem tak isto , že prečo mám 16 folikulov, viac ako s Bemfolou , keď toto má byť soft...
@kuggis ak mas priradenu koordinátorku, napis jej vsetky tvoje otazky. Moja koordinátorka to aktivne vzdy preberie s mojim vybratým dr tak tvoja by to mala prebrat s kozumplikom myslim kedze ti nastavil on stimuláciu. Naozaj ja ju mam taku zlatu ze ona hned pohotovo reaguje riesi. Minule dokonca dotoho zakomponovala aj otevrela..no kazdopadne pristup je tam strasne divny, treba si vsetko overovať, pytat sa…triafajú totalne naslepo..ved predsa ide o brutalne prachy a psychicky i fyzicky narocnu cestu..ak nie si spokojna s Koordin tak si ju daj zmenit.
@kuggis …a este jedna vec, mozno to neznamena nic zle len stelcl poste poznamenal ze su zatial male
@kuggis …a este jedna vec, mozno to neznamena nic zle len stelcl poste poznamenal ze su zatial male
@klarabohun77 skúsim ďakujem
@klarabohun77
Pravý vaječník 1x11, 1x10, 2x9, 2x8
Levý vaječník 1x15, 1x11, 1x10
Kozumplík má do budúcej stredy dovolenku tak mám aj tak smolu...
@klarabohun77
Pravý vaječník 1x11, 1x10, 2x9, 2x8
Levý vaječník 1x15, 1x11, 1x10
Kozumplík má do budúcej stredy dovolenku tak mám aj tak smolu...
@kuggis tie 4 budes mat urcite uvidis ja som mala tiez cca 11mm na 11.den, len potom to uz islo rychlo a niektore boli uz moc velke. Drzim palce
@kuggis tie 4 budes mat urcite uvidis ja som mala tiez cca 11mm na 11.den, len potom to uz islo rychlo a niektore boli uz moc velke. Drzim palce
@klarabohun77 ďakujem
Ahojte, dnes som bola u svojej obvodnej gynekologicky pre lieky a spytat sa, ci mi zoberie v piatok krv na hcg a ona mi ju rovno zobrala, aj ked mam dnes iba 10 den od vkladu a poobede mi volala, ze mam krasne vysoke hodnoty hcg 😊 takze sa to podarilo 😊 kazdej jednej prajem, aby sa to podarilo co najskor 🥰 tiez som si presla velkym sklamanim z prveho IVF, ale vdaka Reprofitu v Brne mam konecne usmev na tvari, aj ked sa velmi bojim. Este nemam vyhrate, ale verim, ze vsetko dobre dopadne. V Brne mame este jedneho mrazacika, tak verim, ze ho pouzijeme az o 2 roky, ked budeme chciet surodenca😊
Ahojte, dnes som bola u svojej obvodnej gynekologicky pre lieky a spytat sa, ci mi zoberie v piatok krv na hcg a ona mi ju rovno zobrala, aj ked mam dnes iba 10 den od vkladu a poobede mi volala, ze mam krasne vysoke hodnoty hcg 😊 takze sa to podarilo 😊 kazdej jednej prajem, aby sa to podarilo co najskor 🥰 tiez som si presla velkym sklamanim z prveho IVF, ale vdaka Reprofitu v Brne mam konecne usmev na tvari, aj ked sa velmi bojim. Este nemam vyhrate, ale verim, ze vsetko dobre dopadne. V Brne mame este jedneho mrazacika, tak verim, ze ho pouzijeme az o 2 roky, ked budeme chciet surodenca😊
@magnumka11 gratulujem 😇 ja som dnes volala do GF a naše jedno zamrazene embryo je skvelej kvality 3AA, takze asi posuniem vklad, dam si 2-3 mesiace pauzu a pôjdeme na ďalšie 1-2 odbery vajíčok ☺️
@magnumka11 gratulujem 😇 ja som dnes volala do GF a naše jedno zamrazene embryo je skvelej kvality 3AA, takze asi posuniem vklad, dam si 2-3 mesiace pauzu a pôjdeme na ďalšie 1-2 odbery vajíčok ☺️
@katbog dakujem 😊 ja som mala toto embryo 3AB a velmi som sa bala, ci sa uchyti, ale nastastie sa uchytilo. Ak tomu dobre chapem, tak chces mat co najviac embryi? Nam sa podarili iba dve embrya, ale lepsie ako pri prvom ivf, tam som mala jedno embryo a to zastavilo vyvoj na treti den a nezostalo mi nic.

@anna243 ahojte, tak dnes mame už len jedno embryo, som zdrvena. Jedno nemalo ani geneticky materiál, dve sa neoplodnili a jedno má dnes jeden deň, musí to vydržať do utorka. Takze rovnaký scenár ako naposledy kedy sa prestalo vyvíjať. Takze čakám do utorka, ale nedávam tomu veľkú nádej. Neviem ako pokračovať. Rozmýšľame nad Brnom ale čo tam narobia keď mám tak malu rezervu? Tu už nikto nezmeni. Odrádza má tá vzdialenosť a cestovanie.
@katbog nejaka šanca tam je nevzdávaj sa 🙂 Skús brať inofolic a Q10 .To mi radila moja lekárka, že je dobré na podporu kvality vajíčok. Prepáč, že sa pýtam ale robili vám nejakú genetiku s partnerom? Niekedy sa tam ukáže že je problém.