IVF v Septembri 2018
Ahojte 😊 Tak po neuspesnom IUI mame cca v strede septembra IVF. Je tu niekto komu to vychadza tiez na september?
@luciam11 ja sa snažim už 8 rokov tak snad naš posledny mrazačik zabojuje a budem sa aj ja tešit z toho,že som mamina.Už to je uspech,že mam dve čiarky a uvidime ako dalej budem pokračovat
@janulka232 a take krásne II , wau!! to je veeeľmi dobre znamenie, že sú také výrazne už hneď zo začiatku. Neboj, bude to v poriadku! Len na seba davaj pozor.
@luciam11 my uz cakame 4 roky :D
ale, je tam pozitívum, že konečne si dám horúci kúpeľ a dám si trošku vínka dnes, aj za vás 😃 😃 😃 (nieže by som bola alkoholička:D , ale tak pre kľudnenie, na rozmýšľanie.. a kedže vy nemôžete... :D )
@kikuska9935 mňa to tiež tak nejako obchádza zatiaľ, alee držím stále zubami nechtami 😉, zakiaľ ta možnosť stále je...
@kikuska9935 je mi to ľúto tak som dúfala a verila že tento krát vám to vyjde. Nevadí super ze to berieš s nadhľadom určite aj na vás čaká to vaše baby len teraz asi nebol ten správny čas ale verím a dúfam ze už ďalší krát keď sa do toho supnete bude test už konečne pozitívny a vy sa dočkáte toho svojho malého anjelika ❤️
@lajla89 jaaj moja, zlata si 🙂 ty potom urcite daj vediet, ako si na tom,... ja vas tu budem sledovat :D
@lajla89 ďakujem veľmi pekne
@kikuska9935 mrzí ma to že vám to nevyšlo si silná a na ďalší krát sa vám to podarí budem držať palce
🙂 8.10.2018 sme objednaní na dalsiu konzultáciu, že ako dalej 🙂
@kikuska9935 juj. Mrzi ma to... 😢. Ja idem po antibiotikach 10.10.na konzultaciu. Som zvedava co bude
Prave som narazila nahodou na tuto diskusiu a normalne mi slzy vyhrkli ...čo ste všetko dokazáli, prežili, zvládli v túžbe za bábätkom...veľmi vám všetkým zo srdca prajem aby ste sa mohli tešiť z krásnych drobčekov 🙂 PS: My sme čakali na nášho prvého chlapčeka 5 rokov...ja som to nechala na "vyššiu moc" a keď som si povedala, že asi mi nebude súdené byť mamou tak som si pred Vianocami našla //...druhý Andrejko potom prišiel ani neviem ako 🙂 Takže verím, že aj u vás to dopadne takto šťastne....ešte ma napadlo, začal som cvičiť hromonálnu jogu kvôli štítnej žľaze a vraj má veľmi dobrý vplyv organizmus ked sa nedarí otehotnieť...
@kikuska9935 držím palce uvidíš dobre bude
@kikuska9935 a mozem sa spytat aky mate s partnerom problem ??dakujem
@beam13 🙂 niekde som to uz rozpisovala.... snazime sa uz 4 roky.... mne v 16 tich vyberali cystu z vajecnika a odstranili mi aj kus praveho vajecnika, v 20. mi robili konizaciu krcka maternice, v 25. mi robili prefuk vajcovodov.....tak rok nato sme sa dali do GINFIVU, chosime tam od tohto febrara, tam mi zistili PCOS. nakolko ma manzel ukazkovy spg zakazdym, tak sme skusili teraz v juny IUI, no nic z toho, tak sme chceli vyskusat IVF. ktore sme absolvovali tento mesiac, no po vcerajsej krvi ani z tohoto pokusu nam nevyslo babatko.... po stymulke mi odobrali 7 oocytov, ale len 4 boli zrele, z toho sa podarilo ICSI oplodnit len 3 a do druheho dna prezilo len 1 patbunkove a to mi hned aj vlozili bez PK.
@kikuska9935 jaj žena máš za sebou toho dosť veľa ale obdivujem ťa aká si silná a že sa nevzdavas
@katrena1312 dakujem moja 😘
Jaaaaj...teraz citam moj prispevok 😂 som pisala rychlo v praci na tajnasa a same chyby 😂😂😂 keby to videla dajaka slovencinarka 😂😂😂
@kikuska9935 držím palce
@lajla89 držím palce aby to dobre dopadlo
@lajla89 super držim palce.Ja o chviku budem vediet vysledok z hcg tak dost som nervozna.A to si ktory den od vkladu?
@lajla89 držím palce, nech ti to vyjde 😉🙏🙏🙏🙏🙏🙏
@janulka232 potom nám daj vedieť, ako si dopadla 🙂 🙏🙏🙏🤰
Tak baby na 10 den hcg mam 177 dufam,že je to ok
@janulka232 to je dobre hcg
@janulka232 jej blahoželám k dobrému hcg len nech ti krásne stúpa 🙏 ja som 7den po vklade tak dúfam ze sa tiež budem tešiť s krásne rastúceho hcg 😊

@kikuska9935 hlavu hore moja, uz si si prešla celým tym procesom, tak uz vieš do čoho pôjdeš. Na druhý krat uz budeš uvoľnenejšia, priebeh poznáš a budeš možno viac v klude a uvidis, ze sa zadarí🙂