IVF v Septembri 2018
Ahojte 😊 Tak po neuspesnom IUI mame cca v strede septembra IVF. Je tu niekto komu to vychadza tiez na september?
@lajla89 ved super na 7 den už maš ducha na teste.Dakujem a určite aj ty sa budeš tešit z hcg.A ty kedy ideš na krv
babušky, koľko po vklade blastocysty Vám bolo vidno pozitivny tehu test? mne na 7 DPO snehovo biely.. :(
@luciam11 Mne ukazalo na 8 den pekne dve čiarky.Ale moja ved nič ešte nemusi byt stratene ešte sa možu objavit dve čiarky ešte to može byt skoro
@janulka232 jani, aj si mala nejake priznaky, lebo ja necitim absoluuutne nic... :(
@luciam11 mna od začiatku strašne boleli križe a to ešte do teraz dost bolia a brucho ma až teraz začalo pobolievat
@janulka232 mna zo zaciatku tiez boleli krize a pichalo ma v bruchu a potom ma aj bolelo a teraz nic..voobec
@janulka232 na krv idem až 5.10 😊😊
@luciam11 moja ešte nestresuj🙂 ešte nič nie je stratene.Aj ty ideš o chvilku na krv nie?
@luciam11 ahoj mne vkladali 4dnovu morulu. 21.9.(piatok) som mala vklad a dnes som testovala a bol tam slabý duch. Ale neboj sa ze je test snehobiely veľa babám sa ukázali //až na 9-10den takže nezúfaj a mysli pozitívne ❤️ a dokonca sú aj také ktorým neukázal test ale hcg mali pekné takže kým nemáš krv nie je nič stratené 🙏
@janulka232 v stredu idem na krv
@lajla89 babulky dakujem za povzbudenie, ešte, že Vás mááám 😘 lajli gratulujeeem ❤👏
Ahojte babulky 🙂 ako sa máte? ja už ledva čakam buduci pondelok, ze ako to bude s nami dalej 🙂
No dievcata ja uz som po konzultacii.. cize prve ET chemicka gravidita, druhe KET negativne.. poslala ma dr na hematologiu do nr, aj na reproimuno k dzurilovej a este aj k nim na krv.. cize ket v nedohladne 😔
@normab jaaj moja, tka to mi je luto .. :(
ale nevzdavame sa 🙂
hlavu hore a ideme dalej !!! 🙂
@kikuska9935 veru ani ideme dalej..len som zostala taka smutna z toho..aj vondrakova bola taka znechutena 😂 a tak aspon ma poslala niekde..ze bez toho ma na dalsi ket nepusti 😈
@normab no som zvedava co povie nam Vondrakova bud tyzden 😃
vsak aspon budete mat vsertky vysetrenia abudete vediet ze preco....
pozri mne po stimulacii zostalo 1 embryo.... tak ja na ket ist ani nemozem...musim znovu od uplneho zaciatku... -stimulacia, predoperacne, opu,,et.... :/
aj ja som z toho smutna, ze nam to nevyslo, ale nejak sa to snazim ututlat... ze nabuduce 😃
a predstav si, ze s jednou babou sme to cele absolvovali spolu, stimulka, kontroly v nr, opu, et... uplne vsetko proste aj na odber krvi sme boli spolu, a jej to vyslo... kazda sme iné...
@kikuska9935 no hadam sme uz aj my na rade.. veru kazda iny problem, ale trapenie je take iste.. ja teraz uz viem, ze chyba je vo mne, kedze sa nevedia uchytit 😔 som zvedava ci nieco odhalia na tych vysetreniach.. daj vediet co ti navrhne..chces ist hned do stimulky??
@normab no uz by bolo na čase :D neviem co mi povie, akurat mi konci MS.... uvidime, co navrhne ona a potom ako sa rozhodnem ja :D
Ahojte, ja som dnes bola na kontrole po predcasne ukoncenej stimulacii kvoli OHSS pred troma tyzdnami a doktor dnes vravel, ze je vsetko ok a od 3.10 začínam odznovu s Duphastonom. Dúfam že teraz to už dotiahneme do úspešného konca 🙂
@ivik6 držím palce 🙂
@kikuska9935 ďakujem🙂
@kikuska9935 no som zvedava napis potom 😉
babule, tak ja test ako sneh 😠 tak ideme ďalej, v stredu idem na krv, tie ktoré ste boli viackrát na ket....môžem isť na vklad hneď s ďalším cyklom, či?
@kikuska9935 prečo nemôžeš ísť na ket s 1embryom mne vkladali len jedno a uchutilo sa
@katrena1312 kika mala len jedno embryjko, et bol len nevysiel 😔
@katrena1312 môže to jedno jej vložili pri ET a nevyšlo to☹️ takže kvôli tomu musí ísť od znovu celú stimuláciu a nejde na KET lebo nemá bublinky
@normab aha chápem zle som to pochopila

@kikuska9935
@katrena1312 ďakujem baby ❤️❤️❤️❤️