IVF v Septembri 2018
Ahojte 😊 Tak po neuspesnom IUI mame cca v strede septembra IVF. Je tu niekto komu to vychadza tiez na september?
Kikuš ďakujem veľmi pekne a držím palce aby vám to vyšlo 😀 netreba sa vzdávať treba bojovať pekný večer 😀
@kikuska9935 tak dnes som skusila tento, lebo ma nejak premohol strach. Dufam, ze hcg krasne rastie
@janan82 😍😍😍 uvidis ze bude dobre 🍀 ja som dnes dostla MS tak zajtra idem do NR na krv a kolobeh zacina 😂 OPU odhadujem tak okolo 14.decembra tak este tychlo vybavit predoperacne. Po OPU chcem ist na PN alebo ako sa dohodnem s personalistom lebo od 18.12.mame j tak celozavodnu ale nemam uz dovolenku tak neviem ako to vybavim... 😏
@kikuska9935 tak to super zacnes. Mooooc drzim palceky. Takto pred mesiacom som ja dostala MS
@janan82 😲 prosíííím???? to vážne? joooj moja, je mi to hrozne moc ľúto :( nevzdávaj sa, musíš byť silná!!! hlavu hore, hlboký nádych - výdych . Daj si trošku pauzu a keď sa budeš cítiť dobre po psychickej stránke tak pôjdeš znovu... Máte nejakých mrazáčikov?
@kikuska9935 bohuzial nemame mrazacikov. Ideme na konzultaciu asi 12.12., tak uvidime. Vyplakala som sa a uz je lepsie. Citila som, ze sa nieco deje. Testy zacali blednut a digitalny mi jediny ukazal, ze som tehu. To bolo v nedelu a v pondelok uz ukazal -, tak mi bolo jasne
@janan82 Je mi to velmi luto, viem ake je to tazke. No podari sa. Taketo skusenosti su zle, lebo clovek potom neveri aj ked sa to podari a vsetko je uz dobre.
@anavianavi dakujeme. My uz synceka mame a bojujemeeee dalej aj o surodenca. Zivot prinasa zle a aj dobre veci. Tato zla nas este posilnila do vacsieho boja. Len akosi mi nechce prist ms a druha ciarka je stale na teste, ale uz slabucka.
Kikuš je mi ľúto že to nevyšlo 😣ale hlavu hore si bojovníčka a zvládneš to aj keď viem že po psychickej stránke je to ťažké.
Držím silno palce aby ste to zvládli🙂
@janan82 ahoj 😊 vvera som b9la v NR a poobede mi volali ze mam pridat Luveris. Zajtra idem zas na krv, tak som zvedava co povedia. Ale poviem ti, ze dnes mi uz bolo doplacuvked som sa pozrela na tie injekcie. Ako gonal v pohode, ale dipheriline a luveris miesam a mam k tomu tie oranzove ihly a uz ma boli kazde jedno vpichnutie. Dnes som dokonca aj ihlu musela vymenit, lebo som si nevedela prepichnut brucho 😂😂😂 teraz sa z toho smejem, ale uz mi nebolo vsetko jedno.. Vsak uz mam cele brucho tvrde od tolkych injekcii.... Dnes som mala 17ty dipherilin... Uz mam v sebe 1 cele pero gonal z 900 a uz aj 3 davky zo 450ky a 2 luverisy... Tolko vpichov 😥🙁
@kikuska9935 jasom mala celkom z dipherillinu pichnutych tusim 22. Mala som Menopur a tie ihly boli taaaak tupe, ze mi ich musel pichat manzel a aj jemu bolo luto, ze to musel pichat nasilu. Uz budes finisovat, treba zatat zuby a tesit sa, ze budes blizsie k cielu. My dnes ideme na konzultaciu a cakam, ze mozeme znovu zacat vo febr.2019
@janan82 no tak ako si dopadla na konzult.? Mne dnes volali ze mam pokracovat a v piatok kontrola a v nedelu to vyzera na OPU.
@kikuska9935 super. Uz sa ti to krati. My super. Vo februar horm.profil a ideme na to odznova. Vraj sme teraz mali vsetko ukazkove, tak dr.dufa, ze uz teraz to vyjde a udrzi sa
@janan82 len neviem co bude z tohto celeho.... Dnes som sa zobudila s tym, ze ma skriabe v jednej strane v krku trochu a cely den sa citim taka akoby slaba (ako fungujem normalbe aj som vyekala a tak, ale svalstvo citim akoby bolo take zoslabnute) ... Takze dudfam ze neochoriem dovtedy....
@janan82 no tak ja mam OPU v nedelu 😊 dufam, ze to tentokrat dotiahnem do stastneho konca 🍀
@janan82 no ahoj 😊 akurat som po OPU, teraz som dorazila domov. Nooo, mam 17 vajok, ale az z a jtra sa uvidi kolko je zrelych ale nebude ET... Len KET kvoli OHSS..... Tak mi dali lieky a fraxiparin si mam icgat a este mi dali hned po OPU infuzku....
@kikuska9935 ahoj, posielam ti vela stasticka, aby to tentoraz vyslo, lebo si ta pamatam zo skupiny o iui a teraz sme obe tu.
@janan82 ahoj... No od nedele len lezim... Horko tazko vstanem na wc cikat, ale aj to vidim hviezdicky... Tlak mam nizky vzdy okolo 85/45 a tep 98...nic skvele... Krce v bruchu aj v zaludku.... Picham fraxiparin.... Ale mame zo 17 vajok 7 embryok ICSI a 1 prirodzene.... Aspon tolko ppzitivity. A ty ako?
@kikuska9935 ja teraz si uzivam obdobie bez inj. Tak to mate krasny pocet. Ak ti je stale zle, treba ist do centra na infuzku. Aj kocka bola, co mala so mnou odber. Stretli sme sa ja vklad a ona infuzka
@janan82 no ja to mam daleko do centra a manzel pracuje, (nezvladla by som to odsoferovat) som sama doma a svokra ma len chodi pozerat 😂 no vsak uvidim ako bude zajtra a potom uvidime. Mozno im zavolam ze co mam robit. Ale podla mna nie je normalne ze od opu len lezim a neviem an8 jest ani pit.... 😏

@kikuska9935 dakujem. Dufam, ze hcg v utorok bude vyssie a bude krasne stupat 😘😘😘