IVF v Septembri 2018
Ahojte 😊 Tak po neuspesnom IUI mame cca v strede septembra IVF. Je tu niekto komu to vychadza tiez na september?
@ivik6 @kikuska9935 to by bol nadherny darcek pod stromcek. My to dame a dotiahneme do stastneho a krasneho konca 😘😘😘
no ako babulky? 🙂
@kikuska9935 ahojky, tak ja idem v utorok na nový vklad, vkladať mi budú 2 blastocysty, tak dúfam, že teraz to už výjde. Drzim palčeky, aby ten darček vianočny vyšiel 🙏👶❤
@kikuska9935 no uz nakupene inj.a cakam kedy zacneme
@kikuska9935 este sa spytam. Uz si nepamatam. Ake ihly si pouzivala na Dipherilin?
Baby moje nadsenie opadlo hned po internom vysetreny ...mam zvyse alt tak teraz neviem ci ma stopnu v centre alebo ako...mala to tu niektora?
@kikuska9935 tak ja čakám na MS. Dnes som bola na krv lebo je to už 32. den. Ale nic som sa nedozvedela. Znovu som objednana v utorok ak by dovtedy neprisla a spravia aj sono, v prípade že dostanem cez víkend tak mám volať. Takže ja len čakám kedy začnem riadnu stimulku, zatiaľ picham len decapeptyl.
@janan82 moja ja som ten nepichala. Dala mi sestricka 2 ampulky a dala mi k tomu oranzovu a ruzovu ihlu. Ale potom som nemusela pichnut. Ale teraz asi v novembri budem pichat aj to. Uvidime co povie Dr.
@kikuska9935 aha. Dakujem
No ahojte baby 😊 tak ja som bola vcera v NR a 8.11. zacinam dlhy protokol. To znamena ze ET by mohol byt na prelome novembra decembra pokial nedostanem OHSS , co sa moze stat. Zmena je len taka ze zacinam pichat Dipherelin, potom pridame Gonal , Luveris..... a ukoncime to pregnylom... @normab ty ako??? 😊
@janan82 no ako pokracujes? Aky to mas vlastne protokol? Dlhy?
@kikuska9935 ahojko. Dlhy. Uz picham dipherilline a cakam ms
@janan82 no ja som sa sekla... lebo duphaston beriem vzdy od 14 DC a ten mam az v piatok. A neviem preco, vsera som si rano dala aj vecer aj dnes rano a v praci pozeram do kalendara a ze ups, az v piatok som mala zacat. Neviem co mam robit teraz. Brat dalej duphaston alebo vynechat a zacat brat normalne az od piatku.... 😕
@kikuska9935 netusim. Ja Duphaston nemam, ale podla mna pokracuj. Aj mne dali Dipherilline od 23 dna menzesu a ma sa od 25.
@janan82 no... :/ ja som sa cítila neisto, tak som dávku vynechala ( utorok vecer, streda+stvrtok rano aj vecer.. dnes rano som si dala Duphaston a zaroven som isla cikat a hla...krv.. :( som bezradná.. preco som ta len nepocuvla...neviem co mam teraz robit... doma mi vraveli , ze neh vynecham, ze ved su to len dva dni.... a to som dnes 14.DC a vyzerá to tak ze zaroven aj 1 .DC........ pockam do zajtra a ak to neprejde, tka budem musiet zavolat do GF v pondelok a celu stimulku presunut :( :( :(
@kikuska9935 juuuuuj. Skus uz dnes zavolat. Radsej. Ja som bola a od nedele pridavam Bemfolu a Menopur a kontrola az v piatok
@janan82 take nervy mam 😡 by som sa vedela prefackat teraz.... pockam do zajtra a ked to neprejde tak zavolam na hotlinku-ved aj tam by mi mali vediet povedat, ved im za to platime, ci ? 😂
@kikuska9935 mali by vediet. Len dnes tam je aj lekar. Cez vikend su bud len v sobotu alebo v nedelu. Neboj, bude dobre
@janan82 no akurat som volala na hot line linku ale nikto nezdvihal ... 😕
@kikuska9935 a krvacas? Skusaj tam volat, aj zajtra
@janan82 uz mi zavolali spať. No nic mi nevedela povedat. Vraj mam zavolat v pondelok rano do GF sestricke....
@kikuska9935 tak to je hotlinka.... Uz jedine vydrzat do pondelka
@janan82 vsak toto.... ako v papieroch je ze poplatok 125€ je za vysetrenia bla bla bla a uzivanie hotlinky a oznamovanie vysledkov. Super je, ze na hotlinke nic nepovedali a na vysledky si vzdy volsm ja sama 😂
@kikuska9935 no ako dnes?
@janan82 no moja vcera o nieco lepsie ale este stale..... dnes rano som volala do GF ale ma zrusili...tak cakam kym zavolaju naspat... 😂
Baby neviem kd napísať a trochu si uľaviť .. som v stimulácii v brne, zajtra mám opu aleaj napriek veľkým dávkam menopuru našli na sone len 1 folikul 😒 akoby lieky vôbec nereagovali.. toto je môj 5 IVF... 3 IvF boli klasické z každého som mala aspoň 5 folikul a 1 vajicko a embryo ktoré sa neujalo.. potom soft, tam vôbec neboli zrelé vajíčka a teraz znovu klasika ale v Brne .... Stalo sa vám niektorej že takto zle reagujete na lieky? Pričom amh mám 1.25.. neviem ako to dopadne Qktrq či bude zrelý, nebude .. ale už neviem čo ďalej
Ahojte rozmýšľamze by som išla do IVF 4x. Ale už nezvládnem si pichať injekcie ktoré musím sama rozprávať tie perá aké predpisuje neviete mi poradiť ?
Ahojte. Som v procese stinulacie a z mocu mi obvodna zistila zvysene leukocyty, bakterie a epitelie ploche? Vadi to pri transfere?

@janan82 @kikuska9935 tak ja dnes prva injekcia a v piatok koncim brat lieky a cakam na MS.. a potom riadna stumulka.. Tak pevne verím, že sa to teraz už konečne podarí... A verím že do Vianoc všetky budeme tehu 🙂