IVF v Septembri 2018
Ahojte 😊 Tak po neuspesnom IUI mame cca v strede septembra IVF. Je tu niekto komu to vychadza tiez na september?
@luciam11 tak je mi to luto,ale bolo by to super keby krv prekvapila.Ja som teraz prvy krat išla hned po dalšiej ms na dalši ket a to vyšlo.Ved 10 augusta jeden ket a 17 septembra dalši vklad
@katrena1312 lebo mne to 1 hned vlozili (et)
@kikuska9935 @lajla89 @normab dikes baby 😂 ste zlate 😘
@kikuska9935 chcem sa ti ospravedlniť nechcela som ti ublížiť ani nijako sa ťa dotknúť viem aké ťažké je to pre nás snazilky
@katrena1312 nemáš sa za čo ospravedlnovat 🙂 a nedotkla si sa ma :D klud 🙂 ja som taka optimistka :D :D D:
Ahojte baby konečne zistili prečo krvacam občas krvná zrazenina hematom robí problémy ale bábo je v poriadku tak dúfam ze sa strebe
@lajla89 uz si si robila tt? 🙂
@katrena1312 tak nech je všetko ok hlavne ❤️
@kikuska9935 ano už som si od vtedy robila ešte 2 x a pekne silnie vrchný je dnešný v strede je nedeľný a spodný je piatkový 😊
@lajla89 pekne testiky o chviločku krv🙂
Áno už v piatok 😊 🙌🙌 ❤️❤️❤️
Baby o par dni ma caka opu..zacinam sa bat narkozy a toho vsetkeho okolo..chcem sa spytat pocas zakroku intubuju ci davaju len masku?
@ivik6 to len ja som bola hore hned ked ma doniesli na izbu? 😂😂😂 baby ma izbe vraveli ze ani nie 5 minut na to ako ma doniesli som uz s nimi kecala 😂 ja som spala az doma navecer 😂
@lajla89 krasa moja 😊 gratulujem ti z celeho ❤ kolkaty si dnes den? Este aby to neboli dvojky 😊😊😊
@kikuska9935 ja tiez hned hore..bola som tretia a baba, co bola prva, tu musel lekar zobudit, ked prisiel kontrolovat 😂 ja som sa prebrala na bolest a na plac..lebo som citila, ze ma boli brucho, ale vlastne som bola oblbnuta a zo spania som plakala, ze mi predcasne praskli foliky..toho som sa totiz strasne bala..ale oblbnuta som nasla telefon a veselo pisala na messenger muzovi aj kamoske..citatelne to ale nebolo 😂
@normab no mne vobec nic nebolo :D ja som hned bola hore 🙂 ani ma nic nebolelo.... mozno to bude tym, ze mna uz 4.x uspavali :D :D :D len ked nam doniesli prepustaciu spravu, tak merali tlak a uz som bola taka vysusena, ze mi tlak zisiel na 60/41 :D tak mi rychlo dala sestricka pohar vody..potom uz bolo vsetko ok a sla som domov :D ( este boli baby po mne, tak na tych som sa smiala, lebo rozpravali mimo :D
@kikuska9935 ďakujem tak posledný bol testovaný na 11den po ET 😊😊tak dúfam ze dvojičky to nebudú nakoľko sme dávali len jedno ale človek nikdy nevie môžu byť aj jednovajecne ale to by už asi na začiatku vedeli keď mi vkladali či? 😬😁
@lajla89 v niektorej diskusii som videla tento pripad 🙂 babe vlozili 1 a kym islo na sono, tak uz bolo rozdelene na 2 🙂
@kikuska9935 fúú ani nestras 😂😂 lebo aj na mojej aj na manželovej strane mame v rodine 2jky 😬😬nevadí aj keď budu nejak to zvládneme 😁😁

@normab 😊😊ani by som nepísala aj ja len mi nejak neaktualizovalo stránku a som nevedela ze už ty si objasnila dôvod 😊😊