IVF v Septembri 2018
Ahojte 😊 Tak po neuspesnom IUI mame cca v strede septembra IVF. Je tu niekto komu to vychadza tiez na september?
@janan82 a epitelie pozeram v googli :
Ploché epitélie
Nález: neprítomné, ojedinele alebo veľa. Ak sú prítomné v moči, nejde o chorobný nález, sú to časti povrchovej vrstvy kože a sliznice.
@kikuska9935 dakujem. Aj ja som cikala do pohara. Mam preistoru ATB, dnes mi v centre povedali, ze este ich mozem brat. Len neviem ci ist potom na novy odber. Dnes mi maju volat dalsie davkovanie a ty ako?
@janan82 ahoj moja 🙂 ja od vcera beriem duphaston a buducu nedelu zacinam pichat dipherilin. ako sa mas?
@kikuska9935 ahojko, vcera som na teba myslela, ze ako ti to asi ide. No ja som mala dnes vyber. 8 vajok, tak zajtra uvidim ako sa im dari
@janan82 no supeeer 😊 predpokladam ze tu doobeda volali. Ako si dopadla?
@kikuska9935 z 8 bolo vhodnych na opl.7 a to sa im aj podarilo. Nech sa este pekne vyvijaju
@janan82 to som rada 😊 tak ti drzim vsetky palce 🍀
@kikuska9935 dakujem. Aj ja Tebe
Baby dnes som 12 den od vkladu a na krvi bolo hcg 14 takze asi to zase nevislo ...mam ist na kontrolu v stredu 😑
Baby dnes som 12 den od vkladu a na krvi bolo hcg 14 takze asi to zase nevislo ...mam ist na kontrolu v stredu 😑
@sevcikovaanna kamoska mala hcg len 2 a povedali jej ze nie je tehu a o tyzden si spravila test a dnes je uz v 12tt 😉 hlavu hore. Nevzdavaj to
Baby mal by niekto zaujem o Ovitrelle 2ks?ja som to nepotrebovala.posunula by som za 15€/ks ak ste dostali recept,usetrite..
Ak by sa niekomu zisli, ja mam 2 uplne nove balenia gonal f 900, expiracia 10/2019. Dobre skladovane.
@anavianavi ahooj 🙂 mozno budem potrebovat 1 balenie 🙂 uvidime ako sa mi bude minat , lebo 1 pero este mam.... za kolko by si posunula?
@kikuska9935 V lekarni som platila 460 a predam za 250. Viem to odovzdat pred Vianocami v BA.
@anavianavi tak dakujem. Ja somdoplacala za 900 ku 120 eur tak to si radsej vyberiem recept 😊
@kikuska9935 Waw, taku cenu som este ani nepocula. Skvele.
@kikuska9935 ahojky. No ako sa ti dari?
@janan82 ahoj moja 😊 tak ja od nedele picham dipheriline a cakam na MS... Cca o 2 tydne by mohlo byt podla vsetkeho OPU. A ty ako?
@kikuska9935 tak super. No ja v piatok krv. Mrazacik bohuzial ani jeden. Tak hadam je v brusku bojovnicek, teda dvaja
Ahojte. Ako dlho sa drzi v tele Pregnyl? Som 6.den po et a spravila som rano testik. Boli tam //. Jedna slabsia a bojim sa, ci to neni Pregnyl. Vklad bol po PK
@janan82 nvm moja, ale co som tu citala tak sa drzi aj 10 dni... preto sa vacsinou chodí na krv 14.den po ET , len v GF maju 10.ty a potom este kontrolny na 14.den....ale velmi ti drzim palce 🙂🍀
@kikuska9935 dakujem. Ja uz som 15.den po pichnuti pregnylu, ale ved v piatok uvidim co a ako
@janan82 Noo 😍😍😍 tak si asi tehu 🍀 nevedela som kolky den sinpo pregnyle lebo ja som mala opu a 2.den po opu hned ET....
@kikuska9935 uvidime zajtra z krvicky. Jasom mala aj Predlzenu kultivaciu, tak +5 dni
@janan82 ptm dj vesiet dneska 😉🍀🍀🍀
@kikuska9935 vyslo toooo. V utorok kontrolna krv 😘😘😘
Ahojte baby mala smo ísť na IVF no stal sa zázrak a mi čakáme bábo som rada že sa to podarilo prirodzené a nemusím to podstúpiť.Mám kúpené všetko čo som potrebovala k IVF sú to ihly, striekačky a iniekcie diphereline 0,1mg dve balenia a 3balenia Menotropinum HP 75 mám ich doma mesiac.Ak by mal niekto záujem rada ich predám za nižšiu cenu.
@janan82 jooj moja 😊😊😊 gratulujem z celeho ❤️

@janan82 no ja ked som bola pocas stymulky na predoperacnom, tak som mala v moci vselico :D bakterie, leukocyty a bla bla bla ale vravela, ze to mohl byt aj tym, ze kedze to bolo ,, cikanie do pohara,, tak aj ten pohar mohol byt znecistený - nie dobre vydezinfikovaný atd.. a neriesili to.. tak neviem