IVF v Septembri 2018
Ahojte 😊 Tak po neuspesnom IUI mame cca v strede septembra IVF. Je tu niekto komu to vychadza tiez na september?
Dievčatá, kto by mal záujem predám načaté pero GONAL 450 IU, použité je z neho len 112,5 jednotiek, takže v ňom ostalo 337,5 jednotiek plus nejaká rezerva aká býva v každom pere. Uskladňované v chladničke, exp. do 4/2019. Možný aj osobný odber v Banskej Štiavnici, alebo vo Zvolene. Cena 50 Eur.
A tiež predám 21 vrecúšok s práškom INOFOLIC, exp. do 1/2021, cena 10 Eur.
@kikuska9935 no aj radostí aj starosti 😁😁😬😬 ale aj keď budú my to zvládneme 😊aj keď radšej by som bola ak by bolo len jedno 😋
@luciam11 ahoj bola si na krv?
Tak baby teším sa veľmi hcg 1300 v utorok mam kontrolnú krv ❤️ Držím vám palce aby konečne prišla rada aj na Vás veľa ste si toho prežil, preskákali tak nech sa konečne ten maličký uzlicek aj na vás usmeje prajem každej z Vás z úprimného ❤️ budem tu sem tam nakukovat aby som vedela ako sa vám darí 😘
@lajla89 jej super tešim sa s tebou.Maš krasne vysoke čislo.Gratulujem a občas napiš ako sa Vam dari 🙂
@janulka232 ďakujem 😍😍určite sa ozvem 😊
@janulka232 Ahoj Jani, ano bola,negativna. Uz som zacala novy cyklus a 19 idem na ultrazvuk. Budu vkladat 2.
Ahojte,kedze nam vysli prve pokusy,ostali mi 2injekcie Ovitrelle 250,ak by mal nikto zaujem za 17e kus,rada posuniem 🙂 a drzim vsetkym palce ;)
Ahojte zienky, po IVF stimulacii nam zostalo cele balenie injekcii Decapeptylu a 550 j z pera Gonal...predam za symbolicku sumu 30€ vsetko dokopy 🙂
@luciam11 no super verim,že už to dopadne dobre
@janulka232 dakujem jani, za podporu ❤
@kikuska9935 ahojky. No ako dnes?
@luciam11 ja som bola dnes na kontrole.Tak už mam gestačny vak a žlte teliesko.Ešte si musim počkat na srdiečko
@janan82 Ahoj 🙂 no , tak vysvitlo, nakoniec , ze som nemala len tolko folikulov, ale az 23 , no skoro vsetky boli prázdne (az na tých 7) ... tak doktorka nam navrhla, zmenit protokol na dlhý ale s tymi liekmi, ktore som aj brala. tak od vcera beriem duphaston, potom ma prist MS, potom zasa duphaston a 12.11.2018 mám ist do NR pre lieky, ktore si zacnem pichat este pred tou novembrovou MS a OPU vidi tak prelom novembra decembra... ale vravela, ze je tam velke riziko OHSS, ale radsej ist do toho rizika a mat viac dozretých vajicok, s ktorými potom mozme manipulovat ako zasa dat kratky protokol a mať len 1 embryo.. :/ tak uvidíme 😃 takze asi len tolko v kratkosti 😃 jáááj, este muzovi odporucila ten SPERMPACK, ale aj to je 200 € , a manzel vravel, ze ked mal stale dobrý SPG, tak naco ho tom chce poslat... tak neviem... co si o tom myslis? chcu len zarobit, alebo naozaj to potrebuju?
@kikuska9935 no urcite je lepsi dlhu protokol. Moj manzel bol na tom Spermpack. Este ma ist 1-2x, ale to uz za 80€. Len on ma velmi zly sperm... Takze ak mate dobry, je to podla mna zbytocne. Ja idem zajtra na konzultaciu. Tak som zvedava
@janulka232 super jani, tesim sa s tebou nech ti to len dobre dopadne a o 9mesiacov mas uzasneho prcka doma ❤
@kikuska9935 ahooj..no super, ze idete hned do toho 😊 dufam, ze dobre zareagujes.. ten spermpack je co?? To kompletne vysetrenie?? Mozno za to, ze prezilo malo embryjok..ale ked je spermos dobry..tak neviem..ci len skusaju.. mala by vsetko aspon zcasti preplacat poistovna 😈 zacina ma to srat..ja inak hematologia aj reprodukcna, 24-25teho oktobra..cize zase sa dvakrat trepat do nr..jaaaj..dnes som nasrana, ze furt furt daco a dieta nikde..uz sme posledny par co poznam..niektori uz druhe dieta a my nic..esteze vas tu mam a vyzalujem sa😭
Ahojte baby, ja sice nemam problemy ako vy a vidim ze som stastna zena. Chcem sa opytat ci ste uz skusali riesit problemy s pocatim, plodnostou a otehotnenim aj prirodnou cestou. Sama som zdravotnik a spolupracujem s radou lekarov ako na slovensku tak aj v cechach a v nasej firme s ktorou spolupracujeme sme vypracovali babybplan na pomoc s pocati, s udrzanim tehotenstva ako aj so zlym spermiogramom. Su s tym vyborne skusenosti, dokonca aj v mojej rodine. Ak by ste chceli viac info ozvite sa mi 😊 vsetkym zelam nech sa coskoro dockate svojich uzlikov❤️
@normab ano ano, to je kompletné vyš. spermii.. ale aj v NR pri IUi aj v BA pri IVF ked odovzdal matreoš, tak embrxyolog vravel, ze mal dobry spg.. tak ja neviem.. a zas za to, ze prezilo malo embryok, 1 z 3 tak za to moze kvalita mojich vajicok, ci nie? ja uz neviem ani sama :D a ty, ved to je hned tu :D mali by nam prepisat skupinu na IVF v septembri až v decembri 2018 :D :D :D
ako som tak pozerala a co si pamatak, ak si dobre pamatam, tak skoro vsetky baby z tejto skupiny su uz v tom :D to len my sme nejaké iné :D :D :D drž sa a vydrž! vidís, aj ja musim vydrzat este 2 x kramy aby sme mohli ist na OPU :D dufam, ze teraz to uz vyjde aj nam zvysným ;)
@kikuska9935 no moze byt aj vo vajci, aj v spermii..ale aj tou stimulkou to mohlo byt..podla mna jedno z troch je normalny vysledok 😉 no sme nejake specialne 😁 uvidim kolko budu trvat vysledky a ake budu..dufam ze stiham s tebou vklad 😊😊 skoda ze sa to da riesit iba raz mesacne..dlho to vsetko trvaa
Kocky, hormonalny profil sa robi len 1x? Mne ho robili min.mesiac, teraz som dobrala antibiotika a uz rozmyslam co ma caka zajtra
Ahojte, tak koncom oktobra nabieham na dlhy protokol. Tesim sa a aj bojim 😘😢
@janan82 tak to sme dve 🙂 vlastne ja az zaciatok novembra :/
@kikuska9935 no super, tesim sa

@lajla89 :D vsak dve muchy jednou ranou D: :D :D ale nie 🙂 srandujem.... ja nam tu vsetkym prajem dvojky, co si to tu tolko vytrpime, tak nech je to stastie aspon dvojnasobne po tolkom trapení 🙂 :D